Мегафон списує гроші за неіснуючу послугу

Anonim

Абонент виявив щоденне списання грошей за послугу, яка за фактом взагалі не була підключена.

І вже кілька днів у соцмережах активно обговорюють історію цього цікавого обману від оператора мобільного зв'язку Мегафон.

В чому проблема

Мова йде про опцію Хто дзвонив +, якої в платних послугах немає взагалі, оскільки вона була відключена користувачем деякий час тому.

Списання за послугу, яка під час перевірки не відображається як платна

Але оператора це не зупинило, мабуть розрахунок був на те, що пропажу 1, 6 рубля на добу ніхто не помітить.

Але замовивши деталізацію, абонент побачив, що за послуга Хто дзвонив+ постійно списуються 1,6 рубля.

Платні інтернет-підписки на кнопковому телефоні

У дискусію вступили й інші пікабушники, яким теж довелося зіткнутися з таким свавіллям. Так, хлопець з ніком system99 розповів, що така ж проблема виникла у його сусіда-пенсіонера, який користується звичайним чорно-білим телефоном, без жодних наворотів.

Дідусь попросив подивитися баланс і поскаржився, що дуже часто доводиться поповнювати рахунок. Хлопець зайшов у особистий кабінет абонента і побачив, що там кілька підписок по 2 і 3 рублі на добу і, крім того, активна послуга Хто дзвони+ як у автора першого посту, яка позиціонується як безкоштовна, але все інакше.

Безкоштовне «Утримання виклику» може бути платним

У Оператора Мегафон послуга «Утримання виклику» теж вважається безкоштовною, але за фактом, якщо хтось постійно дзвонить під час розмови, то може списуватися по 50 рублів на добу.

А що в інших операторів

У гілці обговорення поділилися своїми історіями та абоненти інших російських операторів. Практично у всіх історії ідентичні компанії обманом списують гроші з абонентських рахунків, мабуть, очікуючи, що зникнення невеликої суми в день ніхто не помітить.

«Безкоштовні» Амедіатека та ТБ Теле2 не відображаються для відключення в ЛК

Один із постійних користувачів порталу Пікабу розповів, як витончено обманює оператор Теле2. Йому надійшло повідомлення про автоматичне підключення сервісу Амедіатека, причому перші 7 днів пропонувалося користуватися послугою безкоштовно, а потім платити по 18 рублів на добу.За потреби відключити послугу пропонувалося в особистому кабінеті або через USSD-запит. Але такий запит ніякого результату не дав, а в особистому кабінеті опція взагалі не відобразилася, вона з'явилася лише після того, як гроші вже були зняті.

Ще одна дівчина з ніком Tavitarius розповіла про свої неприємності з оператором Теле2. Майже місяць тому вона отримала СМС-повідомлення, в якому йшлося про підключення послуги ТБ Теле2, проте в особистому кабінеті ця графа так і не відобразилася.

Дівчина зателефонувала в техпідтримку, де їй роз'яснили, що поки платний період не почнеться, послуги в ЛК видно не буде. того часу, як з рахунку будуть зняті гроші.

Поки що єдиний спосіб контролювати витрати - це замовляти деталізацію витрат. І контролювати себе, не клацаючи на посиланні та пропозиції.