Програма «Мій смартфон Онлайн» від Теле2: опис

Anonim

У 46 російських регіонах стартувала програма «Мій смартфон онлайн» від Теле2, що дозволяє придбати новий смартфон з вигодою до 4800 рублів. Скористатися нею зможуть як існуючі, і нові абоненти. Програма доступна у фірмових салонах Теле2, у тому числі в Московській та Ленінградській областях.

Опис акції

В рамках програми можна придбати 4G-смартфони від таких брендів, як Xiaomi, Samsung, Apple, Huawei, Honor, BQ, Oppo, Tecno та Vivo.До списку увійшли сотні моделей із різних цінових категорій, у тому числі найдорожчі.Також у ньому зустрічаються «відновлені» моделі iPhone, які реалізуються за зниженими розцінками. Оператор наголошує саме на 4G-трубках, так як вони користуються все зростаючим попитом серед споживачів - за перше півріччя їх частка склала понад 76%.

Смартфони реалізуються у вигляді комплектів із SIM-картами. Також передбачені розстрочки з початковим внеском та без нього. Знижка на пристрої становить до 60%, що робить покупки дуже вигідними. Також можливе придбання без SIM-картки – для вже існуючих абонентів. У будь-якому разі учасники акції отримають знижку на абонентську плату за тарифом «Мій онлайн+». Розмір абонентської плати та знижки на пристрої залежить від моделі та регіону обслуговування.

Як скористатися акцією

Щоб стати учасником програми «Мій смартфон онлайн», дотримуйтесь інструкцій:

  • Зверніться до одного з фірмових салонів-магазинів Теле2;
  • Виберіть смартфон, який бере участь у програмі (ось список);
  • Отримайте сертифікат із кодом та активуйте його USSD-командою 177код та отримайте знижку на абонентську плату.

Уточніть адреси салонів, де можна скористатися новою пропозицією, в цьому документі.

В рамках програми абонентам доступні сотні гідних трубок. Шанувальники Apple можуть придбати недорогі iPhone 6 з 16 або 32 Гб пам'яті. Також у продажу є дорожчі моделі, такі як iPhone X на 64 Гб та iPhone XR на 512 Гб. Шанувальникам Android пропонуються такі смартфони, як Huawei P Smart, Huawei P20 Pro, Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S9+ на 256 Гб, Xiaomi Pocophone F1 на 128 Гб та багато інших. У продажу представлені і дешеві трубки на Android - вони підійдуть невибагливим користувачам, які бажають заощадити кошти в бюджеті.

Опис тарифу

Тарифний план «Мій онлайн +», що бере участь у програмі, створений для тих, кому потрібні дзвінки та інтернет, причому у великих кількостях. Наповнення тарифу:

  • 800 хвилин на будь-які російські номери – це понад 25 хвилин розмови на день. Розумний вибір для ділових людей та любителів поговорити по телефону. До речі, заощадити хвилини з пакета допоможуть дзвінки через месенджери та соціальні мережі;
  • Внутрішньомережевий безліміт на будь-які номери Теле2 в Росії - він не витрачає основний пакет хвилин, як це реалізовано у конкурентів;
  • 30 Гб інтернету – вистачить на місяць навіть за активного використання, у тому числі на перегляд відеороликів та прослуховування онлайн-музики;
  • Безліміт для месенджерів та соціальних мереж – у тому числі для шанованого росіянами Instagram;
  • Безкоштовний трафік для програм «Tele2 TV» та «ЗВУК» – необмежений перегляд телеканалів та фільмів, безлімітне прослуховування музики.

Невикористані залишки автоматично переносяться на наступний місяць. Абонентська плата складає 700 руб/міс.

Дзвінки понад пакет на цьому тарифному плані коштують 1, 95 руб/хв на будь-які російські номери. Пакети SMS не передбачені, але їх можна підключити окремо – вони надаються в рамках опцій «100 SMS по Росії» та «300 SMS по Росії». У поїздках Росією працюють усі надані тарифом пакети, крім трафіку для «Tele2 TV».

Зверніть увагу, що всім новим абонентам автоматично підключається послуга «Хто дзвонив». Вона інформує про пропущені дзвінки в ті моменти, коли телефон був вимкнений або знаходився поза зоною дії мережі (наприклад, абонент відпочивав за містом або їхав до метро). Перші 30 днів з моменту підключення вона надається безкоштовно, з 31 дня абонплата складає 0, 5 руб/добу. Для відключення послуги надішліть USSD-команду 155330.

