Тариф "Супер смарт" МГТС: опис

Anonim

З 1 липня по 30 вересня 2019 року в Москві та Московській області проходить акція – тариф «Супер Смарт» МГТС всього за 350 руб/міс. На абонентів чекають великі обсяги мобільного інтернету, хвилини та повідомлення з мінімальною абонентською платою. Тариф орієнтований на сімейне використання, причому інші члени сім'ї отримують набагато вигідніші умови обслуговування.

Опис тарифу

Тарифний план, який надається в рамках акції, представлений у двох версіях. Перша версія отримала назву "ВО-Super Smart Промо" і надається з абонентською платою в 350 руб/міс тільки до 1 грудня 2019 року.Далі розмір абонплати збільшиться до 500 руб/міс. Друга версія тарифу називається "ВО-Super Smart", у неї розмір щомісячного платежу фіксований - 350 рублів протягом усього періоду користування.

Обидві версії надаються з однаковим вмістом:

  • Мобільний інтернет – 40 Гб для витрачання на будь-які потреби, починаючи від серфінгу та закінчуючи переглядом відео в онлайн-кінотеатрах та на відеохостингах;
  • 500 хвилин по Росії – телефонуйте абонентам усіх мереж, на мобільні та стаціонарні телефони;
  • 500 SMS по Росії – надсилайте повідомлення по всій країні без обмежень по регіонах.

Цього набору вистачить навіть для найактивніших абонентів, тим більше, що частину дзвінків можна здійснювати через месенджери – вони споживають обмежену кількість трафіку. Абонентська плата на тарифі справді мала, особливо якщо порівнювати її з пропозиціями альтернативних операторів.

Акція запущена як для абонентів, що знову підключаються, так і для тих, хто переходить в МГТС зі своїм номером. Для перенесення номера необхідно написати заяву, попередньо перевіривши паспортні дані та погасивши усі борги у колишнього оператора. Процедура перенесення займає 8 днів, якщо абонент не вибрав пізнішу дату.

Тарифний план стане в нагоді не тільки вдома, а й у подорожах Росією. Він повністю зберігає тарифікацію в поїздках, надаючи доступ до мобільного інтернету, дзвінків та SMS-повідомлень. Виняток становлять Крим та Севастополь, де діє альтернативна тарифікація. Всі, що входять на території Російської Федерації, згідно з останніми поправками до закону «Про зв'язок», безкоштовні – це стосується Криму та Севастополя, які увійшли до складу РФ.

Для абонентів МТС існує тариф «Смарт» за 300 рублів на місяць, який може бути навіть вигіднішим.

Як підключити

Для підключення до нового тарифного плану заповніть заявку на офіційному сайті МГТС. Адреса електронної пошти. Фахівці МГТС зв'яжуться з вами найближчим часом і розкажуть про процедуру отримання SIM-картки. Також вони нададуть інформацію про перенесення номера від іншого оператора. Для отримання консультацій зателефонуйте за контактним телефоном +7 (495) 636-0-636 та зачекайте на з'єднання зі спеціалістами МГТС.

До нового тарифного плану зручно підключатися усією родиною. Глава сім'ї отримує SIM-карту з промо-версією тарифу та абонентською платою 350 руб/міс. З початком зими вона підніметься до 500 руб/міс. Інші члени сім'ї отримують SIM-картки з другою версією тарифного плану - вони будуть користуватися стільниковим зв'язком з абонплатою 350 руб/міс.

Як відключити

Вимкнення тарифу здійснюється через особистий кабінет, мобільний додаток або офіси обслуговування МГТС.Просто виберіть інший доступний тариф та перейдіть на нього – участь в акції автоматично припиниться. І тут є одна тонкість – після відключення першої сімки від акції наступна сімейна SIM-картка почне обслуговуватись за промоверсією тарифного плану. Абонентська плата на місяць на ній становитиме 350 руб. в промо-період і 500 руб. з грудня 2019 року.

Додаткові опції

Ніяких цікавих опцій та послуг на новому тарифі немає. Виняток становлять додаткові пакети інтернет-трафіку, доступні всім абонентам тарифних лінійок «Smart» та «Планшет». Об'єм додаткових пакетів складає 500 Мб. Вартість кожного пакета – 50 рублів, які максимальна кількість на місяць – 15 прим. Підключення відбувається автоматично, відразу ж після вичерпання базового інтернет-пакету.

Доппакети діють по всій території Росії, незалежно від регіону. Для відмови від них наберіть 1119862 – їхнє підключення припиниться.Для повторного підключення додаткових пакетів відправте USSD-команду 111986. Крім даних пакетів, абонентам доступні разові турбокнопки об'ємом 500 Мб, 2 Гб і 5 Гб.