Теле2 дарує інтернет у роумінгу

Anonim

Підключивши сервіс «Автоплатіж», абонент отримує до 3 ГБ інтернету, обсяг дещо відрізняється залежно від виду банківської картки. Це акція оператора Теле2 та міжнародної платіжної компанії Mastercard, вони пропонують усім власникам преміальних карток абсолютно безкоштовно користуватися інтернетом у період подорожей за кордон.

Суть акції

Оператор Теле2 запустив унікальну акцію для всіх власників преміальних банківських карток Mastercard. Після того, як буде активовано послугу «Автоплатіж», їм стане доступний абсолютно безкоштовний пакет високошвидкісного інтернету в 124 країнах, включаючи всі популярні туристичні напрямки.Власники різного виду карток отримують різний обсяг трафіку:

  • Platinum Mastercard – 1 ГБ;
  • World Mastercard Black Edition – 2 ГБ;
  • World Elite Mastercard – 3 ГБ.

Ця пропозиція поширюється на всіх без винятку абонентів, які є власниками зазначених карток та підключили опцію автоплатеж. Примітно, що використання наданого трафіку не обмежується лише однією подорожжю. Якщо під час закордонної поїздки витрачено лише частину трафіку, то частину, що залишилася, можна витратити в подальшій подорожі.

Додаткові умови

Після того, як наданий пакет вичерпано або автоплатеж вимкнено, абонент може продовжувати користуватися всесвітньою мережею за кордоном, але для цього він повинен підключити опцію «Безлімітний інтернет за кордоном».За таку послугу абоненту доведеться платити 350 рублів за добу, але списання грошей з рахунку відбувається лише після того, як людина починає користуватися інтернетом. Якщо абонент під час поїздок не підключається до мережі, оплата не списується. Автоматичне відключення послуги передбачено і після повернення до Росії.

Сервіс «Автоплатіж» дозволяє автоматично поповнювати мобільний рахунок, після досягнення якогось ліміту, зазвичай, у 50 рублів. Для цього в особистому кабінеті до номера необхідно прив'язати банківську картку.

Директор з розвитку продукції Теле2 О. Решетін заявив, що споживання інтернет-трафіку в роумінговій зоні абонентами тільки за результатами першого півріччя 2019 року зросло практично в 4 рази. Завдяки новій пропозиції всі власники преміальних карток Mastercard можуть не замислюватися про витрату трафіку. Гігабайти підключаються автоматично, а їх залишки можна витрачати під час наступних подорожей.

Свою думку висловила і Ганна Козловська, один із керівників міжнародної платіжної системи Mastercard. Зокрема вона заявила, що компанія та її партнери постійно працюють над практичними рішеннями та розширенням можливостей для власників банківських карток. Керівництво компанії вважає, що потрібно створювати такі умови обслуговування, за яких люди будуть комфортно почуватися як у поїздках, так і вдома.