Завантажити додаток «Мегафон Особистий Кабінет» на андроїд або комп'ютер

Anonim

Власний особистий кабінет Мегафон доступний у вигляді мобільного додатка, розробленого спеціально для смартфонів і планшетів. Воно дозволяє також контролювати сім-карту в режимі онлайн без залучення спеціаліста компанії, але між ним і ЛК на офіційному сайті є відмінності. Розглянемо особливості мобільного програмного забезпечення оператора.

Можливості програми Мегафон

Особистий кабінет, представлений у вигляді інтерфейсу мобільного додатка, дозволяє абонентам автоматизовано керувати сім-картою та підключеними до неї послугами в режимі онлайн.

Перелік функцій:

  • вибір та пошук тарифного плану, його зміна;
  • підключення та відключення різних послуг;
  • продовження поточних пакетів;
  • поповнення балансу будь-яким із доступних способів;
  • замовлення скороченої деталізації витрат за платіжним періодом;
  • зв'язок зі службою підтримки через онлайн-чат;
  • використання всіх доступних послуг оператора.

Завантажити «Мегафон Особистий кабінет»

Завантажити додаток Мегафон можна з офіційних сайтів інтернет-магазинів Google Play та AppStore. Для комп'ютера передбачена лише одна версія - у браузері через офіційний сайт оператора.

На даний момент Мегафон не випускає програму для смартфонів Windows Phone, оскільки пристрої більше не оновлюються виробником і Google офіційно заявив про припинення продажів телефонів цього типу.

Android та iOS

Встановити завантажений додаток на Андроїд можна в кілька кліків. Після завершення процесу необхідно обов'язково авторизуватися за допомогою даних користувача, отриманих після реєстрації на офіційному сайті. Вся інформація синхронізується між пристроями, і абонент отримає повністю автоматизований доступ до керування сім-картою зі смартфона або планшета.

Інтерфейс програми на планшеті виглядає трохи інакше - зміщене меню за рахунок більшої роздільної здатності екрана.

Поставити додаток на айфон можна так само - досить сказати ПЗ з офіційного інтернет-магазину і авторизуватися за допомогою логіну та пароля. Жодної різниці між процесом установки немає.

Комп'ютер

Для доступу до ЛК через ПК не потрібно щось завантажувати. Користувач завжди може авторизуватися та зареєструватися на офіційному сайті. Для реєстрації потрібно:

У правому верхньому кутку натиснути на «Особистий кабінет».

Натиснути на «Вхід SMS».

  • Дочекатися, коли на вказаний номер прийде повідомлення з даними для входу.
  • Ввійти в ЛК.

Відмінності програм для різних операційних систем

Єдина відмінність - візуальний дизайн інтерфейсу, який змінюється не тільки залежно від ОС, але й роздільної здатності екрана пристрою.Найбільшим ЛК буде у браузері, тобто, якщо абонент користується ним через комп'ютер. Але навіть для планшетних пристроїв працює компактніша версія ПЗ - мобільна.

В іншому ніяких відмінностей немає - будь-якому власнику сучасного пристрою доступний повний функціонал ЛК Мегафон.

Для мобільної версії

Мобільний додаток відрізняється від браузерного ЛК, до якого абонент отримує доступ, зайшовши на офіційний сайт оператора, відсутністю деяких функцій. Наприклад, заблокувати сім-карту назавжди можна лише через стандартний кабінет. Відсутня та докладна деталізація витрат. Крім цього, вирішити будь-які фінансові питання, у тому числі щодо повернення коштів за послугу, можна виключно через звернення до служби підтримки на сайті або особистий візит до салону зв'язку.

Між версією для Android та iOS немає жодної різниці. Те саме стосується і планшетних пристроїв. Операційна система ніяк не впливає на набір доступних користувачеві функцій, на будь-якій техніці «Мій Мегафон» доступний повністю безкоштовно.

Для Windows

Зайшовши в особистий кабінет через браузер, абонент може вчинити будь-які дії із сім-карткою. У тому числі це стосується замовлення детальної деталізації витрат та блокування або відмови від номера.

Оскільки застарілий браузер може сильно вплинути на коректність відображення особистого кабінету на сайті Мегафон, всім користувачам рекомендується регулярно оновлювати його до останньої версії на офіційному сайті розробників. В іншому випадку абонент може не побачити якісь кнопки, виникає проблема з авторизацією.

Активація та вхід до програми

Активація сім-карти проводиться відразу ж після оплати покупки. На рахунок надходить певна сума і абонент може користуватися всіма підключеними послугами з першого дня.

Щоб зареєструватися в ЛК, використовується офіційний сайт оператора. Інструкція наведена вище.Після першої авторизації абонент може використовувати ті ж дані для входу на будь-який пристрій. Це ж стосується і мобільного додатку. Достатньо ввести логін та пароль, натиснути «Увійти», щоб авторизуватися в програмі.

Спеціальне програмне забезпечення створене для того, щоб користувач міг керувати своєю сім-картою на будь-який з доступних пристроїв. Чи то ПК, смартфон чи планшет, набір функцій та можливостей залишається практично однаковим. У будь-який момент абонент може підключити та відключити послуги, змінити тарифний план та скористатися консультацією спеціаліста компанії.