Що за послуга "Все Супер+" від МТС: опис

Anonim

Нова опція «Все супер+» МТС створена як доповнення до існуючого тарифу. На відміну від свого попередника, вона передбачає альтернативний механізм стягнення абонплати – лише за користування дзвінками та інтернетом. Ми досконально вивчили нову опцію, представили її докладний опис, а також комбінації для активації та відключення на тарифному плані «Супер МТС».

Опис послуги

У старих версіях тарифного плану «Супер МТС» існували безкоштовні внутрішньомережеві виклики у розмірі 20 хвилин на добу. Деяким абонентам, які спілкуються переважно всередині мережі, цього було більш ніж достатньо.Згодом безкоштовні хвилини забрали, запустивши нову версію тарифу з опцією «Все супер». Вона включає внутрішньомережевий безліміт, що діє всередині регіону підключення, та 100 Мб інтернету на день. Абонентська плата спочатку становила 9 руб/добу, згодом її збільшили до 10 руб/сутки.

З 23 липня 2019 року МТС запустив опцію «Все супер+». За своїм наповненням вона практично ідентична попередньому варіанту, але деякі відмінності все-таки є. Що за послуга – "Все супер+" від МТС? Вона включає:

  • Необмежені дзвінки всередині мережі – але тільки в регіоні підключення. У поїздках Росією пакет працює всередині регіону перебування (крім Криму та Севастополя);
  • 3 Гб мобільного інтернету на місяць – можна акуратно розтягнути на весь період або витратити пакет за кілька днів, докупивши потім додатковий трафік.

Абонентська плата - 9 руб/добу для Москви та Московської області, в інших регіонах абонплата може відрізнятися від зазначеної.

Тариф «Супер МТС» без додаткових опцій передбачає наступну тарифікацію послуг зв'язку:

  • Виклики на місцеві мобільні номери МТС – 1, 75 руб/хв;
  • Дзвінки на інші місцеві мобільні – 2, 5 руб/хв;
  • Дзвінки на стаціонарні телефони – 1, 75 руб/хв;
  • Междгород по Росії – 14 руб/хв;
  • Дзвінки на загальноросійські номери МТС - 5, 5 руб / хв.

Виклики за кордон – 35 руб/хв до Киргизстану, Вірменії, Казахстану та Білорусі, 40 руб/хв до Абхазії, Азербайджану, Південної Осетії, Грузії, Таджикистану, Молдови, Узбекистану, Туркменістану та України, 60 руб/хв у країни Європи та 80 руб/хв в інших міжнародних напрямках.

Особливості та переваги

Послуга «Все супер+» на МТС – що це і для кого? Для тих, хто часто спілкується із місцевими абонентами МТС.Платимо 9 рублів на день і спілкуємося у необмеженому режимі. Також опція "Все супер плюс" підійде малоактивним інтернет-користувачам. Всім іншим рекомендовано пакетні тарифні плани МТС. Абонплата за нову опцію списується тільки при користуванні нею – для цього потрібно підключитися до інтернету або зателефонувати всередині мережі.

Переваги опції:

  • Недорогий внутрішньомережевий анлім з оплатою за фактом користування;
  • Місячний інтернет-пакет, а не 100 Мб на добу;
  • Відключення інтернету при вичерпанні трафіку;
  • Можливість повного відключення – для тих, хто хоче користуватися тарифом «Супер МТС» без опції «Все супер+».

З 23 липня 2019 року вона автоматично підключається всім новим абонентам, які підключилися до мережі МТС шляхом покупки SIM-карток або переходу від інших операторів.

Як підключити «Всі Супер+»

Нова опція включена в початковий набір при покупці SIM-картки. Також можливе її підключення в ручному режимі – через мобільний додаток «Мій МТС», особистий кабінет або за допомогою USSD-команди 111259. Після надсилання команди на дисплеї з'явиться USSD-меню, де вибирається потрібний пункт.

Як вимкнути опцію

При необхідності опцію можна відключити та продовжити користуватися тарифним планом на базових умовах – з похвилинною тарифікацією внутрішньомережевих дзвінків та з пакетною (по 20 Мб) тарифікацією мобільного трафіку. Щоб вимкнути, наберіть 111259 і виберіть відповідний пункт меню. Також можливе відключення через особистий кабінет або мобільний додаток «Мій МТС».