Як дізнатися свій номер телефону Тінькофф Мобайл

Anonim

При виборі телефонного номера ми шукаємо в цифрах якусь логіку, що сприяє швидкому запам'ятовуванню. Наприклад, тут можуть зустрічатися певні послідовності цифр або цифрові рими. Але навіть у цьому випадку із запам'ятовуванням з'являються проблеми. Після прочитання даного матеріалу ви зможете дізнатися свій номер Тінькофф Мобайл і навіть придбати новий, красивіший номерок без ходіння по салонах та дзвінків на гарячу лінію.

Дізнатися номер телефону через додаток

У зв'язку з відсутністю відповідних USSD-команд, найпростіший спосіб дізнатися номер телефону – заглянути у фірмовий мобільний додаток від Тінькофф Мобайл. доступно для мобільних платформ Android та iOS.

Заповітні цифри відображаються прямо на головному екрані – блукати пунктами меню не потрібно. Тут же показуються додаткові дані у вигляді балансу та підключених послуг.

Інші можливості програми:

  • Поповнення балансу банківською карткою;
  • Перегляд параметрів тарифного плану;
  • Перегляд залишків хвилин та трафіку;
  • Підключення інтернет-безлімітів;
  • Підключення роумінгових пакетів та послуг;
  • Ознайомлення зі статистикою та фінансами;
  • Замовлення деталізації;
  • Спілкування з технічною підтримкою в режимі чату, дзвінки на гарячу лінію через інтернет;
  • Прив'язка банківських карток для здійснення оплати;
  • Управління автоплатежем;
  • Перегляд карти покриття;
  • Підключення та відключення додаткових послуг.

Тут же, у додатку, можна оперативно поміняти власний телефонний номер на будь-який інший – у операторів «великої четвірки» це не реалізовано. Запустіть програму, натисніть на символ шестерні навпроти номера. У меню виберіть пункт «Змінити номер».

Відкриється сторінка вибору номерів із двома категоріями – прості та красиві. Прості є безкоштовними, але за зміну доведеться заплатити 99 руб (тільки для простих, красиві міняються безкоштовно). У категорії красивих представлені номерки вартістю 490, 990, 2900, 6900, 14900 та 24900 руб. Чим вища вартість, тим красивіше поєднання цифр. Зверніть увагу, що зміна телефонного номера в Тінькофф Мобайл – операція необоротна.

Подивитися в документах

Перевірити номер на Тінькофф Мобайл можна в документах на підключення. Зазвичай вони губляться за кілька днів, але окремі абоненти зберігають їх вічно. Знайдіть конверт з-під SIM-картки, витягніть папір та знайдіть заповітні цифри. Якщо абонент вже встиг скористатися послугою заміни номера, документи стають марними – тут вказано лише початковий номер.

Зателефонувати оператору

Ще один простий спосіб дізнатися номер СІМ-карти Тінькофф Мобайл – зателефонувати до довідкової служби за коротким номером 995. Дочекайтеся відповіді консультанта і попросіть його озвучити номерок. Запишіть цифри в телефонну книгу або записну книжку, щоб не забути. Також для абонентів працює федеральний телефон 8-800-555-49-29. Роумінгові абоненти дзвонять на +7 (499) 649-59-95 (обов'язково через +7).

Зателефонувати на інший телефон

Дізнатися свій номер на Тінькофф Мобайл допоможе чийсь телефон.Зателефонуйте друзям чи родичам, попросіть продиктувати забутий номер. Більше пощастило власникам двох люльок – вони можуть зателефонувати самі собі. А ось зателефонувати на другу SIM-карту, встановлену в двосимічний телефон, не вийде – тут використовується схема з поперемінною роботою SIM-карт, що робить такі дзвінки неможливими.

Подивитися в налаштуваннях смартфона

Уточнити свій номер у налаштуваннях смартфона можна лише в тому випадку, якщо він був занесений туди самостійно, своїми власними руками. Зайдіть в меню «Налаштування – SIM-картки та мобільні мережі», виберіть потрібну SIM-карту та подивіться, чи прописано в її налаштуваннях номерок – самостійно він тут не з'являється.

Ми рекомендуємо внести його відразу після отримання сімки. Також можна створити контакт з ім'ям «Свій номер» і занести в нього цифри, що важко запам'ятовуються. Якщо телефонний номерок не відрізняється особливою красою, пригляньте новий, використовуючи мобільний додаток.