Білайн захищає своїх абонентів від передплат і списань

Anonim

Починаючи з 16 вересня 2019 року компанія Білайн помітно покращує пільговий тариф «Соціальний пакет». Користувачі пільгових категорій, до яких належать студенти, пенсіонери, багатодітні батьки та люди з обмеженими можливостями, можуть скористатися новою послугою «Заборона платних підписок». Це дозволить виключити випадкову активацію платних підписок та списання грошей із рахунку. Такі умови поширюються лише на нових клієнтів компанії, які підключилися починаючи з 16 вересня.

Що змінюється на тарифі

На «Соціальному пакеті» відключається послуга Хамелеон. Тепер абоненти пільгових категорій не отримуватимуть оповіщення про розважальні сервіси та акції від оператора. Всі інші параметри тарифного пакета залишаються без змін.

На даному тарифному пакеті діють особливі умови на додатки «Мій лікар» та «Сурдопереклад». Крім того, не витрачається трафік при користуванні державними порталами.

Умови соціального тарифу

Тарифний план доступний усім користувачам, які мають право на пільгу. Купити стартовий пакет можна тільки в офіційному офісі оператора, попередньо пред'явивши пенсійне посвідчення, студентський квиток або інший документ, що підтверджує пільгу.

В рамках тарифного плану всього за 5 рублів на добу абонент отримує значний набір послуг.

  • 200 хвилин на номери Білайн по Росії та номери регіону підключення будь-яких операторів. Після вичерпання ліміту всі дзвінки всередині мережі безкоштовні та безлімітні;
  • 3 ГБ мобільного інтернету;
  • Безліміт на месенджери, госпортали та карти;
  • 1000 смс-повідомлень на будь-які номери регіону підключення і по всій Росії.

Крім того, всі користувачі можуть безкоштовно вибрати красивий номер. Усього за 4,06 рубля на добу можна підключити безлімітне користування соціальними мережами. Але варто враховувати, що у вартість не входить перегляд відеороликів у соціальних мережах та перехід за зовнішніми посиланнями.