Ростелеком продає універсальну приставку для всіх провайдерів і дарує до неї місяць безкоштовного телебачення

Anonim

Ростелеком запустив у продаж принципово нову ТБ-приставку Wink, яка може працювати в мережах будь-яких інтернет-провайдерів. Приставка працює у форматі ВТТ. Крім роботи з Wi-Fi, таку приставку можна підключити до сучасного телевізора за допомогою класичних кабелів HDMI або AV.

Що отримають користувачі

У презентації до нового продукту сказано, що з появою такої приставки перелік пристроїв лінійки Wink значно розширився, завдяки чому сервіс вийшов за межі класичних телевізійних послуг. Такий тюнер дає користувачам ще більше можливостей.

Фахівці оператора Ростелеком розповіли, що нова версія приставки отримала інноваційне програмне забезпечення AOSP. За рахунок цього абонент може самостійно налаштовувати зовнішній вигляд інтерфейсу на свій смак і повною мірою контролювати наповнення продукту. Простими словами, нова розробка дозволяє створити власний магазин додатків.

Тюнер дозволяє переглядати більш ніж 200 телевізійних каналів, тисячі фільмів та захоплюючих серіалів у високій якості. Користувачам доступні функції перемотування, паузи та архівування переглянутого контенту.

Умови користування

Абонентам, які придбали нову приставку від Ростелекому, надається місяць безкоштовної підписки на розділ «Для цінителів», який включає 170 телевізійних каналів та близько 5 тисяч кінофільмів. Звичайна вартість такої передплати становить 749 рублів на місяць. Необмежений період часу абонент може безкоштовно дивитися 20 найпопулярніших каналів цифрового телебачення.

Ціна тюнера становить 4, 5 тисячі рублів. Замовити товар можна безпосередньо на сайті оператора, заповнивши типову форму. Замовлення буде доставлено у зручний час та місце абсолютно безкоштовно.

Преміальна приставка помітно відрізняється від моделі для «Інтерактивного ТБ 2.0». провайдерів, але й у програмній начинці. Більшість приставок, що є на ринку, використовують звичайний Android TV, який мало підходить для персональних налаштувань.