Тариф «Твій безліміт» на 6 та 12 місяців: опис

Anonim

Мегафон запустив відразу два нові тарифні плани – це тариф «Твій безліміт на 6 місяців» та тариф «Твій безліміт на 12 місяців». Вони створені спеціально для безлімітного доступу до Інтернету з будь-якої точки Росії. Тарифні плани вигідно відрізняються від своїх аналогів, тому що пропонують унікальні умови обслуговування.

Опис тарифів

Нові тарифні плани (ТП) вже доступні для підключення та переходу. Їх особливості:

  • Піврічна або річна абонентська плата, що вноситься авансом за вибраний період;
  • Повністю безлімітний інтернет без лімітів на трафік та навантаження;
  • Зона дії – домашній регіон і вся Росія (у тому числі віддалені регіони).

Класичні опції для модемів і роутерів на тлі нових тарифів виглядають дорожчими - тут за пакет з 50 Гб з нічним безлімітом доводиться платити 1300 руб. Причому ними є додаткові обмеження – при наданні навантаження мережу швидкість обмежується.

Новинки вийшли більш привабливими, оскільки про якісь ліміти не йдеться. Вони вже з'явилися в розділі «Тарифи та послуги – Мобільний інтернет – Для модему та роутера» на офіційному сайті оператора.

тарифні плани, що з'явилися, включають безлімітний інтернет на півроку або рік. Піврічний доступ обійдеться біля Москви і Московської області 5000 крб, річний – 9000 крб. У місячному поданні - це 833 і 750 руб/міс.За повноцінний безлімітний доступ без обмежень по трафіку, що працює на всій території Росії, це більш ніж розумна ціна.щодо цього не заявлено.

Вартість SIM-карти з молодшим тарифом становить 5000 руб, зі старшим - 9000 руб. Вся сума надходить на баланс і відразу ж списується на рахунок наданих на півроку або рік наданих послуг. SIM-карту можна замовити з доставкою додому або отримати в одному з офісів оператора, вказавши його у заявці, що оформляється на сайті. Також доступний перехід із інших ТП. Вартість переходу становитиме 0 крб, якщо з останньої зміни тарифу минуло понад місяць. В іншому випадку зміна обійдеться в 100 руб.

Вартість інших послуг зв'язку

На нових тарифних планах доступні традиційні послуги стільникового зв'язку. Представимо їх вартість у вигляді списку:

  • Виклики на будь-які місцеві номери – 5 руб/хв;
  • Междгород по Росії – 15 руб/хв;
  • Всі вихідні дзвінки в поїздках Росією – 5 руб/хв;
  • Переадресовані виклики на російські номери - 3, 5 руб/хв;
  • Местные SMS – 1, 95 руб/шт;
  • SMS по Росії – 2, 8 руб/шт;
  • SMS по світу – 9, 9 руб/шт;
  • MMS по Росії - 9, 9 руб/шт;
  • MMS до країн СНД – 11 руб/шт;
  • MMS у світі – 21 руб/шт.

Дзвінки до Південної Осетії, Абхазії, країн СНД, Грузії та України коштують 39 руб/хв, до країн Європи (включаючи Ізраїль та Туреччину) – 59 руб/хв, в інші країни – 79 руб/хв. . Дзвінки на супутникові телефони тарифікуються по 313 руб/хв.

Як підключити

Для переходу на тарифні плани «Твій безліміт на 6 місяців» та «Твій безліміт на 12 місяців» скористайтесь особистим кабінетом або вкажіть номер телефону на офіційному сайті для отримання коду підтвердження.Перед цим необхідно поповнити рахунок відповідно до абонентської плати за обраним ТП – поповніть його банківською карткою або готівкою в офісах обслуговування.

Як відключити

Відключення здійснюється шляхом переходу на будь-який інший доступний до підключення тариф – використовуйте для цього особистий кабінет або мобільний додаток «Мій Мегафон», що дозволяє перейти на інший ТП прямо зі смартфона.

Додаткові опції

Ніяких додаткових опцій на нових тарифних планах немає. Але у поїздках до Криму вони не працюють – тут підключається опція «Відпустка без турбот». Вона виділяє абонентам 100 Мб інтернет-трафіку за 99 руб/добу. Сюди ж входять 60 хвилин дзвінків на будь-які російські номери. Трафік понад пакет тарифікується по 2, 2 руб/Мб, вихідні дзвінки з 61-ї хвилини коштують 3 руб/хв. Опція не вимагає ручного підключення та підключається автоматично – достатньо скористатися інтернетом або здійснити вихідний дзвінок.При відключенні послуги трафік тарифікується по 2, 2 руб/Мб, дзвінки по Росії – по 3 руб/хв.