Як перевірити баланс на телефоні: інструкції для всіх операторів

Anonim

Щоб перевірити баланс конкретного оператора, достатньо знати коротку спеціальну команду. Але крім цього існують й інші зручні варіанти. Розглянемо актуальні способи перевірки рахунку всім популярних операторів страны.

На МТС

Найпростіший спосіб перевірити баланс телефону - ввести спеціальну USSD-команду. Оператор створив кілька коротких комбінацій, які дозволяють перевірити сам рахунок та залишки за пакетами послуг:

  • 100 - счет;
  • 1001 - залишок періодичних пакетів;
  • 1002 - залишок разових пакетів.

Окрім цього, залишок грошей на рахунку завжди відображається на головній сторінці особистого кабінету та додатку. Для отримання актуальної інформації потрібно лише стабільне інтернет-підключення, яке дозволить синхронізувати залишок з базами даних компанії.

На Теле2

Подивитися, який баланс на картці Теле2, можна за допомогою 105. Та ж інформація представлена ​​в мобільному додатку та в особистому кабінеті. Щоб дізнатися дані онлайн, знадобиться підключення до Wi-Fi або точки доступу.

На Білайні

Основний запит, за допомогою якого можна перевірити відомості - 102. Це спеціальна команда для тарифних планів з передоплатною системою розрахунків.

Абонент може підключити послугу «Баланс на екрані» за допомогою комбінації 110901. Вона дозволить завжди бачити рахунок на вибраному робочому столі смартфона або планшета за наявності стабільної мережі зв'язку, яка необхідна для регулярного оновлення інформації.

Для тих абонентів, які користуються постоплатною системою, існують інші варіанти:

  • 11045 - опція «Контроль балансу», інформація надходить у повідомленні у відповідь;
  • 110321 - послуга «Фінансовий звіт» надає всі необхідні відомості за номером абонента.

На Мегафоні

Дізнатися дані на МегаФоні можна такими способами:

  • спеціальна команда - 100;
  • повідомлення на номер 000100 з текстом «Баланс»;
  • ЛК та мобільний додаток (інформація відображається на головних сторінках).

Актуальна інформація про поточний стан рахунку в ЛК або програмному забезпеченні залежить від інтернет-підключення. Команда не вимагає використовувати точку доступу, тільки мобільну мережу компанії. Якщо зв'язок поганий або його зовсім немає, інформація на запит надходить із затримкою. Іноді отримати відомості таким чином не вийде, якщо мережа компанії перевантажена.

На Yota

Дізнатися про баланс оператора можна через коротку команду 100 або мобільний додаток. У програмі для смартфонів та планшетів інформація представлена ​​на головній сторінці. Вона завжди актуальна, якщо абонент має стабільний інтернет.

Як дізнатися баланс на USB-модемі та планшеті

При роботі з модемними пристроями все досить просто. На техніці, до якої підключається USB-модем, встановлюється спеціальна програма управління послугами оператора. Вона повторює функціонал особистого кабінету, і залишок можна дізнатися у ній. Кожен оператор має своє ПЗ.

Якщо мова йде про планшетний пристрій, і воно здатне відправляти виклики, достатньо скористатися спеціальною комбінацією. Якщо ж планшет не може здійснювати дзвінки, то можна просто зайти в мобільний додаток або в особистий кабінет через браузер.

Всі оператори країни передбачають зручні способи для того, щоб абонент самостійно, без залучення спеціаліста компанії міг дізнатися необхідну йому інформацію. Це ж стосується й залишку на балансі, який прив'язаний до сім-картки та номера телефону. Зараз дізнатися залишки грошей на рахунку можна через команду, СМС, особистий кабінет та мобільний додаток.