«Безкоштовний» тариф від Danycom: опис

Anonim

Мобільний оператор Danycom представляє унікальний тарифний план, за який абонентам не потрібно платити. Для підключення необхідно внести на рахунок лише 19 рублів. Це потрібно, щоб рахунок не пішов у мінус і людина завжди була на зв'язку. В рамках цього тарифу користувач отримує 30 безкоштовних хвилин на всі номери Росії, 50 безкоштовних SMS та 1 ГБ безкоштовного інтернету. мережі.

Особливості тарифного плану

Тариф «Безкоштовний» - це унікальний продукт. У той час, коли інші оператори поступово підвищують вартість своїх послуг, компанія Danycom замислюється не лише про прибуток, а й про зручність користувачів. Керівництво компанії вважає, що у наш час мобільний зв'язок є ключовою потребою. Новий тарифний план обов'язково порадує своїми умовами:

  • Безлімітні дзвінки та повідомлення всередині мережі.
  • Немає абонентської плати та різних прихованих підписок на послуги.
  • На місяць за 19 рублів абонент отримує 30 хвилин дзвінків на всі номери Росії, 50 повідомлень та 1 ГБ інтернету.
  • Після того як пакет безкоштовних пропозицій вичерпаний, людина платить всього 3 копійки в секунду на дзвінки по всій Росії, 25 копійок за повідомлення та 8 копійок за 1 Мб інтернету.

Для користування даним пакетом від людини необхідно лише згода отримувати кілька рекламних повідомлень на день.

Варто враховувати, що умови дещо відрізняються в Криму та Севастополі. Тарифікація дзвінків з цих регіонів щохвилини.

Вартості нового тарифу

Окрім того, що абонент може без обмежень спілкуватися з клієнтами Danycom і дешево дзвонити абонентам різних операторів Росії, пакет має й інші переваги.

  1. Щоб користуватися зв'язком за кордоном, не потрібно підключати жодних додаткових опцій. Компанія Danycom подбала про те, щоб люди могли дзвонити, подорожуючи багатьма туристичними маршрутами.
  2. Можна замовити доставку SIM-карти додому або в офіс.
  3. Можна перейти на тариф зі своїм чинним номером або вибрати номер самостійно.

Тариф «Безкоштовний» не має аналогів у Росії. Цей пакет буде оптимальним для спілкування всередині сім'ї, підійде він і тим, хто нечасто дзвонить. Але потрібно враховувати, що в одні руки продають тільки одну sim-карту.

Нові опції на тарифі «Безкоштовний»

Починаючи з 27 червня 2019 року абонентам DANYCOM.Mobile стали доступні додаткові опції на тарифному плані «Безкоштовний». Тепер всі абоненти, які користуються цим тарифом, можуть додатково купити пакет хвилин, повідомлень або інтернет-трафіку. Тобто зараз можна коригувати трафік з урахуванням своїх потреб.

Щоб скористатися спеціальною пропозицією від оператора, достатньо зайти в особистий кабінет. Тут вибирають пункт «Послуги» та потім розділ «Додаткові». Нові опції тарифу «Безкоштовний»:

  • 1 Гб. Вартість складає 70 рублів із ПДВ. Пропозиція діє до закінчення розрахункового періоду. В рамках пакету абоненту надається вхідний/вихідний інтернет загальним обсягом 1024 МБ;
  • 5 Гб. Коштує 200 рублів, з урахуванням ПДВ. дія поширюється на розрахунковий період. Надається вхідний/вихідний інтернет 5120 Мб;
  • 100 хвилин за 130 рублів, на дзвінки будь-яким російським операторам, у тому числі в Крим та м. Севастополь. Діє протягом розрахункового періоду;
  • 50 СМС-повідомлень. Вартість складає 10 рублів із ПДВ. Дозволяє надсилати повідомлення абонентам усіх вітчизняних операторів.

Весь трафік, який є у нових пакетах, при необхідності можна обміняти, скориставшись функцією «Обмін трафіку».

Один із керівників компанії DANYCOM Петро Кушиков прокоментував нововведення. Зокрема, він сказав, що тарифний план «Безкоштовний» дуже затребуваний серед росіян, саме тому було прийнято рішення про запуск пакетних пропозицій, які допоможуть значно економити на послугах зв'язку.