Оплата мобільного зв'язку Тінькофф Мобайл: як поповнити баланс

Anonim

Кількість платіжних інструментів, що дозволяють оплачувати послуги стільникового зв'язку, величезна. Це банкомати, онлайн-банкінги, електронні гаманці, вуличні термінали та точки прийому готівки. З їхньою допомогою оплачуються послуги будь-яких операторів. А в цьому огляді ми розповімо, як і за допомогою чого здійснюється оплата мобільного зв'язку Тінькофф Мобайл.

Через мобільний додаток Тінькофф Мобайл

Найпростіший спосіб оплатити мобільний зв'язок віртуального оператора Тінькофф Мобайл – скористатися фірмовим додатком. кнопку "Поповнити".Тут представлені два способи поповнення:

  • Через Google Pay – для користувачів цього сервісу, оплата підтверджується натисканням однієї кнопки;
  • За допомогою банківської картки будь-якого банку – наприклад, з картки Тінькофф або картки Ощадбанку.

Перед проведенням платежу вкажіть суму.

При оплаті з банківської картки вкажіть її номер, термін дії та код CVC зі зворотного боку. Далі підтвердіть наміри із кодом із SMS. При оплаті через Google Pay достатньо підтвердити платіж через сканер відбитка пальця або виконати ідентифікацію через Face ID (для смартфонів із цією функцією). Гроші будуть зараховані на рахунок протягом кількох секунд – затримки у надходженні коштів практично повністю пішли у минуле. Тут же, у додатку, налаштовується автоплатеж для автоматичного поповнення балансу при досягненні певного порога.

На сайті оператора

На сайті Тінькофф Мобайл абонентів чекають два способи поповнення рахунку – за допомогою універсальної форми оплати та через особистий кабінет. Універсальна форма знаходиться тут, вона дозволяє оплачувати без комісії послуги зв'язку всіх стільникових операторів Росії та країн СНД. Вкажіть у формі номер телефону, суму та реквізити картки, підтвердіть операцію та дочекайтеся зарахування грошей на баланс. Сума платежу становить від 10 до 15000 рублів.

Другий спосіб оплати на сайті – через особистий кабінет:

  • Авторизуйтесь у ЛК через цю форму – вкажіть для входу номер телефону та введіть підтверджуючий код із SMS;
  • Введіть суму поповнення прямо на головному екрані кабінету;
  • Вкажіть реквізити будь-якої банківської картки та завершіть платіж.

Виберіть будь-який відповідний спосіб і скористайтеся ним.

Через додаток Тінькофф банку

Власники банківських карток банку Тінькофф можуть поповнити баланс через фірмовий мобільний додаток. Зайдіть у програму із захисним кодом, натисніть на символ рубля (меню «Оплатити»), виберіть пункт «Мобільний зв'язок» у підменю «Платежі». Далі вкажіть номер телефону – оператор визначиться автоматично. Також вкажіть суму та натисніть на кнопку «Сплатити».

Оплата через Ощадбанк Онлайн

Поповнити баланс Тінькофф Мобайл через Ощадбанк Онлайн можна двома способами:

  • У веб-версії сервісу – авторизуйтеся з логіном та паролем, пройдіть до розділу «Переклади та платежі», виберіть пункт «Мобільний зв'язок» та оператора Тінькофф. Вкажіть номер телефону та суму, виберіть картку для оплати (якщо їх кілька). Підтвердіть операцію через SMS та отримайте електронний чек;
  • У мобільному додатку «Сбербанк Онлайн». Увійдіть до програми за допомогою коду захисту, пройдіть в меню «Платежі – Мобільний зв'язок», виберіть оператора, вкажіть номер телефону та суму.

Гроші надійдуть на баланс протягом декількох секунд або хвилин (найчастіше моментально – платежі обробляються дуже швидко).

Поповнення через електронні гаманці

Поповнити рахунок Тінькофф Мобайл допоможуть електронні гаманці Яндекс.Гроші, Webmoney та QIWI. Алгоритм поповнення у всіх платіжних систем один і той же – проходимо в платіжний каталог, вибираємо оператора, вказуємо суму та підтверджуємо платіж тим чи іншим способом (найчастіше це SMS або повідомлення у додатках).

