Сім-карта Ростелеком для безлімітного інтернету

Anonim

Сим-карта Ростелеком підходить для телефону та планшета. Тарифів для комп'ютера оператор не має. Купити сімку можна особисто в офісі або замовити поштою. Абонент отримує карту стандартного виду – у пластиковій основі, з трьома форматами (nano, micro та mini).

Для підключення просто виберіть на сайті тариф, натисніть підключити та заповніть заявку. Перейти в Ростелеком можна зі своїм колишнім номером від іншого оператора.

Де купити сім-карту Ростелеком

Стати абонентом можна в офісі оператора. Прийдіть туди з паспортом і попросіть консультанта про підключення нової сімки. Фахівець розповість про плюси та мінуси кожного тарифу та допоможе вибрати той, що найбільше підходить під потреби абонента.

Як активувати сімку

Сим-карта активується наступним чином:

  1. Дістайте картку з пластикової основи.
  2. Слідкуйте, щоб її формат відповідав слоту в телефоні.
  3. Вставте симку в пристрій.
  4. Включіть.
  5. Зачекайте 5 хвилин, поки сім-карта зареєструється в мережі. Усі налаштування автоматично прийдуть.

Ніяких більше дій від абонента не потрібно. Зателефонуйте на будь-який номер. Якщо з'єднання пройшло, значить сімка нормально працює і їй можна користуватися.

Актуальні тарифні плани

На Ростелекомі доступна для підключення лінійка тарифів «Історія». Вони мають різні обсяги послуг та додаткові можливості. Але багато в чому вони мають спільні умови. На кожному з тарифів надається:

  • 50 СМС.
  • Соцмережі та месенджери – без обмежень.
  • Безлімітні дзвінки на номери Ростелеком.
  • 101 канал Wink ТВ-Онлайн – цифрове телебачення від Ростелекому.

Пакет хвилин витрачається тільки на номери інших операторів по Росії.

В іншому пропозиції Ростелекома різняться, щоб кожен абонент зміг знайти собі оптимальний вариант:

  • "Нова історія". Тариф має три різновиди. Абонент сам вибирає, який варіант йому найбільше підходить. "У розмові" - 400 хвилин, 500 МБ трафіку. «У мережі» – 6 ГБ мобільного інтернету. «Скрізь» – 200 хвилин, 3 ГБ. Ціна залишається однаковою, незалежно від вибору абонента – 220 руб/міс.
  • «Ціла історія» – 400 хвилин + 12 ГБ. Середній варіант, де достатньо хвилин та трафіку для комфортного спілкування. Абонентська плата - 400 руб/міс.
  • «Сімейна історія» – 600 хвилин + 25 ГБ. Доступно до підключення до 5 сім-карток. З них один основний, решта 4 – додаткові. Усі учасники витрачають спільні пакети послуг. За кожний підключений номер стягується абонентська плата 50 рублів. Ціна - 700 руб / міс, списується з головного номера.

Ціни вказані для Московського регіону. В інших суб'єктах РФ вартість послуг Ростелеком помітно нижча.

Підключення – на сайті Ростелеком. Чинні абоненти можуть перейти на інший тариф у своєму Єдиному особистому кабінеті.

З безлімітним інтернетом

«Нескінченна історія» - безмежний трафік на все. Плюс до тарифу входить пакет з 500 хвилин. Вартість - 500 рублів на місяць. Щоб перейти на тариф, відправте SMS із кодом 95 на короткий номер 220.

Тариф створений для використання у смартфоні або планшеті. У 4G-модемі він не працюватиме. Якщо абонент витрачає протягом місяця понад 200 ГБ трафіку, то швидкість знижується до 128 Кбіт/сек.

Умови тарифу зберігаються на всій території Росії, крім Криму та Севастополя – там діє окрема тарифікація.

Особливості тарифу «Супер Сімка»

Доступний зараз для підключення – «Супер Сімка Free». Це тариф без абонентської плати з посекундною тарифікацією. Вартість вихідного дзвінка всередині домашнього регіону - 2 руб/хв, на Ростелеком по Росії - 3 руб/хв, на інші номери - 9 руб/хв.

Інші тарифи «Супер Сімка» зараз в архіві та недоступні для підключення. Але багато абонентів Ростелекому продовжують користуватися вигідними тарифними планами.

В лінійку входять «Супер Сімки» S, M, L і XL. Це тарифи з пакетом хвилин, СМС та трафіку, безлімітом на соцмережі. Ціна - від 200 рублів на місяць.

Як відключити сім-карту

Відмовитися від послуг оператора можна в офісі. Напишіть заяву, вкажіть свої паспортні дані та номер картки, якщо на рахунку залишилися гроші.

Якщо абоненту потрібно на якийсь час заблокувати сім-карту, щоб не платити абонентську плату, він може скористатися послугою «Добровільне блокування». Вона повністю безкоштовна. Проте варто пам'ятати: якщо номер буде заблоковано протягом 180 днів, то договір з абонентом буде розірвано. Розблокувати сімку він уже не зможе, доведеться купувати нову.

Також є блокування по втраті та крадіжці. Вона трохи відрізняється від попередньої і передбачає подальше відновлення сім-картки шляхом отримання дубліката з тим же номером.

Щоб зв'язатися зі спеціалістом, зателефонуйте за номером 8 800 181 1888. Скажіть оператору про свій намір відключити сімку. Він скаже, що для цього потрібно зробити.

Ростелеком за якістю мобільного зв'язку нічим не відрізняється від основної четвірки російських операторів, проте ціни на послуги нижчі. До того ж тут немає нав'язаних послуг та випадкового підключення платних підписок. Базові опції - "Утримання виклику", "Визначник номера", "Переадресація", "Голосова пошта", "Хто телефонував" - все це безкоштовно.

Клієнту пропонуються на вибір тарифи з різними параметрами та набором послуг. Є варіанти для розмов, інтернету та для всієї родини. Залишки пакетів переносяться наступного місяця. Є можливість обміну хвилин на гігабайти.