Безлімітний інтернет Теле2 у 2019: тарифи

Anonim

Безлімітний інтернет Теле2 – це вигідний тариф для смартфона, який доступний усім абонентам. До нього входить не лише необмежений трафік, а й великі пакети хвилин та СМС, а також інші бонуси.

Крім одного тарифного плану, у лінійці Теле2 великий вибір варіантів з різними пакетами інтернету – від 50 до 2 гігабайт. Розкид великий, тому будь-який абонент легко знайде відповідний тариф за своїми потребами і гаманцем.

На додаток до тарифів провайдер пропонує безліч опцій, які допомагають зробити мобільний зв'язок зручнішим та вигіднішим.

Безлімітний інтернет для смартфона

Тарифний план з безлімітом у Теле2 всього один. Інші варіанти – або пакети гігабайт, включені до тарифу, або додаткові опції.

Тариф «Безліміт» без обмеження трафіку

Користувачі тарифу отримують безлімітний мобільний інтернет за 600 рублів на місяць. Він діє не тільки в домашньому регіоні, а й у поїздках Росією (крім Криму).

Крім цього, до пакету послуг входить:

  • Безлімітні дзвінки на Теле2.
  • 500 хвилин інших номерів по России.
  • 50 СМС на будь-які номери.

Після вичерпання лімітів доступні додаткові пакети:

  • 50 хвилин. Протягом одного розрахункового періоду можна підключати 5 таких пакетів. Ціна - 50 рублів.
  • 100 СМС. Доступне підключення 3 пакетів на місяць. Вартість – 50 р.

Умови використання мобільного інтернету мають деякі обмеження:

  • Тариф підходить для смартфонів та планшетів, але недоступний для модемів 4G та роутерів.
  • Не можна роздавати інтернет через Wi-Fi, Bluetooth або USB на інші пристрої.
  • Оператор застосовує обмеження швидкості при завантаженні файлів через торрент-клієнти.
  • Якщо користувач створює велике навантаження на мережу, висока швидкість інтернету не гарантується.

У базовий набір послуг включено «Безлімітний інтернет за кордоном». Опція платна, але гроші списуються з рахунку лише за фактом використання – 350 руб/день. Вимкнути її можна командою 14370.

Тариф «Мій Преміум»

До цього тарифного плану не включено безлімітний інтернет за замовчуванням. Тут дається великий пакет гігабайт на місяць.

Безліміт на цьому ТП доступний, якщо окремо підключити опцію «Дуже багато інтернету» всього за 100 р.

У пакети послуг входять:

  • 50 ГБ;
  • 2000 хвилин;
  • 500 СМС;
  • Міжнародний роумінг без доплат за інтернет;
  • Безлімітні дзвінки всередині мережі Tele2 России.

У міжнародному роумінгу абонент користується інтернетом безкоштовно. Таке можливе завдяки налаштуванню «Безлімітний інтернет за кордоном». Вона включена до базового пакета послуг, а плата за неї не стягується. Дія послуги поширюється лише на певні, найпопулярніші країни.

З додаткових бонусів цього тарифного плану – окрема лінія технічної підтримки за номером 711. Абоненту не потрібно чекати своєї черги – він одразу отримує кваліфіковану допомогу.

Залишки всіх пакетів не згоряють, а переносяться на наступний місяць.

Абонентська плата - 1500 руб/міс.

Тарифи з пакетами гігабайт та безлімітом на месенджери та соцмережі

Інші тарифи Теле2 для смартфонів не мають безлімітного інтернету. Але на кожному з них дається певний пакет трафіку, який за бажання можна збільшити за допомогою опцій. Крім цього, до їх базового набору послуг включено безліміт на соцмережі та месенджери. Це зручно для тих абонентів, які переважно використовують мобільний інтернет для спілкування.

Якщо при використанні соцмереж відбувається перехід за посиланням на сторонні сайти, а також при перегляді відео з інших сервісів трафік витрачається з основного пакета. Те саме стосується й оновлення додатків на смартфоні.

Тариф «Скрізь онлайн»

Великий пакет інтернету на місяць – 40 ГБ.

Для розмов дається 500 хвилин на всі номери Росії + 50 СМС. Ціна - 500 руб / міс.

Тариф «Мій онлайн»

У нього входять такий набір послуг:

  • Інтернет – 15 ГБ.
  • Дзвінки – 500 хвилин.
  • Безліміт на соцмережі та месенджери.

Щомісячна плата – 400 рублів.

Тариф «Мій онлайн+»

В базовий набір послуг входить:

  • 30 ГБ трафіку.
  • 800 хвилин на всі номери Росії.
  • Перший день у роумінгу – безкоштовний інтернет.
  • Соцмережі та месенджери – безліміт.

Вартість – 700 рублів на місяць.