В якості прикладу візьмемо платіжну систему Яндекс.Гроші. Авторизуйтесь у сервісі з логіном та паролем, пройдіть у меню «Оплата послуг – Мобільний телефон», вкажіть номер телефону та введіть суму. Підтвердіть операцію через SMS або мобільний додаток, дочекайтеся зарахування коштів. Комісія відсутня, але в Webmoney за кожну платіжну операцію потрібно платити 0,8%.

Готівкою

Пункти прийому готівки в даний час існують тільки в салонах зв'язку. Тут приймають платежі на адресу будь-яких операторів. Також тут оплачуються послуги Тінькофф Мобайл. Для поповнення балансу необхідно назвати на касі номер та суму. Зверніть увагу, що в деяких операторських салонах можлива невелика комісія – як правило, вона не перевищує 1-3%, залежно від салону та регіону.

Через банкомат Тінькофф

Поповнити свій телефон можна не тільки в мобільних додатках від Тінькофф Мобайл та банку Тінькофф. Якщо на руках є тільки готівка, знайдіть найближчий банкомат Тінькофф, виберіть пункт «Сплатити – Мобільний зв'язок» та внесіть готівку.Складання банкоматами не видається, вся сума надходить на баланс. Банкомати банку Тінькофф приймають купюри номіналом 100, 200, 500, 1000, 2000 та 5000 рублів. Також можливий прийом валют - це євро та долари США номіналом 50 і 100 доларів/євро.

Через термінали

Платежні термінали присутні на залізничних вокзалах, встановлюються в торгових центрах та магазинах, на станціях метрополітену та в інших місцях масового скупчення людей. Вони беруть будь-які номінали купюр, зараховуючи кошти на мобільники. Щоб поповнити баланс Тінькофф Мобайл, виберіть у меню терміналу оплату мобільного зв'язку, вкажіть номер та внесіть у приймальний пристрій потрібну суму купюрами. На екрані терміналу відобразиться внесена сума та сума до вступу на рахунок за вирахуванням комісії. Розмір комісії варіюється від 3 до 10%, залежно від терміналу.

У салонах Євромережі та Зв'язковому

В салонах цих рітейлерів можлива оплата з картки або готівкою.Для внесення готівки зверніться до каси, але можна зіткнутися з обмеженням на мінімальну суму. Наприклад, у касах Зв'язкового часто приймають платежі від 300 рублів. Також можлива оплата через термінали з картки або готівкою.

Налаштування автоплатежу

Для налаштування автоплатежу скористайтесь мобільним додатком Тінькофф Мобайл. Виберіть у головному меню пункт «Ще – Автоплатіж». Впишіть тут суму платежу - вона буде списуватися при досягненні порогу 50 рублів. Також із прив'язаної до автоплатежу картки списуватиметься оплата за продовження пакетів. Можлива оплата з картки Тінькофф та карт будь-яких інших російських банків без комісії. У будь-який момент можна змінити суму платежу, якщо вона виявиться занадто великою. Це дуже зручна послуга, яка дозволяє забути про інші способи поповнення рахунку – він поповнюватиметься автоматично.

Ліміти на поповнення Тінькофф Мобайл

Одноразовий ліміт на поповнення рахунку становить 15000 рублів.Добові ліміти оператором не розголошуються. Крім того, ліміти можуть призначатися платіжними системами, що використовуються. Наприклад, Webmoney не дає поповнити баланс мобільного більш ніж на 6000 руб/добу (хоча на сайті вказано добовий ліміт 15000 руб).

З усіх розглянутих нами способів поповнення рахунку ми можемо виділити найзручніші:

  • У мобільному додатку Тінькофф з прив'язаної картки;
  • За допомогою Ощадбанк-Онлайну або банкінгу Тінькофф;
  • За допомогою універсальної форми на сайті Тінькофф.

Але найзручніше користуватися послугою «Автоплатіж» – вона дозволить забути про необхідність поповнення рахунку.