Як дізнатися залишок хвилин на Білайні: 5 способів

Anonim

Дізнатися залишок хвилин на Білайні можна надсиланням короткого запиту з телефону. Для користувачів Інтернету є зручні послуги. Також передбачено спеціальний номер техслужби.

1. USSD-команда

На тарифах з пакетом хвилин використовується звичайний номер для перевірки балансу. Наберіть 102 і натисніть кнопку дзвінка. Відповідь з'явиться у спливаючому повідомленні на екрані.

2. Додаток «Мій Білайн»

У мобільному додатку на головній сторінці у верхній частині екрана показаний баланс. Якщо натиснути «», відкриється інформація про залишки на вашому тарифі - кількість хвилин, що залишилися, СМС і т. д.

Завантажити програму можна в Google Play та AppStore. Для входу використовуйте той же пароль та логін, як при авторизації в особистому кабінеті.

3. Через особистий кабінет

Тут знадобиться всього 3 кроки:

  1. Зайдіть на офіційний сайт Білайн.
  2. У правому кутку натисніть кнопку «Особистий кабінет».
  3. Авторизуйтесь у сервісі за допомогою постійного пароля або одноразового коду з SMS.

На головній сторінці в першому розділі знаходиться інформація про баланс та залишки пакетів. Нікуди більше натискати не потрібно, абонент все відразу може подивитися, увійшовши до кабінету.

4. Дзвінок на короткий номер.

Щоб перевірити залишки пакетів, передбачена спеціальна лінія.Це технічний номер, при дзвінку не потрібно зв'язуватися з живим оператором. Зателефонуйте за номером 06745 і дочекайтеся, поки автовідповідач скаже про прийняття заявки. Через кілька секунд прийде відповідь щодо СМС – у повідомленні будуть вказані залишки трафіку, хвилин та SMS.

5. Офіс Білайн

В салоні зв'язку або офісі оператора знадобиться паспорт. Не забудьте взяти його із собою, щоб менеджери змогли звірити дані. Вони мають право надавати інформацію за номером тільки власнику сім-картки.

Перевірка кількості хвилин – проста процедура, яка не займає багато часу. Цей запит використовується часто, тому оператор надав доступ до інформації на перших сторінках сайту та додатку. Системна команда використовується та сама, що при звичайній перевірці балансу, тому абоненту не потрібно запам'ятовувати нових комбінацій.