Роумінг Тінькофф Мобайл за кордоном: тарифи на інтернет та дзвінки

Anonim

Інтернет за кордоном найчастіше важливіший, ніж можливість зателефонувати. Абонентам потрібні пакети трафіку та безлімітні програми за низькими цінами. Такі умови запропонує роумінг Тінькофф Мобайл за кордоном. Доступність послуг зв'язку підтверджується дослідженням інформаційно-аналітичного агентства TelecomDaily – Тінькофф визнано найвигіднішим оператором за середнього та мінімального споживання інтернет-трафіку. Під мінімальним споживанням розуміються 20 Мб інтернету на месенджери та 3 хвилини дзвінків на день. Середнє споживання – близько 100 Мб трафік, 5 хвилин вхідних дзвінків та 3 хвилини вихідних дзвінків.У цих сегментах міжнародний роумінг Тінькофф Мобайл порадує найдоступнішими цінами.

Тарифи на роумінг за кордоном

Тарифи за кордоном довгий час були дорогими, що змушувало абонентів економити. Згодом мандрівникам стали доступні пакети трафіку, також знизилася вартість голосового зв'язку. Це підтверджується цінами на міжнародний роумінг від віртуального оператора Тінькофф Мобайл. Він не має спеціального тарифу для поїздок – абоненти користуються стандартним тарифним планом, що передбачає альтернативну тарифікацію в поїздках. Вирушаючи у роумінг з Тінькофф Мобайл, абоненти отримують:

  • Безлімітні месенджери – вартість пакету становить від 49 руб/добу. Підтримувані програми – WhatsApp, ТамТам, iMessage, Viber, IMO.IM та Facebook Messenger. Причому обмін файлами не підтримується, працюють лише текстові та голосові повідомлення, голосові дзвінки.Використовується цей пакет для економії грошей на викликах - цими месенджерами користуються до 90% контактів;
  • Пакети інтернету на 100 Мб - від 149 руб/добу, що дуже дешево. За потреби абоненти зможуть придбати збільшені пакети, що діють всю поїздку – від 999 руб за 1 Гб (діють до 50 діб);
  • Безлімітний Google – користуйтеся навігацією по закордонних країнах, шукайте адреси, відстежуйте громадський транспорт, переглядайте кругові панорами, складайте зручні маршрути, знаходите ресторани, банкомати, готелі, кав'ярні та будь-які інші об'єкти. Користь від карток у поїздках неоціненна, вартість пакета становить від 79 руб/добу;
  • Вихідні дзвінки від 11, 9 руб/хв - це дуже дешево, в порівнянні з розцінками на інших російських операторів;
  • Дешеві SMS у будь-яких напрямках – від 5, 9 руб/шт. Пам'ятайте, що довгі російськомовні SMS розбиваються на кілька повідомлень із відповідною тарифікацією. Тому в роумінгу найвигідніше користуватися месенджерами;
  • Пакети вхідних хвилин - 30 хвилин від 59 руб/добу. Приймайте вхідні та заощаджуйте гроші на балансі. А подзвонити можна і через месенджери.

Надаючи послуги інтернету за кордоном, Тінькофф Мобайл блокує оновлення додатків та хмарних сервісів. Трафік для всіх програм Тінькофф безкоштовний – у тому числі для інтернет-банкінгу. Щоб користуватися відеодзвінками та обміном трафіку, необхідно підключити месенджери та інтернет-пакет одночасно.

Тарифи в популярних напрямках

У цьому розділі ми розглянемо тарифи в роумінгу на популярних туристичних напрямках. Отримати інформацію по інших країнах ви зможете у калькуляторі на офіційному сайті Тінькофф Мобайл, вказавши країну.

Туреччина

Сонячна Туреччина – один із найпопулярніших туристичних напрямків серед Росіян. Ціни на зв'язок тут дуже низькі, як у Європі. Тому відпочинок не затьмариться серйозними витратами на дзвінки та інтернет. У Туреччині абонентам доступні:

  • Месенджери – безлімітний трафік за 49 руб/добу;
  • Навігація від Google – 79 руб/добу;
  • Інтернет на день - 100 Мб за 149 руб;
  • Інтернет на поїздку – 1 Гб за 999 руб;
  • 30 хвилин вхідних - 59 руб.

Дзвінки за кордон, в Росію та по Туреччині коштують однаково - 11, 9 руб/хв, що дуже дешево. Відправка SMS обійдеться в 5, 9 руб/шт.

Абхазія

Цей напрямок продовжує набирати популярності за рахунок приголомшливої ​​краси гірської Абхазії та порівняно вільні пляжі (порівняно з російськими пляжами). Тут Тінькофф Мобайл співпрацює з місцевим оператором A-Mobile.

І якщо з 15 липня 2019 року Теле2, DANYCOM Mobile та СберМобайл припинили надання послуг зв'язку в роумінгу по Абхазії, то зі зв'язком від Тінькофф все добре – можна сміливо вирушати в поїздку.

