Нова акція Мегафон: купи модем за 1 рубль

Anonim

Нова літня акція від Мегафона - модем за 1 рубль при оплаті безлімітного інтернету на 3 місяці вперед. Вона проходить у фірмових салонах оператора, надаючи майбутнім абонентам комплекти з обладнання та SIM-карток. Це чудова можливість придбати високошвидкісний 4G-модем та отримати у своє розпорядження унікальний тарифний план зі справжнім безлімітним інтернетом без обмежень щодо трафіку та навантаження. Ми підготували для читачів докладний опис акції, що стартувала.

Опис акції

Запущена Мегафоном акція отримала назву «Модем 4G+ за 1 руб і безлімітний інтернет на 3 місяці».Вона проводиться у період з 8 липня по 31 серпня 2019 року у всіх фірмових салонах оператора. Її учасники отримують можливість придбати бездротовий модем всього за 1 рубль, сплативши три місяці високошвидкісного інтернету.Для цього потрібно підключитися до тарифу «Твій безліміт на 3 місяці». Після підключення до тарифу модеми разом із тарифними планами залишаються в учасників без додаткових умов. Акція доступна в Москві та МО.

Унікальний тарифний план «Твій безліміт на 3 місяці» включає по-справжньому безлімітний інтернет на максимально можливій швидкості. При цьому тариф не передбачає будь-яких лімітів, у тому числі щодо навантаження. Це відкриває можливість користуватися мережевими ресурсами «на повну котушку», не замислюючись про трафік і можливе навантаження на мережу.

Абонентська плата на тарифному плані становить 2700 руб за 3 місяці одночасно. Класичної помісячної оплати не передбачено, але суму на балансі можна накопичувати поступово, зараховуючи по 900 руб.Списання абонентської плати та продовження дії послуги доступу до Інтернету здійснюється автоматично. За відсутності коштів на рахунку списання переноситься до появи.

Характеристики акційного обладнання

В акції бере участь 4G-модем М150-2 чорного кольору, що розвиває швидкість до 150 Мбіт/сек. Його характеристики:

  • Стандарти 4G - LTE 1800 / LTE 2600 / LTE 800;
  • Підтримка 2G і 3G – є;
  • Тип SIM-карти – стандартна (не вимагає обрізки);
  • Підтримувані операційні системи – Windows, Mac OS X та Mac OS Sierra;
  • Максимальний об'єм карт пам'яті micro SD – 32 Гб;
  • Рознімання під зовнішню антену – присутній, тип – CRC9;
  • Підтримка прийому та відправки SMS – є;
  • Світловий індикатор подій – присутній.
Гарантія складає 12 місяців з дня придбання. Модем зарекомендував себе як надійне і стабільне мережне обладнання, що працює на високих швидкостях і забезпечує впевнений прийом сигналу 4G. Для посилення прийому (наприклад, на дачі або в умовах невпевненого сигналу мережі) використовуються зовнішні антени, у тому числі спрямовані (забезпечують максимальне посилення).

Як стати учасником

Стати учасником дуже просто - достатньо озброїтися паспортом і пройти в найближчий салон-магазин Мегафона за модемом. у своє розпорядження комплект із пристроєм та SIM-картою. Вставте SIM-картку в модем, підключіть його до комп'ютера, зачекайте на встановлення програмного забезпечення та підключіться до мережі.

У чому каверза

Доступ в інтернет, згідно з умовами надання тарифного плану, що бере участь в акції, здійснюється на всій території Росії.Виняток становлять Крим та Севастополь, де немає власних мереж Мегафону. Тут доступ до мережі надається за умовами опції «Відпустка без турбот» – абоненти отримують 100 Мб трафіку щодня з оплатою 99 руб/день. Оплата списується за фактом користування послугами зв'язку.

Пропонуючи модем за 1 рубль, Мегафон надає абонентам сучасне обладнання для високошвидкісного доступу в інтернет. Він випускається з 2014 року, тому його можна назвати перевіреним часом. Після закінчення акції та тримісячного періоду обладнання залишається у абонентів без будь-яких доплат чи списань з рахунку. Зберігається і тарифний план з подальшим списанням коштів кожні три місяці.

Тому ніяких каверз в акції немає – вона прозора і дозволяє отримати модем на цікавих умовах. Тим більше, що умов, що надаються тарифним планом «Твій безліміт на 3 місяці», на інших тарифах немає.