Теле2 дарує безліміт на YouTube на рік при покупці смартфона Samsung

Anonim

Оператор Tele2 продовжує співпрацювати зі світовим лідером у виробництві смартфонів Samsung. Завдяки цьому клієнти Теле2, які купили модель Samsung Galaxy A у фірмовому салоні-магазині, отримують безлімітний доступ до відеохостингу YouTube терміном на один рік.

Суть акції

Альтернативний оператор пропонує взяти участь в акції «Рік безлімітного YouTube при покупці 4G-смартфону Samsung», яка проводиться одночасно зі світовим виробником мобільних пристроїв. Купивши смартфон із оновленої лінійки, абонент отримує у подарунок можливість безлімітно користуватися сервісом Ютуб.

Завдяки такому сервісу можна не витрачати основний трафік з пакета для перегляду відео в YouTube. Примітно, що цією унікальною пропозицією можуть скористатися як нові, так і абоненти оператора, що вже діють, підключені до тарифів «Мій онлайн», «Мій онлайн+» та «Преміум».

Трохи про смартфони Galaxy A

В акційній пропозиції бере участь відносно нова лінійка смартфонів від Samsung. Модель Galaxy A – це інноваційні рішення за прийнятною ціною. Користувач, який придбав такий телефон, отримує:

  • Стильний дизайн мобільного пристрою;
  • Великий екран, на якому зручно читати та переглядати фільми;
  • Покращену модель камери, яка робить чудові знімки навіть в умовах поганого освітлення;
  • Сканер відбитків пальців, вбудований у дисплей;
  • Потужний акумулятор, ємністю 4000 МАч.
Лідером з продажу в Росії за червень 2019 року стала модель Galaxy A50. У цього пристрою хороші характеристики і відносно невисока ціна.

Оператором Теле2 було успішно реалізовано кілька проектів з продажу мобільних пристроїв. Ця компанія по праву здобула репутацію оператора з розвиненою роздрібною мережею. Продовжується співпраця з провідними компаніями, що випускають смартфони, зокрема Samsung. Ця корпорація є лідером із продажу своїх мобільних пристроїв у Росії. Пропонована акція – це новий етап співпраці двох компаній.

Плани Теле2

Один із керівників альтернативного оператора Tele2 розповів, що компанія орієнтується на підвищення продажів пристроїв з підтримкою 4G та розширення асортименту товарів у своїх салонах-магазинах. Клієнтам пропонуються якісні та водночас відносно недорогі смартфони.

Остання акційна пропозиція дозволить не тільки купити якісний телефон з відмінними характеристиками, а й отримати безлімітний доступ у YouTube на цілий рік. Всі активні користувачі обов'язково оцінять такий подарунок.