Відеоконтент Теле2: опис послуги

Anonim

Абоненти оператора можуть дивитися відео прямо під час вихідного дзвінка, до того як буде встановлено з'єднання з співрозмовником. Компанія Теле2 перша на російському ринку комунікаційних послуг запустила унікальний сервіс відеоісторій. Відеоконтент Теле2 – це різний розважальний контент, а також відеоролики про інноваційні технології та рекламу товарів. Примітно, що абонент може сам керувати контентом.

Опис послуги

Користувачі Теле2 під час здійснення вихідних дзвінків переглядають відеоролики, які встановлюються оператором. Відео Теле2 допоможе абоненту з користю провести час, під час очікування відповіді, а оператор може у доступній формі проінформувати своїх клієнтів про нові сервіси та доступні послуги. Вікно з відео з'являється замість стандартного поля, на якому відображається вихідний дзвінок.

Відеоісторії доступні абонентам, у яких мобільні пристрої з операційною системою Андроїд. при цьому обов'язково має бути встановлений спеціальний додаток «Гудок». Змінювати стандартні програми для дзвінків немає потреби.

Запуск нового сервісу від Tele2 – це результат масштабного розвитку мереж формату 3G/4G. Ця послуга працює як при високошвидкісному мобільному інтернеті, так і при дзвінках через WiFi.

Оператор Теле2 підготував кілька різних сценаріїв, які дозволяють використовувати нову технологію. Відеоісторії можуть програватися під час дзвінків на гарячу лінію, під час очікування зв'язку з оператором.Новий сервіс дозволяє абонентам дізнатися всю інформацію про корисні сервіси та послуги, а також тонкощі обслуговування онлайн.

Користувачам можуть бути показані невеликі відеоролики про популярні послуги, такі як:

  • «Мої знайомства»;
  • Tele2 TV;
  • Tele2 Книги.

Крім цього, користувачам показують невеликі ролики, в яких розповідають про актуальні тарифи. Доступні для перегляду та ролики розважального характеру.

Очікується, що незабаром абоненти зможуть самі керувати відеоконтентом, наприклад вибирати відеоролики, для дзвінків тому чи іншому абоненту.

Як підключити

У клієнтів Теле2 виникає питання, як можна підключити послугу.

За бажання можна лише вибрати кращу відеоісторію, яка буде показуватися в першу чергу.

Як відключити

Вимкнути нову послугу неможливо, як і відмовитися від неї. Але користувач може прив'язати певний відеоролик до того чи іншого контакту з телефонної книги.