Улюблений номер МТС: опис опції

Anonim

МТС відкриває нові можливості спілкування. З 30 липня абоненти можуть розмовляти безлімітно, не зважаючи на тривалість розмов. Ця можливість доступна в рамках опції «Забугорище» за кордоном, послуга створена спеціально для міжнародного роумінгу. Підключіть улюблений номер МТС, і закордонні поїздки стануть вигіднішими та менш дорогими в плані спілкування з будинком.

Улюблений номер за кордоном

З 30 липня опція «Забугорище» включає нововведення – безлімітні дзвінки на улюблений номер. Він може належати будь-якому російському оператору. Дзвонити на нього і приймати дзвінки можна скільки завгодно - основний пакет при цьому не витрачається.

Як підключити «Улюблений номер» на МТС

Щоб додати номер, підключіть послугу командою 1117711, потім потрібно ввести команду 111771номер.Номер вказується в 11-значному форматі, починаючи з сімки. Щоб змінити номер, ще раз введіть останню команду. Після цього можна зателефонувати до нього, не витрачаючи основний пакет хвилин. Наприклад, це може бути номер батьків або телефон чоловіка/дружини.

Як відключити «Улюблений номер»

Вимкнути на МТС улюблений номер неможливо, тому що в цьому немає жодного сенсу. Послуга надається безкоштовно, а перед абонентом відкриваються можливості необмеженого спілкування. Якщо раніше для економії грошей ви розмовляли по 3-5 хвилин, то тепер можна ділитися враженнями безлімітно довго.

Опис послуги «Забугорище»

Опція «Забугорище» схожа з тарифним планом «Безлімітище».Вона доступна на тарифних планах "Тарифище", "Наш Smart", "Smart", "Smart+", "Smart Безлімітище", "Smart NonStop", "Мій Безлімітище", "Smart Top" та "Ultra", надаючи доступ в інтернет за домашніми розцінками (трафік витрачається прямо з пакета). Аналогічно використовується пакет хвилин - можна дзвонити до Росії, не витрачаючи зайвих коштів. При цьому всі вхідні в роумінгу безкоштовні.

Ця тарифікація доступна у Вірменії, Україні, Єгипті, Індії, Канаді, Румунії, Південній Кореї, Фінляндії та інших популярних країнах. Так як їх список може змінюватися, рекомендуємо уточнювати його перед кожною поїздкою телефоном довідкової служби 0890 (тільки для дзвінків з МТС) або 8-800-250-08-90 (з будь-яких мобільних та стаціонарних номерів).

В інших зарубіжних країнах діє альтернативна тарифікація:

  • Вхідні дзвінки – перші 10 хвилин кожного дзвінка безкоштовно, далі по 39 руб/хв;
  • Вихідні до Росії – перша хвилина за стандартним роумінговим тарифом, з 2-ої по 5-у хвилини – по 39 руб/хв, з 6-ої хвилини – за роумінговими цінами;
  • Мобільний інтернет – з пакета, але з квотою. Для Білорусі, Азербайджану, Грузії, Бразилії, Болгарії, Саудівської Аравії, Японії, Китаю, Кіпру та інших напрямків квота становить 100 Мб на добу, після чого швидкість падає до 128 кбіт/сек до кінця поточної доби. В Узбекистані, Молдові, Боснії та Герцеговині добовий ліміт складає 30 Мб. Детальна інформація про ліміти вказана на скріншоті, але навіть там можуть виникнути зміни.

У деяких країнах (наприклад, Південній Осетії, Ірані, Танзанії, Ямайці, Філіппінах та інших напрямках) опція не діє зовсім. Також вона не працює в роумінгу на морських та повітряних суднах.

Абонентська плата за опцію на популярних напрямках становить 350 руб/день, списується лише за фактом використання послуг зв'язку за поточну добу.В інших країнах абонплата складає 390 руб/день. У країнах, де опція не працює, абонентська плата не списується. Як подивитися використаний трафік? Використовуйте для цього особистий кабінет. Якщо трафіку забракло, скористайтеся опцією «Турбо-кнопка за кордоном» – вона надасть 100 Мб додаткового трафіку в країнах, де діє відповідна квота. Вартість пакету складе 250 рублів.

Умови та обмеження

Тепер ви знаєте, що є послуга «Забугорище», як встановити улюблений номер та перевірити залишок трафіку. Залишається дізнатися про обмеження. Для початку тут є обмеження по країнах. Безлімітні дзвінки доступні лише на популярних напрямках. В інших країнах він не діє. Ще одне обмеження стосується часу підключення – номер можна встановити лише з 30 липня по 30 жовтня 2019 року, у розпал туристичного сезону.