Тариф «Мій смарт» МТС

Anonim

Новий тариф «Мій Смарт» МТС – відгуки показують, що, крім позитивних моментів, є багато розчарувань, з якими стикаються користувачі. Перш ніж переходити на цей тарифний план, вивчіть всі умови та переконайтеся, що він дійсно підходить, інакше можна зіткнутися з непередбаченими фінансовими втратами.

Тариф МТС «Мій Smart»: докладний опис

Вартість тарифу залежить від поєднання обраних параметрів – пакету мобільного інтернету, хвилин та SMS:

Пакет хвилин та СМС Трафік 200 хв/СМС 400 хв/СМС 600 хв/СМС
10 ГБ 500 525 575
15 ГБ 525 550 600
20 ГБ 625 650 700

Пакети послуг діють біля всієї РФ. Після їх вичерпання діють такі цены:

  • Дзвінки на МТС – безкоштовно.
  • На номери домашнього регіону інших операторів – 3 руб/хв.
  • Виклики на інші номери – 5 руб/хв.

Дзвінки за кордон:

  • Ближнє зарубіжжя (Україна, Вірменія, Грузія, Казахстан, Білорусь та ін.) – від 35 до 40 рублів за хвилину, залежно від країни.
  • Європа – 60 руб/хв.
  • Інші країни – 80 руб/хв.

Мобільний інтернет в рамках пакету - 0 рублів. Після вичерпання підключаються додаткові пакети – 1 ГБ за 150 рублів. Це відбувається автоматично щоразу, коли виділені за умовами тарифу гігабайти закінчилися. Щоб вимкнути цю опцію, наберіть 111936.

СМС, включені в пакет, використовуються тільки в домашній мережі. При надсиланні до інших регіонів повідомлення не витрачаються з пакета, а оплачуються окремо:

  • 3 рубля по России;
  • За кордон – 8 рублів;
  • ММС по РФ - 9, 9 рубля.

Після того як пакет СМС витрачено, відправка в домашньому регіоні також коштуватиме 3 рублі.

Недоліки тарифного плану

При першому підключенні або переході з іншого тарифу пакет надається за замовчуванням – 15 ГБ, 400 хвилин та СМС. Налаштувати одразу тариф на нижчу ціну абонент не зможе. Якщо він після підключення переведе налаштування на варіант із меншим пакетом послуг, гроші йому не повернуть.

Невикористані залишки пакетів згоряють – вони не переносяться на наступний місяць.

Відгуки: чим незадоволені користувачі

Абоненти скаржаться, що тариф має багато підводних каменів. Під час використання люди помічають каверзу - приховані умови, які не були озвучені при підключенні в офісі і не вказувалися на сторінці сайту з описом тарифу.

Після вичерпання пакета дзвінки на МТС безкоштовні, а за виклики на номери інших операторів стягується плата 3 рублі/хвилини в домашній мережі. В інші регіони – 5 руб/хв.

Вартість переходу на тариф – 0 рублів. Але при цьому на рахунку абонента має бути не менше 400 рублів, щоб абонентська плата списалася повною мірою за тариф за замовчуванням. Це станеться, навіть якщо користувач вибере більш бюджетний тариф.

Переваги тарифу

Цей тарифний план налаштований. Абонент може сам вибрати із запропонованих варіантів, скільки хвилин і трафіку йому потрібно. Від цього залежить величина абонентської плати. Налаштування тарифу здійснюється зручним інструментом у вигляді повзунків, які встановлюються у потрібній відмітці. Користувач одразу бачить, яку суму йому потрібно буде сплачувати щомісяця за вибрані параметри.

Ще один плюс - умови пакету послуг можна налаштовувати кожен платіжний період, тобто місяць, змінюючи виділені опції на власний розсуд. Так, якщо абонент вирішив собі, що хвилин недостатньо, можна замовити більше.

Як підключити тариф «Мій Smart»

Для його активації на своїй сім-карті наберіть команду на телефоні 1113888 і натисніть на виклик. зміну тарифу, після чого через кілька хвилин прийде підтвердження виконаної операції, якщо на балансі є достатня сума переходу.

Інші способи – через особистий кабінет та додаток «Мій МТС». Ці послуги працюють за одним принципом:

  1. Авторизуємося в системі.
  2. Вибираємо розділ «Тариф».
  3. У списку активних пропозицій знаходимо «Мій смарт».
  4. Натискаємо підключити.

Операцію потрібно підтвердити. Після цього кілька хвилин триватиме активація. У СМС прийде повідомлення про активацію.

Як відключити тариф

Для відключення потрібно вибрати інший тарифний план та перейти на нього в особистому профілі на сайті, в мобільному додатку або за допомогою надсилання короткого запиту з телефону.

Для повної відмови від послуг МТС потрібно написати заяву в офісі оператора в салоні продажу. Сім-карта при цьому більше не діятиме, а гроші з рахунку повернуться на карту протягом декількох тижнів.

Як дізнатися залишок трафіку та хвилин на тарифі

Залишки хвилин і трафіку завжди відображаються на головній сторінці мобільного додатка. Це найпростіший спосіб дізнатися про стан підключених пакетів.

Окрім цього, можна дізнатися інформацію в особистому кабінеті на сайті.

За допомогою команди 111217 можна отримати всі необхідні відомості.

Думки про нову пропозицію МТС розділилися. В інтернеті зустрічається багато негативних відгуків щодо тарифу «Мій Smart».Іншим абонентам зручно користуватися ним. Перед підключенням уважно читайте всі умови надання послуги, причому не тільки на сайті оператора, а й у самому файлі з угодою користувача – в ньому вказуються всі нюанси. Його можна знайти внизу сторінки сайту МТС з описом тарифного плану.