Індивідуальні умови обслуговування

Тарифний план «Мій онлайн +» відрізняється наявністю штучного інтелекту. Він аналізує витрати абонентів, регулюючи співвідношення хвилин та трафіку. Абонентська плата при цьому залишається незмінною. Якщо абонент часто користується інтернетом, але практично не дзвонить, баланс послуг зсувається у бік збільшення обсягу трафіку. У балакучих абонентів, що рідко користуються інтернетом, баланс послуг зсувається у бік збільшення пакета хвилин.

Система працює без втручання користувачів. Вона самостійно розраховує рекомендовані конкретному абоненту обсяги хвилин та трафіку. Але остаточне рішення приймає безпосередньо абонент – він отримує в особистому кабінеті індивідуальну пропозицію щодо трафіку та хвилин, після чого приймає рішення, відмовитися від нього або прийняти. Також в особистому кабінеті передбачено ручне налаштування тарифного плану в рамках функціоналу «Налаштування тарифу під себе».

Тарификація в Криму

Власних мереж у Криму та Севастополі Теле2 не має. Материкові російські оператори не працюють на півострові через побоювання санкцій. Тому абоненти обслуговуються на альтернативних умовах:

  • Вхідні виклики з російських та міжнародних номерів – безкоштовно, згідно з прийнятими у 2019 році поправками до закону «Про зв'язок»;
  • Вихідні на російські та кримські мобільні та стаціонарні номери – 3 руб/хв;
  • Відправка SMS та MMS на російські мобільники – 3 руб/шт;
  • Інтернет-трафік - 3 руб/Мб цілодобово, без пакетів.

Пакети хвилин та трафіку, що діють на решті території Російської Федерації, у Криму та Севастополі не працюють.

Як підключитися до тарифного плану

Для підключення до тарифу «Мій Онлайн +» придбайте SIM-карту в будь-якому з фірмових офісів Теле2 – з собою потрібно мати паспорт.Оплатіть вартість комплекту підключення та поповніть рахунок, щоб його вистачило для списання абонентської плати (700 руб/міс для Москви та Московської області, розмір абонплати для інших регіонів дізнавайтеся на сайті). Вартість SIM-карт, залежно від регіону, варіюється від 150 до 300 рублів - вся сума надходить на рахунок абонента.

Також можна придбати номер на сайті Теле, скориставшись фірмовим інтернет-магазином. SIM-картку з номером буде доставлено додому, також можливе самовивезення з обраного офісу продажу та обслуговування. У Москві доставка кур'єром у межах МКАД займає 1-2 дні, за межі МКАД - до трьох днів. Можлива експрес-доставка через Gett в межах МКАД протягом однієї години. Вартість SIM-карти складе 700 рублів, вся сума буде зарахована на баланс і списана в рамках абонентської плати за тарифним планом.

Існуючі абоненти можуть перейти на тарифний план «Мій онлайн +» трьома способами:

  • Через особистий кабінет на сайті Теле2 – авторизуйтесь за номером та паролем, або скористайтеся безпарольним входом з авторизацією через SMS. Перейдіть до розділу «Тарифи» та перейдіть на тарифний план «Мій онлайн +»;
  • Через мобільний додаток «Мій Теле2» – аналог особистого кабінету;
  • За допомогою USSD-команди 63080030 – наберіть її та натисніть клавішу виклику.

Зміна тарифного плану займає 5-10 хвилин. Перед цим потрібно поповнити рахунок, щоб баланс становить 700 рублів – це потрібно для списання абонентської плати. Вартість переходу становить 0 рублів, якщо моменту останнього переходу минуло понад 30 днів. В іншому випадку за зміну тарифу доведеться заплатити 150 рублів.

Покупка SIM-картки за участю в програмі

Має намір взяти участь у програмі «Мій смартфон онлайн» – зверніться до фірмових магазинів Теле2 в одному з 46 російських регіонів.Повідомте продавця про намір придбати смартфон на умовах акції. Продавець допоможе підібрати пристрій, виходячи з потреб покупця, проведе всі необхідні розрахунки, запропонує кілька SIM-карток з номерами на вибір. Також він допоможе активувати знижку на абонентську плату. Зверніть увагу, що змінювати тарифний план протягом терміну дії розстрочки не можна.