Це «розумний» тарифний план. Його користувачі можуть скористатися програмою, яка аналізує використання мобільного зв'язку абонента та підбирає найкраще поєднання пакетів хвилин та інтернету.Завдяки такій функції можна збільшити обсяг трафіку рахунок зменшення хвилин, чи навпаки. Ціна при цьому залишиться незмінною.

Тарифи з можливістю підключити безлімітні опції

Ці тарифні плани містять невеликі пакети інтернету. Базових послуг із безлімітами тут немає, але їх можна підключити самостійно. Включити повний безліміт відразу на всі послуги не вдасться. Тут доступна активація лише окрема активація опцій для кожного месенджера та соцмережі. Наприклад, "Безліміт на ВКонтакті", "Безліміт на Viber". Вартість послуг залежить від тарифу. Підключення проводиться в особистому кабінеті.

Тариф «Моя розмова»

В нього входить пакет інтернету з 2 ГБ. Після вичерпання пакета автоматично підключається додатковий пакет 500 МБ. Усього доступно 5 таких пакетів, вони підключаються послідовно. За кожен із них з рахунку списується 50 рублей.

Крім цього, до тарифу включено 200 хвилин для дзвінків на будь-які номери домашнього регіону, безлімітні дзвінки на номери Теле2. Абонентська плата - 200 рублів на місяць.

Тариф «Мій Теле2»

За 7 рублів на день абонент отримує 5 ГБ інтернету на місяць.

Пакета хвилин не надається. Дзвінки на будь-які номери домашнього регіону та Росії за однією ціною – 1,95 руб/хв. Як і на всіх інших тарифах, виклики всередині мережі Теле2 – безкоштовні і без обмежень.

Інтернет для модемів та планшетів

Тариф із цієї категорії – «Інтернет для пристроїв». Він без абонентської плати та без пакетів послуг. Трафік дається рахунок інтернет-опцій, які абонент вибирає сам за кількістю гігабайт. За замовчуванням на тарифі підключено послугу «15 ГБ» за 400 руб/міс. Її можна в будь-який момент відключити та активувати іншу опцію.

Тарифікація голосових дзвінків посекундна. Якщо відключені всі пакети трафіку, то оплата інтернету стає помегабайтною: 1 МБ=1, 8 руб.

Інтернет у планшет

Це послуга для тарифу «Інтернет для пристроїв». Вона дає пакет інтернету 15 ГБ за 499 руб/міс. Її активація спільно з іншими інтернет-опціями неможлива.

При використанні низки сервісів трафік не враховується, і абонент користується ними безлімітно. До них відносяться:

  • соціальні мережі;
  • Tele2 TV;
  • засоби навігації.

Невикористаний трафік зберігається на наступний місяць.

Для підключення наберіть команду 155671.

Пакети інтернету

Це спеціальні опції для тарифів, на яких немає пакетів інтернету (крім «Класичного», для нього послуга недоступна). Не можна підключити пакет трафіку одночасно з іншими опціями, що дають знижку на інтернет.

Ці опції мають однакові умови надання інтернету, різняться лише кількість ГБ та ціна. Ось основні нюанси їх використання:

  • Коли закінчиться основний ліміт трафіку, автоматично підключається додатковий - 1 ГБ за 100 рублів. До кінця розрахункового періоду таких пакетів може підключитися не більше 5. Вони активуються послідовно – новий включається після вичерпання попереднього.
  • Якщо всі пакети витрачені, доступ в інтернет блокується. Нові пакети може підключити лише абонент. Залишки мегабайт із додаткових пакетів не переносяться на наступний місяць.
  • Опції з великими пакетами трафіку (40, 25 та 15 ГБ) надаються з нічним безлімітом. У період з 00:00 до 06:59 весь використаний трафік не враховується та не витрачається з пакета. Щоб активувати нічний безлімітний інтернет, розірвіть з'єднання. Для цього перезавантажте пристрій або увімкніть та вимкніть «Режим польоту».

У будь-якій з опцій діє перенесення залишків на наступний місяць. Але він спрацьовує лише у разі своєчасної оплати мобільного зв'язку. Якщо в день списання абонентської плати не буде на рахунку достатньої суми, то доступ до Інтернету припиниться, а залишки з минулого місяця згорять.

40 Гб

900 руб/міс.

Підключення – 1557061.

25 Гб

600 руб/міс.

Підключення – 1557051.

15 Гб

400 руб/міс.

Підключення – 1557041.

3 Гб

200 руб/міс. Нічного безліміту цей варіант не передбачає.

Підключення – 1557031.

1 Гб

120 р/міс.

Підключення – 1557021.

Безлімітні опції

Це пропозиції оператора, які допомагають заощадити трафік з основного пакета при використанні мобільних додатків, а також для використання Інтернету на особливих умовах. Вибирайте сервіси, якими частіше користуєтеся та підключайте відповідну опцію для економії гігабайт.