Вартість дзвінків та інтернету в Роумінгу:

  • Месенджери – необмежений трафік за 149 руб/добу;
  • Навігація від Google – 249 руб/добу;
  • Інтернет на день - 50 Мб за 399 руб;
  • Інтернет на поїздку - 200 Мб за 1499 руб;
  • 30 хвилин вхідних - 59 руб.

Дзвінки в СНД, Росію та інші точки світу коштують 39, 9 руб/хв, SMS – 9, 9 руб/хв.

Європа

У Європі у російських туристів популярні Іспанія, Болгарія, Чехія, Франція, Німеччина та Фінляндія. Сюди входить і Туреччина, розглянута вище. Всього абонентам-туристам доступні 42 напрямки з єдиною тарифікацією:

  • Мобільний інтернет - 100 Мб за 149 руб/добу або 1 Гб за 999 руб на поїздку;
  • Безлімітна навігація від Google – 79 руб/добу;
  • Необмежений трафік для месенджерів – 49 руб/добу;
  • Вихідні дзвінки – 11, 9 руб/хв;
  • Вихідні повідомлення – 5, 9 руб/хв.

Цілком низькі ціни для захоплюючих турів та ділових поїздок Європою. Також Тінькофф Мобайл дарує 1 Гб інтернету за кордоном абонентам, що знову підключилися.

Роумінг по Росії у Тінькофф Мобайл

Ніякого роумінгу по Росії у Тінькофф Мобайл немає і ніколи не було. Абоненти можуть спокійно переміщатися країною, залишаючись на зв'язку за домашнім тарифним планом - на території РФ діють всі пакети хвилин і трафіку, у тому числі безлімітні. Виняток становлять Крим та Севастополь, де зв'язок надається на спеціальних умовах:

  • Вхідні дзвінки з будь-яких російських та міжнародних номерів – безкоштовно;
  • Вихідні Росією – 2, 9 руб/мин;
  • Вихідні SMS – 2, 9 руб/шт;
  • Інтернет-трафік - 1, 9 руб/шт;
  • Вихідні виклики по світу – 49 руб/хв;
  • SMS до інших країн – 5, 9 руб/мин.

Пакети в Криму та Севастополі не працюють.

Порівняння з іншими операторами

Проведемо порівняння розцінок у роумінгу з іншими операторами.

Теле2 з опцією «Безлімітний інтернет»

У тій же Туреччині абонентська плата за опцію складе 350 руб/добу, в яку включено 200 Мб трафіку з подальшим зниженням швидкості до 64 кбіт/сек – це плюс. Але пакету на подорож тут немає, що є мінусом.

Вихідні дзвінки в Росію на Теле2 коштують 15 руб/хв, в Австралію, Азію та Африку – 35 руб/хв, до Північної та Південної Америки – 65 руб/хв. На Тінькофф Мобайл всі дзвінки по світу коштують 11, 9 руб/хв.

Білайн (напрямок – Туреччина)

Переходимо до порівняння з Білайном (напрямки – Туреччина). Тут абонентів зустрічають два пакети - 50 Мб за 250 рублів і 20 хвилин за 200 рублів (за фактом використання кожного з пакетів). Чим менше проговориш за день, тим вища вартість однієї хвилини.

Інтернет-трафік теж дорогий, оплата понад пакет – 5 руб/Мб.

Що стосується опції «Безлімітний інтернет у роумінгу», то вона обійдеться в 350 руб і надасть 100 Мб трафіку. Але продовження тут вигідніше, всього 99 руб за 1 Гб.

Мегафон та його пропозиції

Мегафон зробив вигідну пропозицію, але тільки для активних абонентів – тих, що не підходять під мінімальне та середнє споживання. Доба в тій же Туреччині обійдеться в 329 руб, інтернет (ліміт на добу - 1 Гб), що входять і виходять в РФ (до 60 хвилин) віднімаються з пакетів за тарифним планом.

Зате вихідні країни перебування коштують 99 руб/хв, що дуже дорого.

МТС та опція «Забугорище»

МТС запропонував своїм абонентам аналогічну опцію «Забугорище» з абонентською платою 350 руб/добу. У її рамках хвилини та гігабайти віднімаються з пакетів за тарифом.

Дзвінки за кордон

Що стосується дзвінків за кордон, у Тінькофф Мобайл вони досить дешеві. Виклики до Південної Кореї, Фінляндії, Сінгапуру, Канади, Китаю, Німеччини, Ізраїлю, Великобританії, Індії та Китаю коштують 2, 9 руб/хв, на інших міжнародних напрямках – 29 руб/хв. До того ж не варто забувати про месенджерів – вони дозволяють телефонувати в будь-які країни безкоштовно, витрачаючи лише трафік. Відгуки клієнтів про міжнародний роумінг Тінькофф Мобайл мають позитивне забарвлення. При розумному споживанні послуг витрати виходять мінімальними. Якщо ж щось не працює, у додатку завжди доступна безкоштовна технічна підтримка (чат, дзвінки через Wi-Fi).