МТС дарує безстроковий мобільний зв'язок для дітей до 1 вересня

Anonim

Напередодні нового навчального року компанія МТС запустила унікальну акцію «Дитячий годинник та зв'язок назавжди». У її рамках можна купити розумний годинник за суперціною і отримати для них зв'язок безстроково. Акційна пропозиція актуальна до кінця поточного року.

Як взяти участь в акції

Акція проводиться з 26 серпня по 31 грудня 2019 року. Щоб стати учасником, необхідно купити дитячий розумний годинник на сайті інтернет-магазину МТС або у фірмовому салоні. В акційній пропозиції беруть участь такі види пристроїв:

  • «Elari KidPhone 2» - 1490 рублів;
  • «Elari Kidphone 3G з голосовим помічником» - 4990 рублів.

Така ціна на годинник дійсна лише у разі підключення тарифного пакету «Розумний пристрій» за 250 рублів.

Для чого потрібний розумний годинник

Розумний годинник замінює дитині смартфон. Він може носити їх весь час, під час занять у школі, при відвідуванні гуртків та різноманітних заходів, а також під час подорожей за місто. Годинники мають невелику вагу, тому практично непомітні на руці. Для дитини такий пристрій виразно зручніший, ніж громіздкий смартфон.

Батьки не тільки завжди можуть зв'язатися з дитиною, але також прослухати, про що говорять навколо неї або зробити віддалену фотографію. Завантаживши на свій смартфон спеціальну програму для таких пристроїв, можна завжди відстежити, де знаходиться чадо.

У батьків є можливість заблокувати набір номерів з годинника та залишити в телефонній книзі тільки перевірені контакти. Все це допомагає певною мірою захистити школяра від небажаних контактів. У пристрої передбачена кнопочка SOS, при натисканні якої рідним оперативно надсилаються повідомлення.

Умови

У період проведення акції потрібно вибрати та сплатити товар у встановлених точках продажу. Крім цього, потрібно підключити пристрій до тарифного пакету, обумовленого в умовах.

Спеціальний комплект включає тариф «Розумний пристрій», опцію «Додатковий пакет 200 хвилин» та зв'язок назавжди. Це означає, що за зв'язок можна буде не платити, поки SIM-карта використовується в годиннику!

Тариф «Розумний пристрій» включає 230 хвилин, 100 СМС-повідомлень та 200 Мб інтернет-трафіку. Цього цілком достатньо, щоб постійно бути на зв'язку, дзвонити, а також приймати та надсилати повідомлення.

Вартість тарифного плану становить 90 рублів на місяць. Не варто забувати, що за замовчуванням підключено опцію «Додатковий пакет 200 хвилин», яка коштує 150 рублів на місяць. Всі ціни на послуги вказані з урахуванням ПДВ.

  • Кількість акційного товару обмежена, акція проводиться до повного вичерпання запасів на складі;
  • Товар, який бере участь у промо, може зовнішнім виглядом відрізнятися від того, що розміщений на рекламній продукції;
  • Організатор може змінити умови проведення акції в односторонньому порядку. Про всі зміни він повідомляє громадськість через засоби інформації;

Дізнатися всі подробиці щодо акції можна у фірмових салонах МТС. Тут же можна подивитися і характеристики розумних годин, що реалізуються.