Yota дарує місяць зв'язку в подарунок за з'їдений бургер

Anonim

Мобільним оператором Yota та мережею «Краснодарський хлопець» було запущено спільну акцію, в рамках якої пропонується спробувати Yota-бургер. Протягом двох місяців, а саме з 22 серпня до 22 жовтня 2019 року, всі абоненти Йота можуть отримати 10% знижку на меню бургерної «Краснодарський хлопець». Все, що потрібно для участі – це показати дисплей свого смартфона з логотипом оператора Yota у бургерній, а також спробувати унікальний Yota-бургер із солідною знижкою у 30%.

Відвідувачі бургерних у 14 російських містах можуть безкоштовно отримати другий місяць зв'язку від Йота. Для цього слід пред'явити в торговій точці чек із ресторану, де сума замовлення більше 1000 рублів.

Умови акції

Акційна пропозиція дозволяє учаснику отримати знижку на чинний тарифний пакет у розмірі 100%. Така знижка надається на розрахунковий період, який слідує після підбиття підсумків промо. Варто враховувати, що знижка надається за таких умов:

  • У період проведення акції учасник повинен купити в бургерній крамниці товарів більше ніж на 1 тисячу рублів, при цьому необхідний чек, що підтверджує покупку;
  • Учасник, який ще не є абонентом мобільного оператора, повинен звернутися до салону-магазину Йота та укласти договір на обслуговування, підключивши будь-який з доступних тарифних пакетів;
  • На момент надання знижки діючий абонент не розірвав договір з оператором зв'язку. Якщо договір перебуває у стадії розірвання, це обмеженням до участі у промо.

Акційна пропозиція не поширюється на сім-картки для модемів та планшетів. Підсумки будуть підбиті з 23 по 26.09.2019 року.

Обмеження

Взяти участь у даній акції можна лише один раз за весь час проведення. Після того, як її буде закінчено, обслуговування абонента буде здійснюватися за звичайними умовами тарифного пакета, до якого він підключений. Слід враховувати, що за умовами не можна отримати грошовий еквівалент знижки.

Всі правила щодо промо набувають чинності з моменту опублікування їх на офіційному сайті Йота. При цьому організатор може в односторонньому порядку змінити правила або взагалі скасувати акцію. У такому разі оператор інформує громадськість у засобах масової інформації. Беручи участь в акційній пропозиції, абонент повністю погоджується з усіма умовами організатора.