Тариф «Твій безліміт на 3 місяці» Мегафон: опис

Anonim

Мегафон запустив новий тарифний план «Твій безліміт на 3 місяці». Під цією назвою ховається повноцінний безліміт бездротових модемів. На відміну від традиційних тарифних планів та опцій, обмеження щодо навантаження в ньому не прописано. Це відкриває можливість вільно користуватися мобільним інтернетом, завантажуючи важкі файли та переглядаючи фільми на відеохостингах.

Опис тарифу

Тарифний план Мегафон «Твій безліміт на 3 місяці» створений для активних інтернет-користувачів. Він поставляється з бездротовими 4G-модемами, які реалізуються у фірмових офісах оператора.Усередині тарифу – справжній безлімітний інтернет, не доступний на традиційних тарифних планах та опціях, де панують ліміти з трафіку та навантаження. Причому цей безліміт доступний цілодобово, без поділу доступу на денні та нічні години.

Новий тариф дозволить:

  • Скачувати будь-які файли;
  • Користуватися торентами та файлообмінними мережами;
  • Дивитись відеоролики на YouTube, не замислюючись про проведений тут час;
  • Вести трансляції з веб-камери;
  • Без обмеження користуватися соціальними мережами та месенджерами.

Іншими словами, він відкриває повноцінний доступ в інтернет, не обмежений будь-якими рамками та обмеженнями – аналогічна схема діє на дротовому доступі.

Тарифний план надається з тримісячною абонентською платою - вона списується відразу за три місяці, її розмір становить 2700 рублів.

Всього вартість одного місяця складає всього 900 рублів. Для бездротового безлімітного доступу це більш ніж адекватна ціна з огляду на відсутність лімітів та рамок. Абонплата списується кожні три місяці, але якщо на рахунку немає повної суми, дата списання зсувається. Інтернет-пакет діє на всій території Росії, за винятком Криму та Севастополя.

Вартість інших послуг зв'язку

Як і на будь-якому іншому тарифі, на новому тарифному плані від Мегафону доступний голосовий зв'язок. Виклики на місцеві номери, мобільні та стаціонарні, коштують 5 руб/хв. Міжмісто коштує значно дорожче – 15 руб/хв. Тарифікація міжнародних викликів здійснюється відповідно до стандартного прайсу – 39 руб/хв до Південної Осетії, Абхазії, країн СНД, Грузії та України, 59 руб/хв до Європи та 79 руб/хв до інших країн. Дзвінки на супутникові мережі коштують 313 руб/хв.

Вартість SMS та MMS становить:

  • На будь-які російські номери, зокрема регіону підключення – 3 руб/шт;
  • SMS у зарубіжні країни – 9, 9 руб/шт;
  • MMS на російські номери – 9, 9 руб/шт;
  • MMS на номери Абхазії, Південної Осетії, країн СНД, Грузії та України – 11 руб/шт;
  • MMS на номери інших країн – 21 руб/шт.

Покупка пакетів недоступна через непотрібність.

Як підключити

Самостійний перехід на тариф «Твій безліміт на 3 місяці» неможливий – ні через особистий кабінет, ні через мобільний додаток «Мій Мегафон». Підключення виконується шляхом купівлі модему в рамках акції «Модем 4G+ за 1 руб і безлімітний інтернет на 3 місяці». паспорт. Вартість модему поза акцією становить 2990 рублів.Вартість обладнання з тарифом - 2701 руб. Після завершення акції абонент продовжує обслуговуватися за цим тарифом.

Як відключити

Відключення здійснюється через особистий кабінет та офіси обслуговування шляхом переходу на інші тарифні плани. Але переходити з повного безліміту на лімітовані тарифи немає сенсу – зворотний перехід неможливий.

Додаткові опції

На новому тарифі за умовчанням передбачено опцію «Антивірус Eset Базовий». Вона забезпечує захист мобільних пристроїв на Android від вірусних інфекцій. Разом з антивірусом надається функція «Антизлодій» – вона допоможе знайти вкрадений пристрій. Опція надається без абонентської плати, але тільки для одного пристрою (наприклад, смартфона або планшета).

Для подорожей до Криму та Севастополя на тарифі представлена ​​опція «Відпустка без турбот».Вона активується автоматично за фактом виходу в інтернет або здійснення дзвінка. Опція надає 100 Мб трафіку на добу та 60 хвилин для дзвінків по Росії за 99 руб. Після вичерпання пакета трафіку включиться помегабайтна тарифікація - 2, 2 руб/Мб. Вартість дзвінків понад пакет - 3 руб/хв.