Теле2 дарує всім охочим 2 тижні безкоштовного зв'язку

Anonim

Оператор мобільного зв'язку Теле2 пропонує новим московським абонентам протестувати якість послуг на тарифному плані «Скрізь онлайн». Примітно, що тестувати популярний тариф протягом двох тижнів можна абсолютно безкоштовно.

У чому каверза

Ніякого каверзи в даному випадку немає. Оператор надає унікальну можливість усім новим клієнтам підключитися до тарифу «Всюди онлайн» на особливих умовах. При виборі певного тарифу всі нові столичні клієнти компанії Теле2 мають можливість абсолютно безкоштовно протестувати послуги зв'язку.

Якщо абоненту все сподобалося, то після закінчення акційної пропозиції він може внести встановлену абонентську плату і повноцінно користуватися тарифом далі. Якщо абонентська плата вноситься до кінця промо періоду, всі невитрачені хвилини і гігабайти зберігаються за абонентом.

На кого орієнтовано тариф

Тарифний пакет «Скрізь онлайн» був розроблений спеціально для абонентів, які активно користуються голосовим зв'язком та мобільним інтернетом. Усього за 500 рублів на місяць московські абоненти, підключені до цього тарифу, одержують:

  • 40 ГБ інтернет-трафіку;
  • 500 хвилин для дзвінків на будь-які російські номери;
  • 50 смс-повідомлень.

Окрім цього всім користувачам доступні необмежені та безкоштовні дзвінки всередині мережі, при цьому основний пакет хвилин не витрачається.

Также абоненти цього тарифного пакета отримують як подарунок передплату на сервіс Яндекс. Плюс, в якому об'єднані всі найбільш популярні сервіси від Яндекс. Всі передплатники можуть безкоштовно слухати музику, а також дивитися фільми та захоплюючі серіали у високій якості. Крім цього, вони користуються 10% знижкою в додатку Яндекс.Таксі, можуть замовляти товари з безкоштовною доставкою на сайті «Беру». Тобто абоненту надається ціла низка вигідних умов при використанні певних сервісів. Перейти на цей тариф можна в мобільному додатку або на сайті оператора.

Tele2 в ногу з часом

Один з керівників московського підрозділу Теле2 Ігор Жижикін розповів, що компанія успішно реалізує стратегію lifestyle enabler. Це означає, що оператор підтримує активний стиль життя своїх абонентів.

Зараз усі столичні абоненти можуть безкоштовно перевірити якість послуг Теле2, безкоштовно користуючись зв'язком цілих два тижні. Якщо їх все влаштовує, вони можуть перейти на популярний тариф і повноцінно користуватися унікальними сервісами від віртуального оператора.