Безкоштовний безліміт Білайн: опис акції

Anonim

Послуга «Безкоштовний безліміт» Білайн подарує 3 місяці безлімітного доступу в інтернет. Ця пропозиція доступна в рамках акції «Безкоштовний безліміт чекає на тебе», що проводиться для мешканців Москви та гостей столиці. Взяти участь в акції зможе кожен абонент, що підключається до мережі Білайн або вже є клієнтом. Ознайомтеся з детальною інформацією щодо умов участі.

Опис акції

Акцію від Білайна запущено на честь здійснення програми «Суперсіті Білайн». У рамках програми оператор повністю розбудував мережу на території столиці. Фахівці замінили понад 1000 базових станцій та збільшили кількість вишок з 4G майже вдвічі.Результатом цього стало значне прискорення швидкості мобільного інтернету – як запевняє оператор, вона зросла в 2-3 рази.

Робота в цьому напрямку триватиме і далі, Білайн обіцяє зробити мережу ще більш швидкою. Також оператор провів підготовчі роботи із запуску мереж п'ятого покоління. Саме для цього було встановлено новітнє обладнання, здатне працювати на високих швидкостях та в умовах великих навантажень. У зв'язку з таким кардинальним оновленням, Білайн запустив акцію «Безкоштовний безліміт чекає на тебе».

Акція надає абонентам Білайна три місяці користування безлімітним інтернетом. Умови участі:

  • Тарифний план не має значення, безліміт працює на всіх передоплатних тарифах, де немає безлімітних пакетів. Також анлім не підключається на тарифах для бездротових роутерів та модемів та на тарифах «Анлім» та «Супер Анлім» з відключеною опцією «Безлімітний інтернет + HD-відео»;
  • Територія дії – вся Росія, за винятком Криму, Севастополя та Чукотського АТ (в останньому діє помегабайтна тарифікація трафіку);
  • Роздача трафіку - платна, 5 Гб за 99 руб/міс або 150 руб/добу, на вибір користувача. Роздавати безліміт безкоштовно не вийде;
  • Вимкнення – автоматичне після закінчення терміну дії або при зміні тарифного плану.

Підключайтесь та користуйтесь інтернетом 3 місяці абсолютно безкоштовно.

Послуга «можноВСЕ», що надає необмежений доступ до соціальних мереж та музичних сервісів, з безплатним безлімітом стає безглуздою. Так як трафік протягом трьох місяців необмежений, її слід відключити – скористайтесь особистим кабінетом, мобільним додатком або USSD-командою 115085. В іншому випадку абонплата списуватиметься вхолосту.

Як стати учасником

Далі ми розглянемо, як підключити безкоштовний безліміт на 3 місяці. Стати учасником акції може кожен абонент, який обслуговується в московській мережі Білайн або підключається до неї. Для старих абонентів термін обслуговування не має жодного значення – хоч 6 місяців, хоч кілька років.

  • Старим абонентам необхідно підключити безліміт через мобільний додаток до 1 жовтня 2019 року.
  • Новим абонентам безліміт надається автоматично, одразу після підключення (строки такі ж).

Додаток «Мій Білайн» доступний для операційних систем Android та iOS.

Воно безкоштовне та забезпечує зручне керування власним телефонним номером. Саме через додаток відбувається підключення подарункового безліміту на 3 місяці.

  • Управління тарифними планами – змінюйте тарифи без походів до офіційних офісів та без плутанини з USSD-командами;
  • Підключення та відключення послуг/опцій – отримайте список доступних послуг та підключіть їх в один клік;
  • Перегляд деталізації – замовте детальний звіт прямо у додатку, отримайте детальну роздруківку за дзвінками, повідомленнями та трафіку;
  • Робота з балансом – поповнення балансу, перегляд залишків хвилин та трафіку;
  • Робота з бонусами – отримуйте пропозиції від партнерів, відстежуйте статистику з акцій з подарунковими гігабайтами.

Також у ньому реалізовано спілкування з технічною підтримкою – для цього в додатку додали чат.

Як відключитися

Відключитися від акції самостійно можна лише шляхом зміни тарифного плану. Альтернативних способів відключення безліміту немає - надається він абсолютно безкоштовно, тому особливого сенсу в цьому немає.Після автоматичного відключення доступ до інтернету тарифікується згідно з обраним тарифним планом.