Дуже багато інтернету

В рамках послуги абонент отримує безлімітний інтернет за 200 рублів на місяць. Вона доступна лише на тарифах «Надчорний», «Мій онлайн+» та «Преміум». На тарифі «Преміум» її вартість знижена – 100 руб/міс.

Умови використання опції:

  • Підходить лише для телефонів та планшетів.
  • Після активації послуги трафік стає безлімітним і не витрачає основний пакет гігабайт, включений до тарифу.
  • При використанні сім-карти в модемі оператор накладає обмеження швидкості до 64 Кбіт/сек. Те ж саме відбудеться при завантаженні файлів через торренти.
  • Роздача інтернету на інші пристрої через точку доступу Wi-Fi, Bluetooth або USB заборонено.
  • У разі надмірного навантаження на мережу оператор може знизити швидкість передачі даних.

У поїздках по Росії опція діє скрізь у зоні покриття Теле2. При підключенні до мережі через іншого оператора вихід до Інтернету здійснюється за рахунок базового пакета трафіку за тарифом. У Криму послуга не працює, там діє окрема тарифікація.

Щоб активувати послугу, наберіть команду 1551051 і натисніть дзвінок.

День у мережі

Оплата тільки в дні виходу в інтернет. Пакет 250 МБ на день за 20 рублів. Наданий трафік діє до 00.00 поточної доби, а потім згоряє.

Команда для підключення – 1557071.

Інтернет з телефону

В рамках послуги абонент отримує 100 МБ за 6 рублів на день. Пакет діє до кінця доби. Умови такі ж, як у попередньої послуги – коли ліміт вичерпано, підключаються додаткові пакети до 5 штук.

Запит для активації – 1557081.

Безлімітна Opera mini

Послуга дає безкоштовний трафік при виході в мережу через браузер Opera mini. Абонентська плата - 5 руб/день.

Якщо браузер використовується для завантаження файлів, перегляду відео/аудіо, то послуга не діє. І тут весь витрачений трафік оплачується за умовами тарифа. Безліміт діє лише на пересування сайтами та перегляд текстового контенту.

Послуга доступна всім абонентам будь-яких тарифних планів. Щоб підключити, наберіть 15511.

Безлімітна навігація

Послуга «Плюс навігація» дозволяє використовувати сервіси Яндекса без урахування трафіку (Навігатор, Карти та Транспорт). Діє біля всієї РФ, крім Крима.

Абонентська плата 2, 5 руб/день. Для підключення надішліть запит 155531.

Безлімітні месенджери

Послуга «Плюс месенджери» – це безлімітний доступ до WhatsApp, Viber та ТамТам. Абонентська плата 2 рублі на день.

Діє тільки в офіційних додатках. Якщо через них здійснюється перехід за посиланням на інші онлайн-ресурси, то дія послуги закінчується і трафік витрачається з базового пакета. Голосові дзвінки та відеодзвінки також не входять до опції та оплачуються за тарифом.

Підключити – 155521.

Мої знайомства

Ця послуга дає безлімітний доступ до сервісів знайомств. До них відносяться "Mamba.ru", "Love.mail.ru", "Теамо.ру", "Фотокраїна", "Tinder" і "Badoo". Вхід на ресурси повинен бути здійснений через офіційний сайт або додаток.

Плата за послугу списується щодня по 2 рублі.

Послуга перестає діяти і починається оплата за тарифом у таких випадках:

  • абонент переходить із додатка за посиланнями, які ведуть на інші ресурси;
  • включені push-повідомлення про нові повідомлення зі сторонніх сайтів;
  • оновлення додатків;
  • використання браузера зі стисненням трафіку (наприклад, Опера);
  • вихід у мережу в режимі інкогніто або через VPN;
  • стрімінг відео в програмі Badoo.

Для підключення наберіть 155931.

Інтернет на півострові

Плата за послугу – лише за фактом виходу в мережу на території Криму. З рахунку списується 300 рублів, після чого абоненту надається умовно безлімітний трафік до кінця доби (до 00.00 за київським часом). Якщо за весь день не було зафіксовано інтернет-сесій, то платити абонентську плату не потрібно.

Після зниження швидкості доступні додаткові 200 МБ на високій швидкості. Вони також коштують 300 рублів. Для активації наберіть комбінацію 14353.

Підключення за запитом: 14351. Послуга доступна на всіх тарифах, а в деяких включена до базового пакету.

Якщо потрібен повністю безлімітний доступ до мережі на смартфоні, то варто перейти на тариф «Мій Безліміт». Послуга «Дуже багато інтернету» з безлімітним трафіком доступна лише на дорогих тарифах із великими пакетами інтернету. Використовуйте спеціальні опції для програм, якщо основна частина трафіку припадає саме на них.