Акція від Мегафон «1000 Р у подарунок»: умови

Anonim

Підключення до тарифних планів лінійки «Включайся!» стало більш вигідним - Мегафон дарує всім новим абонентам по 1000 рублів.

Умови

Стартувала акція «1000 Р у подарунок». Вона стартувала 15 квітня та триватиме до 15 липня 2019 року. Взяти участь у ній можуть майбутні клієнти столичної філії Мегафон, які збираються підключитися до мережі – для цього достатньо купити SIM-карту з тарифом з останньої лінійки.

В акції беруть участь такі тарифи:

  • «Включайся! Спілкуйся»;
  • «Включайся! Вибирай»;
  • «Включайся! Дивись»;
  • «Включайся! Преміум».

Як брати участь

Механізм участі простий – абонент купує SIM-карту з одним із зазначених тарифів, чекає 15 днів, отримує персональну пропозицію у вигляді SMS або в особистому кабінеті.Після прийняття пропозиції на баланс протягом п'яти місяців надходитимуть платежі у розмірі 200 рублів – підсумкова сума становитиме 1000 рублів. Зараховані кошти будуть списані в рахунок абонентської плати за обраним тарифним планом.

Ніяких тонкощів і прихованих каверз в акції немає – вона цілком чесна і вигідна.

Терміни акції «1000 Р у подарунок»

Акція триватиме до середини літа, завдяки чому в ній візьмуть участь тисячі нових абонентів. Витрачені кошти, ймовірно, є бонусними, витратити їх на щось інше буде неможливо.Скористатися пропозицією можна у всіх фірмових офісах обслуговування Мегафона та в дилерських каналах продажів.

Про тарифи, що беруть участь в акції

Для акції підібрано чотири тарифні плани, розраховані на абонентів різної активності. Ось їх короткі описи:

  • «Спілкуйся» - 15 Гб мобільного інтернету і 600 хвилин по всій Росії за 600 руб/30 днів. Сюди ж увійшли безліміти для месенджерів та соціальних мереж;
  • «Вибирай» – тариф-конструктор з регульованою кількістю хвилин та трафіку. Від 300 до 900 хвилин по Росії, від 6 до 38 Гб інтернету. Замість пакетів на 18, 28 та 38 Гб можна підключити безліміт. Абонентська плата - від 450 до 890 руб/30 днів;
  • «Дивись» - безлімітний трафік і 1500 хвилин по всій Росії, абонентська плата - 1000 руб/30 днів;
  • «Преміум» – 5000 хвилин по Росії, безлімітні SMS на номери Мегафона по всій країні, 100 SMS на добу на номери інших операторів та необмежений трафік за 3000 руб/добу. Сюди ж входить преміальне обслуговування абонентів.

На всіх тарифах, за винятком першого, надається кешбек у розмірі 20% від абонентської плати. покупки у фірмових салонах оператора, а також у його інтернет-магазині.

Додаткові можливості – безліміт у мережі після вичерпання пакетів, доступ до мобільного ТБ, антивірус ESET NOD32 з функцією «Антизлодій».