Тариф «Телематика» від МТС: опис

Anonim

Різні М2М\IoT-пристрою вимагають доступу до мережі для постійної передачі даних. Забезпечення цієї техніки такою можливістю можна здійснити через мобільний оператор. "Телематика" від МТС надає пакет послуг, спрямованих на здійснення віддаленого контролю за сімками для юридичних осіб. Розглянемо умови надання тарифу та його переваги.

Докладний опис

Тариф створений спеціально для віддаленого контролю сім-карт, що зазвичай потрібно в тих випадках, коли йдеться про корпоративного клієнта. На таку особу зазвичай записано безліч номерів, деякі з них підключаються до одного фізичного носія - сімки.

У випадку із забезпеченням послугами цілої компанії віддалене керування сім-картами на M2M/IoT пристроях відіграє важливу роль, оскільки техніка відрізняється від звичних смартфонів. Наприклад, така послуга може знадобитися для ККТ (контрольно-касової техніки), системи відеоспостереження тощо.

Основні умови:

  • працює по всій країні;
  • передача даних захищена;
  • точність розрахунків до 1 Кбайт;
  • доступні пакети трафіку - 5, 20, 40, 60 і 100 Мб за 36, 51, 71, 50, 92, 50 і 122, 50 руб. відповідно.

Разом з тарифом можна підключити додаткові послуги - «Захищена передача даних» та «М2М менеджер».

Захищені канали передачі даних дозволяють забезпечувати:

  • безпечну віддалену роботу з корпоративними базами даних через різне інтернет-підключення та доступні пристрої;
  • контроль доступу та збереження інформації;
  • мобільність обладнання, торгових точок та фахівців.

«М2М менеджер» - це віддалена IoT-платформа МТС, яка дозволяє дистанційно керувати сім-картами, що працюють у згаданих пристроях. Вона дозволяє оптимізувати збір та обробку інформації.

Замовляючи комплексні послуги, абонент отримує повністю робочу систему безпеки, за яку немає необхідності доплачувати окремо. Тому дуже часто тариф «Телематика» активується разом із додатковими опціями.

Переваги

Основні переваги послуги полягають у можливості підключення комплексних пакетів разом з іншими потрібними опціями. Вигідною можна вважати вартість тарифу. За високої точності розрахунків пакет послуг підходить для підприємств різної сфери діяльності. Наприклад, МТС активно співпрацює із виробником автомобільних сигналізацій Старлайн.

Як підключити «Телематику»

Абоненти МТС можуть перейти на цей тарифний план за допомогою віртуального менеджера. Для цього потрібно авторизуватися в ЛК. Ціна такого переходу становить 100 рублів. Клієнти інших операторів можуть перейти на МТС за такою самою ціною, але для цього потрібно заповнювати заявку.

Вимкнення тарифу

Деактивувати тарифний план можна, звернувшись до контактного центру за номером 8 800-250-09-90 або самостійно відключивши пакет послуг у ЛК. Відключення поточного тарифу здійснюється за його зміни через список доступних пропозицій оператора.

Умови для нових клієнтів

Нові абоненти користуються тими самими умовами, що й старі, але для оформлення пакета послуг їм необхідно заповнити заявку на сайті оператора. При цьому обов'язково вказується адреса електронної пошти та контактний телефон.

Індивідуальні умови надання тарифних планів при першому підключенні до мережі МТС слід дізнаватися через віртуального помічника або контактний центр. Задати будь-яке питання можна при оформленні заявки через фахівця, який зв'яжеться з клієнтом для підтвердження операції.

Нові клієнти не користуються корпоративними знижками, оскільки не є учасниками бонусних та інших акційних програм.

МТС створив спеціальний тарифний план для контролю та управління сім-картами, що працюють у пристроях типу М2М\IoT. Вони беруть участь у забезпеченні безпеки та створенні, наприклад, сигналізаційних та систем відеоспостереження. Активація такого тарифу дуже вигідна завдяки низькій вартості та можливості підключення необхідних додаткових опцій.