МТС повертає до 4000 рублів за покупку смартфона

Anonim

Починаючи з 6 вересня та по 31 жовтня 2019 року компанія МТС проводить акцію. Усі покупці смартфонів Vivo можуть отримати кешбек до 4000 тисяч рублів. Для цього необхідно вибрати товар у фірмовому салоні оператора або в інтернет-магазині та зареєструвати свій номер телефону в акційній програмі. Про нарахування бонусних балів абонент дізнається зі смс-повідомлення.

Як взяти участь в акції

В акційній пропозиції від оператора беруть участь такі товари: Vivo V17Neo, Vivo Y17, Vivo Y12. Вартість смартфонів складає від 11990 рублів до 19990 рублів. При цьому чим більше коштує товар, тим більше бонусних балів покупець отримує на рахунок.

Щоб взяти участь в акції від оператора МТС, слід дотримуватися таких умов:

  • Вибрати будь-який смартфон, який бере участь у промо, у фірмовому салоні оператора або в онлайн-магазині. Якщо замовлення зроблено в інтернет-магазині, то відразу слід зазначити адресу салону, де буде зручно забрати покупку;
  • У магазині повідомити консультанту про своє бажання взяти участь у акції та залишити телефонний номер для подальшої реєстрації в бонусній програмі «MТС Cashback»;
  • Дочекатися зарахування бонусних балів. Їхнє зарахування може зайняти місяць, але частіше на це йде всього 2 тижні. Про зарахування бонусів користувач буде повідомлено смс-повідомленням.

Перевірити стан свого мобільного рахунку можна в персональному кабінеті або в додатку.

На що можна витратити кешбек

Отриманий кешбек можна витратити на свій розсуд - оплатити їм покупки у фірмових салонах або ж поповнити баланс собі та рідним.

Якщо бонусні бали планується витратити на оплату частини покупок в салонах оператора, то потрібно діяти так:

  • Накопичити достатню кількість балів, після чого замовити сертифікат на знижку до 100%. Замовлення сертифіката можна зробити в розділі «Мій кешбек» або в мобільному додатку у розділі «Виведення кешбек»;
  • Отриманий документ пред'являють у фірмовому магазині перед оплатою обраного товару та отримують до 100% знижки;
  • Сертифікатом можна розплатитися за будь-які товари. Виняток становлять лише товари з розділу МТС Касса, Яндекс.Авто, Корпоративна атрибутика. Варто враховувати, що по одному сертифікату на знижку можна сплатити лише один товар у чеку.

Бонусні бали можна витратити і на оплату послуг зв'язку, як собі, так і своїм близьким.Для цього на сайті або в мобільному додатку потрібно зайти до підрозділу «Мій кешбек» та налаштувати автоплатеж на необхідний номер телефону. Після цього 1-го числа кожного місяця рахунок буде автоматично поповнюватися на 650 рублів.

Інші умови

Купувати товари, що беруть участь в акції, можна за готівку, за допомогою банківської картки або в кредит.

У разі, якщо покупець отримав товар неналежної якості, то організатор повертає витрачені кошти, згідно з чекам. При поверненні смартфона кешбек зменшується на суму. Якщо бонусні бали вже витрачені, то сума враховується при нарахуванні знижки у наступному періоді.