Теле2 роздає подарунки по понеділках

Anonim

Оператор мобільного зв'язку Tele2 знову запускає акцію «Понеділки Tele2». В рамках акційної пропозиції абоненти зможуть щотижня, виключно щопонеділка, отримувати приємні бонуси. Усі столичні клієнти компанії Теле2 можуть у понеділок безкоштовно випити каву в «Шоколадниці» та отримати другий квиток у подарунок, купивши перший у мережі кінотеатрів КАРО.

Одночасно два подарунки

«Понеділки Tele2» – це лише частина стратегії компанії, в рамках якої крім різноманітних бонусів клієнтам пропонуються і справді цінні подарунки.Мобільний оператор підтримує активний стиль життя своїх абонентів і регулярно запускає унікальні проекти, за сприяння лідерів інших галузей.

За допомогою такого унікального проекту Теле2 пропонує людям по-іншому подивитися на рутинні речі та перетворити щопонеділка на досить позитивний день. Така акція вже запускалася оператором і мала великий попит серед столичних абонентів.

Програма стане доступною жителям столиці з 9 вересня. При цьому вибирати подарунок від оператора немає необхідності. Скористатися можна одночасно двома пропозиціями – випити чашку кави та взяти абсолютно безкоштовно другий квиток на цікавий фільм, на будь-який зручний сеанс.

Як взяти участь в акції

Взяти участь у проекті можуть усі абоненти Теле2, які проживають у столиці. Для цього необхідно зайти до програми «Мій Tele2» та отримати там промокод.За бажання отримати секретний код можна і на офіційному сайті компанії, зайшовши до відповідного розділу. Далі отриману комбінацію активують під час замовлення кави в Шоколадниці або при купівлі квитків у кінотеатрі. Скористатися пропозицією можна лише першого дня після вихідних.

Варто враховувати, що кожен абонент може лише один раз скористатися цією пропозицією на початку тижня.

Генеральний директор Теле2 в Москві, І. Жижикін розповів, що така акція свого часу була достатньо затребувана у абонентів. За час проведення попереднього проекту можливістю випити кави скористалася велика кількість мешканців столиці. Дана пропозиція розроблена для підтримки динамічного стилю людей, вона допомагає зробити важкий день дійсно приємною.

Компанія з радістю відновила акційну програму, що вже вподобалася клієнтам. Керівництво Tele2 упевнене, що приємні бонуси після вихідних обов'язково порадують і допоможуть розпочати новий робочий тиждень із позитивного настрою та посмішки.