Опція «Твій інтернет» Мегафон: опис

Anonim

Лінійка опцій «Твій інтернет» Мегафон створена для всіх типів пристроїв – смартфонів, планшетів, модемів та роутерів. В рамках опцій абонентам доступно до 50 Гб інтернет-трафіку з додатковими пакетами. У найстаршій версії на користувачів чекає безлімітний інтернет, доступний на всіх видах пристроїв. Ми вивчили лінійку опцій та підготували її докладний опис.

Опис опції

Ця лінійка створена для активних інтернет-користувачів, які потребують великих обсягів трафіку. Вона представлена ​​чотирма опціями, що діють по всій території Росії без доплат:

  • «Твій інтернет 7 Гб» - мікропакет на 7 Гб трафіку з абонплатою 450 руб за кожні 28 днів. Сюди входять безкоштовний трафік для Мегафон ТБ і 50 телеканалів;
  • «Твій інтернет 15 Гб» - включає 15 Гб трафіку з абонентською платою 550 руб за кожні 4 тижні. Цього вистачить для періодичного серфінгу, роботи з електронною поштою, а також для соціальних мереж та месенджерів. Сюди ж входять безлімітний трафік для Мегафон ТБ, 50 телеканалів, понад 150 фільмів та 400 серіалів протягом 180 днів;
  • «Твій інтернет 30 Гб» - рішення для більш вимогливих користувачів, включає 30 Гб інтернету з абонплатою 900 руб за 4 тижні. На день можна сміливо витрачати 1 Гб. Пакет Мегафон ТБ у цій версії надається одразу на рік (понад 1500 фільмів та 400 серіалів);
  • «Твій інтернет 50 Гб» – 50 Гб денного трафіку та безлімітний інтернет з години ночі до сьомої години ранку. Сюди входить пакет Мегафон ТБ. До оплати - 1300 руб за 4 тижні.

Якщо трафіку виявилося замало, продовжіть його за допомогою додаткових опцій:

  • «Продовж інтернет 1 Гб» - 240 руб;
  • «Продовж інтернет 3 Гб» - 420 руб;
  • «Продовж інтернет 5 Гб» - 500 руб;
  • «Продовж інтернет 10 Гб» - 700 руб.

Продовження виходить дорогим, пакети підключаються через особистий кабінет або USSD-командою 370.

Додаткові сервіси, що підтримуються, що підключаються в залежності від використовуваного пристрою:

  • Соціальні мережі – Instagram (без IGTV), Вконтакте, Однокласники та Facebook;
  • Музика – BOOM, Звук, Музика Вконтакте та Яндекс.Музика;
  • Хмарні сховища – iCloud для iOS, Dropbox для Windows, Яндекс.Диск та Хмара Mail.ru;
  • Поштові сервіси – Яндекс.Пошта, Mail.ru та Google Пошта;
  • Навігація – 2ГІС, Google Maps, Яндекс.Транспорт, AppleMap, Яндекс.Навігатор та Яндекс.Карти;

З відеохостингів підтримується тільки YouTube.

Для смартфона

На смартфонах використовуються всі опції з обсягом трафіку від 7 до 50 Гб. Додаткових сервісів при використанні опції на смартфоні немає. Тому скористатися соціальними мережами без витрат трафіку з основного пакета не вдасться. В якості альтернативи запропонуємо один з тарифів лінійки «Включайся», де є безліміти для соцмереж.

Для планшета

Для планшетних ПК доступні всі чотири опції без винятку. Вибираючи пакет на 7 Гб, абонентам надається необмежений трафік для хмарних сховищ, пошти та навігаційних сервісів. В інших версіях сюди додаються безлімітні соцмережі, відеохостинги та музичні служби.

Для модему

У модемах та бездротових роутерах працюють всі опції, за винятком версії на 7 Гб. Як додаток передбачені лише безлімітні хмарні сховища файлів. Для цієї категорії пристроїв кращим варіантом стане підключення безлімітних тарифів «Твій безліміт» з оплатою за рік чи півроку – тут немає лімітів на трафік та навантаження, інтернет працюватиме цілодобово і на всій території Росії.

Як підключити

Для підключення опцій скористайтесь особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Мегафон». , натисніть кнопку «Підключити» та вкажіть номер телефону. На вказаний номер надійде код – введіть на наступній сторінці. Перед підключенням опцій необхідно поповнити рахунок, оскільки абонентська плата списується повністю і відразу.

Як відключити

Відключення здійснюється шляхом відмови від обраної опції в мобільному додатку або особистому кабінеті. Абонент може вибрати інший обсяг трафіку або перейти на один із безлімітних тарифів. Зверніть увагу, що підключення та відключення опцій через USSD-команди неможливе – Мегафон від них активно позбавляється, оскільки вони викликають плутанину. Найпростіше управляти послугами, опціями та тарифами через кабінет або додаток.