Надійшли у продаж сімки без роумінгу за кордоном

Anonim

У продажу з'явилися сім-картки, які дозволяють виходити в інтернет без жодної роумінгової націнки. Пропозиція діє у 49 країнах світу, які мають великий попит серед туристів. Поки що купити такі сім-карти можна лише в Москві, у великому візовому центрі на Каширському шосе. Продажем займається оператор мобільного зв'язку Easy4 – це ексклюзивний партнер корпорації OneVasco.com-STA International, яка є найбільшим гравцем візового ринку в Росії, що спеціалізується на продажу послуг міжнародного зв'язку клієнтам таких центрів.

Що пропонує Easy4

Мобільний оператор Easy4 став офіційним партнером світового лідера та великого гравця ринку візових послуг у Російській Федерації корпорації OneVasco.com-STA International. Угода про співробітництво була підписана відносно недавно. де є покриття цього оператора.

Відвідувачі візового центру в Москві можуть придбати на вибір два тарифні пакети.

  1. «Тревел2». Вартість вхідних та вихідних дзвінків у країні присутності оператора складає 2 рублі за хвилину. Інтернет обійдеться в 1 рубль за мегабайт.
  2. «Коннект999». Ціна цього тарифного пакета 999 рублів. У його рамках абонент отримує 3 ГБ інтернету, що дозволяє користуватися інтернетом у 49 країнах світу, у тому числі і на найбільш затребуваних туристичних напрямках – у Туреччині, Греції та Іспанії.

Що у перспективі

У перспективі продаж телекомунікаційних послуг може стати однією із власних послуг One Vasco. При цьому Easy4 готова виступати у ролі міжнародного оператора MVNE та повністю забезпечувати роботу віртуального оператора зв'язку, який функціонуватиме під брендом замовника. За рахунок цього сім-карта зі спеціальними тарифами та низкою корисних опцій може стати невід'ємною частиною візової продукції.

Один із керівників компанії Easy4 Д. Димитров заявив, що запропоновані тарифні пакети є інноваційними для туристичного ринку. За рахунок цих рішень може зникнути таке поняття, як роумінг щодо вартості телекомунікаційних послуг у поїздках. Співпраця зі світовою компанією – це досить важливий етап у розвитку мобільного оператора. Це дозволить збільшити абонентську базу та забезпечити голосовий зв'язок та інтернет у всіх регіонах присутності компанії.

Заступник директора One Vasco К. Федотов заявив, що наявність якісного зв'язку за кордоном та її вартість – це найнагальніше питання у мандрівників. Завдяки повноцінній співпраці зі стільниковим оператором нам вдається заощаджувати як час, так і гроші клієнтів візових центрів. Дана пропозиція на даний момент є найвигіднішою для подорожей на ринку зв'язку.