Особистий кабінет Тінькофф Мобайл: вхід

Anonim

Довгий час абоненти віртуального оператора Тінькофф Мобайл керували зв'язком з мобільного. Тут вибираються пакети хвилин та трафіку, підключаються додаткові послуги, замовляється деталізація. З 4 червня 2019 року запрацював новий інструмент – це особистий кабінет Тінькофф Мобайл для ПК. Він вийшов не таким функціональним, як його мобільний аналог, але надалі він розвиватиметься і обзаводитиметься все новими функціями.

Як увійти до особистого кабінету Тінькофф Мобайл

Класична схема входу в особистий кабінет (ЛК) передбачає використання пароля.Він часто забувається, що змушує абонентів вдаватися до відновлення – ці дії забирають час. ЛК Тінькофф Мобайл дозволяє входити в систему з комп'ютера без пароля. Вхід за номером телефону має такий вигляд:

  • Заходимо на сторінку авторизації;
  • Вводимо номер телефону;
  • Чекаємо підтверджуючого SMS і вводимо його на наступній сторінці.

Через кілька секунд на екрані з'явиться головна сторінка особистого кабінету для ПК. У процесі тестування затримок у доставці SMS не виявлено – вони надходять на вказаний телефон протягом 10-15 секунд.

Вхід через мобільний додаток

Аналогічним чином здійснюється вхід у додатку – від абонента потрібен лише номер. Завантажте програму, запустіть її, виберіть пункт «Я вже клієнт Тінькофф Мобайл».

Введіть номер телефону та натисніть продовжити. Введіть код підтвердження із SMS, і через пару секунд на дисплеї з'явиться головна сторінка програми з поточним балансом та залишками пакетів. Тут же відображаються підключені безлімітні сервіси.

Реєстрація та відновлення пароля

Зручність особистого кабінету Тінькофф Мобайл у тому, що класична реєстрація в особистому кабінеті не потрібна, достатньо знати свій номер.

Замість пароля використовується код із СМС. Постійний пароль для входу в ЛК часто забувається, відновлення пароля займає час і не завжди зручне. Вхід до ЛК Тінкофф Мобайл здійснюється без пароля.

Можливості особистого кабінету

Розглянемо основні функції нового ЛК:

  • Поповнення рахунку – як платіжний інструмент використовуються банківські картки від платіжних систем VISA, Mastercard та СВІТ. Для отримання чека вкажіть у платіжній формі адресу електронної пошти;
  • Перегляд балансу – він показується у верхній частині ЛК. Тут же показується бонусний баланс (1 бал дорівнює 1 рублю);
  • Майбутні списання – показуються безпосередньо після балансу. Дізнайтеся, скільки і за що спишеться протягом найближчих 30 днів. Корисна функція, що дозволяє швидко уточнити обсяг майбутніх витрат. До речі, їхня сума автоматично підставляється у форму оплати послуг зв'язку, що теж дуже зручно;
  • Відображення залишків послуг – новий ЛК продемонструє залишок підключених хвилин та гігабайт.

Керуйте зв'язком прямо з комп'ютера, а не з маленького екрана смартфона.

Налаштування послуг

Щоб налаштувати поточні обсяги послуг, спустіться вниз сторінки, до розділу «Хвилини і гігабайти». Натискаючи кнопки «Змінити тариф», виберіть потрібну кількість дзвінків і трафіку.Тут же відображається вартість вибраних пакетів, відображається галочка підключення безлімітного SMS-пакета. У розділі з інтернетом підключаються і безлімітні сервіси – це соціальні мережі, месенджери, музика та відеохостинги.

Деталізація та витрати

Замовлення деталізації через особистий кабінет поки не працює – можливо, ця функція з'явиться в майбутньому. мобільний додаток. Зайдіть у чат із підтримкою, вкажіть адресу та період деталізації. Готовий звіт надійде на електронну пошту протягом кількох хвилин. Вартість деталізації - 0 рублів.

У мобільному додатку представлено меню «Події». Тут можна ознайомитися з усіма списаннями та нарахуваннями, переглянути журнал відправки SMS. Напроти кожної послуги вказано її вартість. Дані оновлюються в режимі онлайн майже без затримок. Детальну інформацію про голосові дзвінки можна знайти в підрозділі «Меню».

Щоб скачати мобільний додаток «Тінькофф», скористайтесь прямими посиланнями – версія для Android та версія для iOS.

Редагування профіля

Відредагувати свій профіль у кабінеті для комп'ютера неможливо. Що стосується програми, то тут можна додати інший номер, прив'язати до облікового запису банківську картку для оплати в один клік, налаштувати автоплатеж і переглянути стан віртуальної картки, прикріпленої до телефонного номера.