МГТС підвищує вартість абонентської плати на популярному тарифі

Anonim

Неприємна новина для абонентів МГТС – оператор підвищує абонентську плату на тарифі «Smart для своїх», її розмір з 1 вересня становитиме 300 руб/міс проти колишніх 250 руб/міс. Водночас підвищується обсяг включеного трафіку з 5 до 8 Гб, що є плюсом для тих, хто постійно стикається з нестачею включеного інтернет-пакету. Нововведення торкнуться як нових абонентів, так існуючих – платити більше доведеться кожному.

Наповнення тарифного плану з 01 березня 2019 року таке:

  • 5 Гб мобільного інтернету – з 1 вересня його побільшає;
  • 500 хвилин на місцеві та будь-які російські номери – стаціонарні та мобільні;
  • 500 SMS по всій Росії – у будь-які російські регіони.
Вартість дзвінків на номери Москви та Московської області після вичерпання пакета складе 1, 5 руб/хв, по міжмісту - 3 руб/хв. SMS на регіональні мобільники понад пакет стоять 0, 5 руб/шт, на інші російські номери значно дорожче - 3, 8 руб/хв, що накладає обмеження на спілкування. Відправка MMS обійдеться в 9, 9 руб/шт.

Нововведення в плані додаткового трафіку - це відчутний плюс для тих, хто раніше користувався додатковими інтернет-пакетами об'ємом 500 Мб по 50 рублів кожен. Незважаючи на підвищення розміру абонплати, можна заощадити до 300 рублів за 6 додаткових пакетів. Якщо це дійсно так, наберіть команду USSD 1119862.Пам'ятайте, що в цьому випадку, при вичерпанні основного пакета, доступ в інтернет припиняється.

Тарифний план діє на всій території Росії без доплат – подорожуйте країною, користуйтесь мобільним інтернетом у мережах МТС, телефонуйте на будь-які мобільні та стаціонарні телефони.

Ще одна зміна торкнеться тарифної плати «Smart Free». Воно приємне - МГТС зменшує вартість дзвінків на інші місцеві мобільні та стаціонарні номери з 5 до 2, 5 руб/хв. Тепер спілкуватися з абонентами інших стільникових операторів та дзвонити на міські телефони Москви та Московської області стане набагато вигідніше.

Нові тарифи вересня

З початком осені МГТС запустить два нові тарифні плани. Перший з них отримає назвою «Розумний гаджет». Вони створені для розумних пристроїв – опалювальних котлів з GSM-управлінням, smart-годин, систем домашньої та комерційної охоронно-пожежної сигналізації, а також інших гаджетів, які потребують доступу до Інтернету або керуються голосовим або SMS-каналом.

Другий анонсований тарифний план називається «Smart Modem+». Він призначений для користувачів бездротових модемів та роутерів. Від свого попередника він отримає абсолютно безлімітний трафік, але із збільшеною до 10 Мбіт/сек швидкістю. Цього достатньо для ще більш швидкого скачування файлів або перегляду відеоконтенту в режимі Full HD. Параметри нових тарифів поки що невідомі, але чекати до 1 вересня залишилося недовго – саме тоді на сайті МГТС, а також на сайті Таріфкін. Додати сайт в закладки або підпишіться на оновлення, щоб дізнатися всі новини першими.