Тариф «Перші Гіги» Білайн: опис

Anonim

Кінець березня в Білайні ознаменувався запуском чотирьох нових тарифів. Деякі старі при цьому вирушили до архіву. Новий тариф Білайн «Перші Гіги» розрахований на абонентів середньої активності, які потребують мобільного інтернету виключно для перегляду стрічок у соцмережах та отримання повідомлень від додатків. У нього скромне наповнення та добова абонентська плата. Тариф вже доступний для підключення та переходу (у тому числі зі своїм номером від іншого оператора).

Опис тарифу

Перші Гіги» став наймолодшим пакетним тарифом у лінійці Білайна. На це вказує навіть його назва. Тариф надається з абонентською платою у розмірі 13, 5 руб/добу. Він включає:

  • 4 Гб інтернет-трафіку – вистачить на рідкісний серфінг, перегляд листів у пошті та стрічки в Інстаграмі;
  • 200 хвилин на номери Білайн по всій Росії;
  • 200 хвилин на номери місцевих мобільних операторів.

Также абонентам доступний обмін 150 внутрішньомережевих хвилин на дзвінки іншим операторам. Зворотний обмін дозволяє отримати 150 або 200 додаткових внутрішньомережевих хвилин. Обмін здійснюється через мобільний додаток «Мій Білайн» або особистий кабінет.

Після вичерпання пакета хвилин включається альтернативна тарифікація. Місцеві внутрішньомережеві дзвінки коштують 25 коп/хв, на номери інших місцевих операторів – 2,5 руб/хв. Дзвінки на стаціонарні номери тарифікуються по 2, 5 руб/хв. Дзвінки на загальноросійські номери Білайн дешеві – 25 коп/хв, міжмісто на номери інших операторів – 15 руб/хв.

При вичерпанні трафіку активується опція «Автопородження швидкості».Вона підключена до тарифу за замовчуванням. Кожні 100 Мб додаткового трафіку коштують 52 рублі. Кількість додаткових пакетів не обмежується. При відключенні автопродовження швидкість доступу до інтернету обмежується до 64 кбіт/сек.

Вартість відправлення повідомлень:

  • SMS на місцеві номери – 2, 5 руб/шт;
  • SMS по Росії – 5 руб/шт;
  • MMS у будь-яких напрямках – 10, 65 руб/шт.

Також доступне підключення пакета на 300 SMS на місяць з абонентською платою 5 руб/добу – він підключається через особистий кабінет. Додатково оплачується саме підключення – 30 рублів.

Як підключити

Щоб перейти на тариф «Перші Гіги», скористайтесь особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Білайн». Можливий перехід в офісах після пред'явлення паспорта. Для переходу до Білайна зі своїм номером заповніть онлайн-заявку на сайті Білайна або відвідайте офіс обслуговування.Також на сайті оператора доступна форма замовлення нових SIM-карт з красивими номерами – замовте сімку та заберіть її у найближчому фірмовому магазині.

Як відключити

Вимкнення здійснюється шляхом переходу на інший тарифний план (ТП). Список доступних тарифів відображається у мобільному додатку та особистому кабінеті. Не вдалося змінити ТП самостійно – зверніться до офісу.

Додаткові функції

На тарифі «Перші Гіги» включено безкоштовну опцію «Ласкаво просимо». Вона знижує вартість дзвінків до країн СНД та інших країн. Підключати та відключати її не потрібно. Також можливе ручне підключення опції "Дзвінки по Росії", вона включає 100 хвилин на міжміські дзвінки за 5 руб/добу. Вартість підключення становить 30 рублів.

Отримайте додатковий трафік на тарифному плані «Перші Гігі» за допомогою акцій «Гігі за кроки», «Гігі за детокс» та «Гігі за сон». Виконуйте умови акції та отримуйте до 200 Мб на добу – на місяць вийде до 6 Гб.