Білайн дарує мобільний інтернет новим абонентам

Anonim

Компанія Білайн повідомила про запуск нової акції. Оператор значно покращив якість мобільного інтернету в Москві та всьому Московському регіоні, після чого запропонував усім охочим абсолютно безкоштовно протестувати його протягом двох тижнів.

Хто може взяти участь

Взяти участь у новому акційному реченні можуть жителі Москви та Московської області, які підключилися до тарифного пакету «Перші гіги» на передоплатній системі розрахунків. Щоб стати учасником унікальної акції «Спробуйте нову якість інтернету», слід підключити вказаний тариф в офіційних офісах Білайн у період з 22 серпня до 13 жовтня 2019 року.

Після цього абонент може протягом двох тижнів абсолютно безкоштовно користуватися мобільним інтернетом. обсязі. Активація додаткових послуг можлива лише у разі, якщо абонент поповнює баланс щонайменше ніж 200 рублів одним платежом.

Якщо під час дії промо абонент виїжджає за територію Московського регіону, то послуги надаються на стандартних умовах щодо тарифного пакету. Дізнатися розцінки на послуги зв'язку можна у центрі обслуговування абонентів або за телефоном гарячої лінії.

Варто враховувати, що оператор може в односторонньому порядку змінювати терміни або умови проведення промо. У цьому випадку громадськість повідомляється через засоби масової інформації.

Краща ціна на смартфони Galaxy

З 6 серпня по 9 вересня 2019 року в салонах-магазинах Білайн діє акція.Можна купити сучасний смартфон Galaxy за ціною від 99 рублів на місяць за умови підключення послуг зв'язку від оператора терміном на два роки. Або за умови підключення послуг на 6 місяців або 1 рік та купівлі аксесуарів на суму від 7 тисяч рублів. Щоб стати учасником, необхідно:

  • Прийти в офіційний офіс оператора і заявити про бажання купити смартфон по акції за 99 рублів на місяць;
  • Далі слід вибрати смартфон, з тих, що беруть участь в акційній пропозиції;
  • Вибирають найбільш оптимальний варіант покупки. З оплатою послуг за два роки або з пакетом послуг на 6/12 місяців та купівлею аксесуарів на суму 7 тисяч рублів;
  • Підключають пакет і роблять покупки, якщо це передбачено правилами;
  • Оформляють кредит на 2 роки без переплат на смартфон або весь пакет послуг.
Варто враховувати, що купівля будь-яких акційних комплектів можлива лише за 100% передоплатою. Ця акція проводиться по всій території Росії, за винятком Криму та Чукотського округу.