МТС продає квитки в кіно та на концерти

Anonim

Компанія МТС запускає новий сервіс з продажу квитків на різні заходи. Замовити квитки можна на сайті «МТС Афіша». Це не просто сайт, а особистий помічник. Він пропонує користувачеві список фільмів, концертів та шоу-програм, враховуючи його інтереси. На сайті є більше 10 різних категорій розважальних програм. Тут є концерти, художні фільми, екскурсії та захоплюючі квести.

Як вибрати квитки

Щоб вибрати відповідний для себе захід, необхідно правильно налаштувати фільтри.Для цього слід виставити жанр заходу, встановити потрібну ціну, а також період проведення. Далі можна оплатити квитки без додаткових націнок і як приємний бонус отримати кешбек. Бонусні бали можна витрачати на оплату послуг зв'язку МТС та оплати частини покупок у фірмових салонах оператора.

Умови участі в акції

В акції можуть брати участь лише ті абоненти, які зареєстровані на сервісі «МТС Афіша». У цьому оператор може у односторонньому порядку змінити умови чи терміни проведення промо, у разі клієнти компанії інформуються через засоби інформації.

Щоб взяти участь в акційній пропозиції, необхідно в термін з 30 липня по 25 жовтня 2019 року зареєструватися на сервісі та придбати квитки на будь-який захід. Далі потрібно підтвердити свою згоду брати участь у промо, шляхом заповнення спеціальної реєстраційної форми та внесення до неї коду зі смс-повідомлення.Розмір кешбеку, що нараховується, вказаний на картці, поряд з кожним заходом.

У реєстраційній формі слід вказати номер телефону, на який потім буде зареєстровано кешбек. Нарахування кешбеку здійснюється лише один раз. Термін нарахування бонусних балів не пізніше місяця з дня проведення заходу.

Якщо абонент повертає квиток або захід скасовується, то кошти повертаються, а кешбек не нараховується.

Всі учасники акції повинні неухильно дотримуватись правил, опублікованих на сайті організатора. Усі спірні питання вирішуються в установленому законом порядку.