Білайн покращив тариф "Сім'я" і зробив його безлімітним

Anonim

Порівняно новий тарифний план «Сім'я» від стільникового оператора Білайн отримав цікаве оновлення. Тепер у ньому реалізовано внутрішньомережевих хвилин на хвилини по Росії. Завдяки цьому абоненти зможуть налаштувати свій тариф, не змінюючи його – хтось багато розмовляє всередині мережі, а хтось насолоджується спілкуванням з усіма російськими операторами.

Обмін хвилин здійснюється в особистому кабінеті або мобільному додатку без доплат і комісій. Одна з умов – внаслідок обміну має залишитися щонайменше 50 хвилин для дзвінків на загальноросійські номери Білайн.Спочатку можна обміняти 250 хвилин, а потім ще 200. Якщо спілкування йде переважно всередині мережі, обміняйте загальноросійські хвилини на внутрішньомережеві – частково чи повністю.

Інші параметри тарифного плану залишилися без змін. Ось його докладний опис:

  • Дзвінки по Росії на номери Білайн (у тому числі по домашньому регіону) – 550 хв;
  • Виклики на інші російські номери – 550 хвилин;
  • Мобільний інтернет – безлімітний при підключенні опції «Безлімітний інтернет + HD-відео»;
  • Інтернет-трафік для сімейних абонентів, що підключаються – 20 Гб;
  • SMS на номери домашнього регіону – 300 шт.

Абонентська плата залишилася без змін - 900 руб/міс, як і було раніше.

Також тарифний план сім'я включає послугу «Домашній інтернет» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек.Підключення здійснюється за наявності технічної можливості. Під час налаштування Інтернету необхідно встановити з'єднання за протоколом L2TP. Додатково надається розстрочка на роутер за 150 руб/міс, але абонент може використовувати своє обладнання. Термін розстрочки становить 3 роки - загальна сума складе 5400 рублів (дешевше купити його в магазині за повну вартість).

Остання послуга – це «Білайн ТБ» з базовим пакетом на 150 телеканалів. При необхідності абонент може підключити додаткові пакети каналів, що оплачуються окремо. Наприклад, шанувальникам футболу може сподобатися пакет «Матч! Футбол» за 380 руб/міс. Також абонентам доступна бібліотека на понад 6000 фільмів. Перегляд телеканалів здійснюється на телевізійних приставках Білайна, телевізорах Smart TV та на мобільних пристроях (смартфони, планшети).

Вартість послуг понад пакет

Інші параметри тарифного плану не змінилися. Вартість дзвінків на місцеві номери Білайн понад пакет стоять 0, 25 руб/хв, на загальноросійські номери Білайн - 0, 25 руб/хв, дзвінки на інші телефони домашнього регіону обійдуться в 2, 5 руб/хв , міжмісто Росією коштує 5 руб/хв. SMS на місцеві номери коштують 2, 5 руб/шт, інші російські номери – 5 руб/шт.

Особливо звертаємо увагу на мобільний інтернет – щоб він був справді безлімітним, підключається вищезазначена опція «Безлімітний інтернет + HD Відео». Вона безкоштовна, тому на абонентську плату за тарифом вона не вплине. Але роздача в цьому випадку стає платною - перша година на добу безкоштовно, кожна наступна година - по 50, 85 рублів. Вартість підключення на добу становить 152, 24 руб. При відключенні опції надаються 20 Гб трафіку з можливістю безкоштовної роздачі.