Тарифи Йота для планшета з безлімітним інтернетом: як підключити

Anonim

Віртуальний оператор Yota запустив оновлений тарифний план для планшетів, що включає повноцінний безлімітний інтернет. Він існував і раніше, але згодом було відключено – представники компанії стверджували, що абонентам він не потрібен. У липні 2019 безліміт повертається, причому на цікавих умовах - абонентська плата в залежності від регіону обслуговування становить від 200 до 800 руб за кожні 30 днів. Ми вивчили тарифи Йота для планшета та підготували докладний огляд цін.

Переваги Yota для планшетів

Планшети не обійшли за популярністю смартфони, але вони неймовірно зручні для перегляду будь-якого контенту.На великому екрані комфортніше дивитися фільми та ролики, читати новини та книги, спілкуватися в соціальних мережах та месенджерах. Для отримання доступу до Інтернету можна підключитися до Wi-Fi або встановити SIM-карту Йота. В останньому випадку абоненти можуть отримати справді безлімітний доступ до мережі.

Основні переваги Йота для планшетних ПК:

  • Зручне керування зв'язком через мобільний додаток – через нього вибираються пакети хвилин та трафіку, підключаються безліміти;
  • Багато безлімітних додатків для необмеженого доступу до соціальних мереж, месенджерів та відеохостингу YouTube;
  • Висока швидкість інтернету – за умови знаходження в зоні дії мереж 3G та 4G;
  • Можливість користуватися планшетом як телефоном – абонентам надаються традиційні послуги зв'язку у вигляді голосових дзвінків та SMS.

Крім того, Йота позбавила абонентів від нав'язаних послуг та запропонувала єдину тарифікацію на всій території Росії – візьміть планшет у поїздку та насолоджуйтесь інтернетом на великому екрані.

Тарифи Yota для планшета

Оновлені умови на тарифі для планшетів доступні не тільки в Москві та Санкт-Петербурзі, але і в інших російських регіонах. Тепер користувачі можуть підключити справжній безлімітний інтернет і позбавитися необхідності економити трафік. Повний безліміт автоматично відключає безлімітні програми - трафік тепер загальний, необхідність у них відпадає.

Гігабайти та повний безліміт

Мінімальний тарифний план для планшетів включає 1 Гб інтернету, абонентська плата складає 250 руб/30 днів. Пакет на 7 Гб коштуватиме 400 руб/30 днів, на 15 Гб – 450 руб/30 днів, на 30 Гб – 500 руб/30 днів, на 50 Гб – 550 руб/30 днів.Підключення пакета на 50 Гб і всіх інтернет-безлімітів коштуватиме 650 руб/30 днів. При вичерпанні трафіку купуються додаткові пакети об'ємом 5 Гб за 100 руб кожний.

Якщо ж хочеться повноцінного безліміту на будь-які потреби, підключіть опцію «Безлімітний інтернет» за 600 руб/30 днів – так вийде дешевше. Трафік можна витрачати на будь-які потреби, у тому числі на інтенсивний серфінг та скачування файлів.

Безлімітні соцмережі

При виборі пакетів трафіку додатково підключаються безлімітні програми:

  • Месенджери по 5 руб/шт (WhatsApp, Viber та Skype)
  • Соціальні мережі по 10 руб/шт (Вконтакте, Інстаграм, Facebook, Twitter та Однокласники).
  • Музичні сервіси за 10 руб і YouTube за 25 руб.

Трафік не обмежується, але тільки за умови використання офіційних додатків для зазначених сервісів. Період оплати – традиційні 30 днів.

Хвилини

Телефонувати через планшети з невеликими дисплеями дійсно зручно. Для більшої зручності можна підключити дротову або бездротову гарнітуру або активувати гучний зв'язок через вбудований динамік. Для дзвінків Йота передбачила пакет на 500 хвилин за 180 рублів - так само, як і програми, він підключається через мобільний додаток. Голосовий зв'язок понад пакет тарифікується по 2, 5 руб/хв. Стільки ж коштують дзвінки без підключення пакета.

SMS та MMS

Вартість SMS і MMS на російські номери становить 2, 5 руб/шт – ціна однакова для обох типів повідомлень. Також передбачено можливість підключити безліміт за 50 руб/30 днів. Підключення здійснюється через мобільний додаток. Кількість повідомлень, що надсилаються протягом 30 днів, не обмежується.

У поїздках по Росії

Раніше під час перебування за межами домашнього регіону підключалася альтернативна тарифікація. Тепер мандрівники можуть користуватися інтернетом на всій території РФ.

Виняток становлять Крим та Севастополь – тут діють спеціальні умови:

  • Вихідні російські номери – 2, 5 крб/мин;
  • Вхідні з будь-яких російських та міжнародних номерів – безкоштовно, згідно з чинним законодавством;
  • Мобільний інтернет – 2, 5 руб/Мб, домашні пакети та програми не працюють;
  • Вихідні SMS та MMS – 2,5 руб/шт (додатково оплачується витрачений трафік).

У цьому регіоні вигідніше користуватися місцевими SIM-картами, публічними точками доступу Wi-Fi, а також SIM-картами оператора МТС – абоненти цього оператора можуть користуватися у Криму всіма підключеними пакетами.

Як купити сім-карту та налаштувати Yota на планшеті

Для покупки SIM-карти зверніться до найближчого фірмового офісу Yota або до партнерських салонів (Євросєть, Зв'язковий, М.А.Відео). Вартість SIM-карти для планшета становить 300 руб, вся сума відправляється на рахунок. Також передбачено замовлення сімок на сайті оператора з їх безкоштовною доставкою по Москві.

Всі сучасні планшети налаштовуються автоматично – достатньо встановити SIM-карту Yota у вільний слот. Якщо це не так, пройдіть у «Налаштування - SIM-картки та мобільні мережі», виберіть потрібну сімку (якщо їх дві) та додайте точку доступу (APN) – internet.yota (без http:// та www). Збережіть установки та активуйте передачу даних – планшет підключиться до інтернету.