Теле2 піднімає ціну на додаткові пакети інтернету

Anonim

Починаючи з 4 вересня цього року на тарифі «Класичний» дещо зміниться умови надання опції «1 ГБ». Така послуга автоматично активується після того, як за добу витрачено 20 Мб трафіку, що надається користувачеві в рамках тарифного пакета. Абонентська плата тепер складатиме 6 кермів на добу, при цьому інші параметри залишаються незмінними. Для всіх абонентів, які підключилися до цієї послуги до 4 вересня абонплата залишається незмінною.

Які умови були раніше

Вартість послуги «1 ГБ» зараз становить 120 рублів на місяць.За цю ціну абоненту надається 1 ГБ інтернету, якого вистачає до 5 годин спілкування у соціальних мережах або 10 годин перегляду сайтів. Ця опція сумісна з усіма тарифними пакетами, крім тих, до яких вже включено ліміт інтернету. При цьому підключити такий сервіс не можна одночасно з іншими пакетами, які мають на увазі знижку на інтернет.

Для керування опцією набирають певну комбінацію символів.

  • Підключення – 1557021;
  • Вимкнення – 1557020;
  • Перевірка статусу – 155702.

Після того, як основний трафік витрачено, абоненту підключаються додаткові пакети за окрему плату. Такі умови діють остаточно розрахункового периода.

Інші умови

Абоненту надається можливість послідовно активувати до 5 пакетів трафіку по 500 Мб кожен.Вартість кожного з них становить 50 рублів, ця сума списується на момент активації. Після того, як весь ліміт вичерпано, доступ до мережі припиняється. Залишки додаткових невитрачених пакетів на наступний місяць не переносяться.

Абонплата списується відразу при підключенні опції, а потім рівно через місяць, але тільки в тому випадку, якщо баланс позитивний. Залишок основного трафіку переноситься наступного місяця і витрачається насамперед. Перенесення інтернет-трафіку можливе лише при своєчасному поповненні балансу. Якщо з якоїсь причини на момент подальшої активації опції грошей на рахунку недостатньо, то доступ до Інтернету обмежується до поповнення балансу.