Повний безліміт МГТС на тарифі «Smart Модем»: опис

Anonim

Новий тариф «Smart Модем» МГТС включає повноцінний безлімітний інтернет. Він доступний як для модемів, так і для мобільних бездротових роутерів. Тарифний план розрахований на активних інтернет-користувачів, які не бажають замислюватися про кількість трафіку, що витрачається.

Опис тарифу

Тарифний план «Smart Модем» від МГТС схожий на тариф «Для ноутбука» від МТС. Тут надається безлімітний доступ до Інтернету без обмежень на трафік. Він працює на будь-яких пристроях:

  • Бездротових модемах – достатньо встановити його у вільний USB-порт комп'ютера;
  • Мобільні роутери – встановлюємо SIM-карту та роздаємо інтернет на інші пристрої;
  • Планшети та смартфони – з включенням точки доступу.

Справжній безлімітний інтернет з можливістю безкоштовної необмеженої роздачі трафіку – відмінне рішення для абонентів, які часто переміщаються з місця на місце. Також тариф стане в нагоді в місцях, де немає можливості організувати повноцінне провідне або оптичне підключення до мережі.

Замість обмеження трафіку представлено обмеження за швидкістю – до 4 Мбіт/сек. Цього достатньо для комфортного серфінгу, перегляду відеороликів та фільмів у онлайн-кінотеатрах та на відеохостингах (середня якість). Абонентська плата для тих, хто вже користується послугами МГТС, становить 700 руб/міс. Для всіх інших - 800 руб/міс. Тарифний план працює по всій території Росії, незалежно від розташування абонента.

Крім інтернету, на новому тарифному плані підтримуються послуги голосового зв'язку. Вихідні дзвінки на будь-які російські номери (зокрема Москви та Московської області) тарифікуються по 5 крб/хв. Відправка SMS на будь-які мобільні телефони в країні коштуватиме 2, 5 руб. Міжнародні SMS коштують 5, 25 руб/шт.

Відсутність лімітів на трафік не виключає можливого зниження швидкості при наданні суттєвого навантаження на мережу. Також передбачено обмеження працювати у файлообмінних мережах – максимальна швидкість становить 512 кбіт/сек. Ще одне обмеження орієнтоване на абонентів, які перебувають біля Чукотського АТ. Тут швидкість інтернету складає 128 кбіт/сек без лімітів на трафік. Цього вистачить на серфінг з економією трафіку, спілкування в соціальних мережах та месенджерах, прослуховування музики в не найвищій якості.

Як підключити

Для підключення до тарифного плану «Смарт Модем» заповніть заявку на сайті МГТС. У ній вказуються П.І.Б. абонента, контактний телефон та адресу електронної пошти. Після обробки заявки абонента запросять для отримання SIM-картки до офісу оператора. Самостійний перехід неможливий. При підключенні необхідно надати паспорт.

Тариф вигідний для існуючих абонентів МГТС, які вже користуються послугами оператора – це домашній інтернет, домашній стаціонарний телефон, цифрове телебачення, відеоспостереження та охоронні послуги. Дані клієнти можуть розраховувати на знижену абонентську плату.

Як відключити

Вимкнення здійснюється шляхом розірвання договору в офісі оператора. Також можливий перехід на інший тарифний план. Це можуть бути тарифи для смартфонів «Smart mini» та «Smart mini Безлім». Крім інтернет-трафіку, вони включають пакети хвилин та SMS.

Додаткові можливості

На тарифі «Smart Модем» включено опцію «БІТ за кордоном».Вона надає доступ до Інтернету на території популярних країн – 100 Мб/добу на максимальній швидкості, далі 128 кбіт/сек до кінця дня. Абонентська плата складає 450 руб/добу, списується за фактом користування послугами. До списку країн увійшли Абхазія, Азербайджан, Грузія, Ізраїль, Італія, Іспанія, Єгипет, Румунія, Чехія, Фінляндія, Кіпр, Саудівська Аравія, Туреччина, Таїланд, Швеція, Швейцарія та багато інших.