У Йоти з'явилися копійкові безліміти для планшетів

Anonim

Мобільний оператор Yota пропонує скористатися новими безлімітними програмами для планшетів. Наразі всім власникам планшетних комп'ютерів доступні програми для перегляду пошти та відеороликів, а також відстеження автомобільних заторів. Вартість кожного такого додатку складає 10 рублів на добу. Крім того, оператор подбав і про дітей, тепер можна безлімітно використовувати дитячі додатки лише за 25 рублів на добу.

Які програми будуть безлімітними

Абоненти, які купили спеціальну категорію «Пошта», зможуть безлімітно користуватися всіма популярними поштовими сервісами.Тим, хто оформить передплату на категорію «Кінотеатри», зможуть без обмежень переглядати кінокартини та відеоролики у відомих онлайн-кінотеатрах. У категорії «Транспорт», є 14 різних додатків, серед яких навігатор та карти від Яндекса, а також ряд інших корисних програм.

Якщо в сім'ї є діти, то абонентів зацікавить додаток «Дітям». У його рамках можна без обмежень дивитися канал YouTube, а також кілька каналів, що розвивають для дітей.

Yota – це відносно новий оператор мобільного зв'язку, який має покриття практично по всій Росії у форматі 2G/3G/4G. Компанія надає послуги голосового зв'язку та мобільного інтернету. Абонентів залучають вигідні ціни на послуги компанії.

Все для зручності користувачів

Директор інноваційного продукту «Планшет-Модем» від оператора Йота А. Капралов прокоментував нову пропозицію. Зокрема, він зазначив, що фахівцями було проаналізовано потреби клієнтів, завдяки чому визначили найбільш популярні програми, які використовуються у повсякденному житті.Саме тому всі ці додатки було вирішено об'єднати у спеціалізовані групи та забезпечити до них безлімітний доступ.

За рахунок нововведення кожен абонент Йота може без обмежень користуватися улюбленими сервісами і при цьому не витрачати основний трафік, включений до тарифного пакета. Користувачі різних категорій планшетного продукту можуть дивитися фільми та серіали, прокладати найбільш зручний маршрут або включати дітям мультфільми, не переживаючи, що основний інтернет-трафік витрачається.

Доступ до сервісів блокується, якщо термін дії тарифного пакета минув і на рахунку недостатньо грошей для поповнення основного пакета послуг. Варто враховувати, що всі вказані сервіси не працюватимуть через Яндекс Турбо, Opera Turbo, а також інші програми, що використовують проксіювання. При використанні анонімайзера гігабайти витрачаються із загального пакета.