Безлімітний інтернет Білайн без обмеження трафіку: підключити

Anonim

Послуга «Безлімітний інтернет» від Білайн дає безмежний трафік. Але наразі вона надається лише на архівних тарифах, які закриті для підключення. Чи є альтернатива цій послузі?

Є навіть кілька варіантів з вже включеною в базовий пакет безліміткою.

Білайн представляє лінійку «Анлім» - до неї входять три тарифні плани з різними параметрами та умовами.

Послуга «Безлімітний інтернет»

Скористатися послугою можна лише на деяких тарифах. Вони вже мають у базовому наборі пакет трафіку із певною кількістю гігабайт. Після підключення опції можна не турбуватися, що трафік закінчиться. Поширюється на всі ресурси – перегляд відео, прослуховування музики, спілкування в соцмережах та завантаження файлів.

Опис опції та вартість

При використанні послуги діють такі умови:

  • Якщо на балансі немає грошей, то опція «Безлімітний інтернет» тимчасово блокується до поповнення рахунку.
  • Не підходить для використання в роутерах та модемах.
  • Ділітися інтернетом з іншими пристроями через точку доступу Wi-Fi заборонено. Для цього необхідно підключати окрему опцію «Роздача інтернету». Вона платна – 50 грн. за 1 годину або 150 грн. за 24 години.
  • Інтернет також блокується під час використання телефону як модему через Bluetooth або USB.
  • Якщо підключено опцію «Загальний пакет послуг для будь-яких пристроїв», то додаткові номери витрачають трафік лише з базового пакета. Безліміт їм недоступний.
  • При надмірному навантаженні на мережу (у тому числі при використанні торентів), оператор може знизити швидкість трафіку.

Підключення безкоштовне. Абонентської плати не передбачено.

На яких тарифах працює опція «Безлімітний інтернет»

Послуга створена для лінійки «ВСЕМО!» і "Все в одному". Доступ до неї мають абоненти, підключені до дорогих версій цих ТП. У регіонах Росії опція діє на «ВСЕ 2», «Все в одному 2» і на новіших версіях тарифів цієї лінійки. Для Москви та МО доступ відкривається з тарифів третього рівня. Наразі всі вони знаходяться в архіві та для нових підключень закриті. Скористатися послугою «Безлімітний інтернет» можуть лише користувачі з цих лінійок, що діють.

Як підключити та відключити «Безліміний інтернет»

Для керування послугою створено спеціальні лінії – зателефонуйте за номером та прослухайте повідомлення автовідповідача, після чого на телефон прийде СМС зі звітом:

  • подключение – 067445451;
  • отключение – 067445450.

Крім цього, зручно керувати опціями в особистому кабінеті та в мобільному додатку.

Лінійка тарифів «Анлім»

Обсяги пакетів для голосових дзвінків можна настроювати під себе. Тобто збільшувати кількість хвилин для дзвінків на Білайн за рахунок зменшення іншого пакета інших номерів. Або навпаки. Ціна при цьому не змінюється.

На всіх тарифах діє акція – бонуси за сон та детокс у додатку «Мій Білайн». Потрібно виконувати умови гри – за це нараховуються додаткові ГБ або можливість безкоштовно роздавати інтернет.

Тарифний план «Анлім»

Абонент отримує безлімітний інтернет, який діє по всій Росії (в мережі Білайн). Додатковий бонус – перегляд високоякісного відео на максимальній швидкості.

В «Анлім» входить пакет із 600 хвилин для дзвінків на номери:

  • Білайн по всій Росії;
  • інших операторів домашнього регіону.

Абонентська плата - 20 рублів на добу.

Тариф «Супер Анлім»

Ті ж умови щодо надання трафіку, але тут дається більше хвилин на розмови, вони не обмежуються домашнім регіоном, а також «Супер Анлім» входить пакет СМС:

  • Дзвінки на всі номери по Росії – 1200 хвилин.
  • SMS всередині домашнього регіону на будь-які номери – 300 повідомлень.

Вартість ТП – 30 руб/добу. Інтернет-опція надається безкоштовно.

Тариф «Подвійний Анлім»

Крім безліміту на мобільний трафік, до «Подвійного Анліма» включено домашній інтернет Білайн. Він також надається безлімітно на швидкості до 100 Мбіт/с. Для дзвінків та повідомлень передбачені такі умови:

  • 500 хвилин на всі стільникові номери Росії.
  • 300 SMS всередині домашнього регіону.

Приємний бонус для абонентів: базовий пакет з 75 ТВ-каналів – безкоштовно у сервісі Білайн ТВ.

Ціна – 630 рублів на місяць. Це вигідний тариф для користувачів домашнього інтернету, оскільки ціна складається тільки з послуг мобільного зв'язку, а дротовий інтернет надається безкоштовно. Абоненти отримують роутер у власність – на виплат по 150 грн. на 30 місяців.

Цей ТП має особливість – послугу «Делі Гігі».Абонент може підключити 2 додаткові номери – родичів або друзів. Вони використовують мобільний інтернет із основного пакету в 15 ГБ безкоштовно. Послуга платна, за неї списується з основного номера по 150 рублів на місяць.

Що вибрати: «Безлімітний інтернет» або «Анлім»

Щоб вирішити це питання, достатньо порівняти параметри тарифів. Для московського регіону послуга «Безлімітний інтернет» доступна з тарифу «ВСЕ 3». Абонентська плата на ньому встановлено 30 рублів на день. При цьому абонент отримує 1200 хвилин на місяць для дзвінків на будь-які номери по Росії.

Найпростіший тариф з безлімітом – «Анлім». У нього включено 600 хвилин, причому на Білайн можна дзвонити по всій Росії з пакету, а на інші номери - тільки у своєму регіоні. Міжмісто оплачується окремо. Але щодня списується менша сума – по 23 рублі на добу. Інтернет без обмежень + максимальна швидкість для перегляду відео у високій якості.

Якщо пакету з 600 хвилин недостатньо, то варто перейти на «Супер Анлім» з пакетом з 1200 хвилин і 300 СМС за 30 рублів на день.

Безлімітний інтернет Білайн для комп'ютера

Тариф «Для комп'ютера» має такі параметри:

  • Пакет 30 ГБ на місяць.
  • Вночі безлімітний трафік – з 01:00 до 07:59.
  • Абонентська плата - 900 рублів на місяць.

Нічний безліміт включено у вартість тільки при першому підключенні тарифу. При повторній активації послуга стає платною – 150 руб/міс.

Тариф «Безліміт для планшета»

Це ТП з необмеженим трафіком. Але зараз ТП переведено в архів, підключення закрито. Для абонентів, що діють, щомісячна плата становить - 905, 08 рубля.

Білайн дає хороший вибір абоненту.Серед активних пропозицій цілих три тарифи з безлімітним інтернетом, хоча зазвичай оператори мають лише одну таку пропозицію у своїй лінійці. Користувач може не тільки виходити в мережу зі смартфона, але й безкоштовно підключити домашній інтернет або розділити базовий пакет трафіку, яким сам не користується, із сім'єю чи друзями.