Безкоштовний тариф для смарт-годин від Теле2: опис акції

Anonim

Безкоштовний тариф для смарт-годин від Теле2 – перша літня акція, націлена на покупців розумного годинника для дітей. У межах абоненти отримують цілий рік безкоштовного обслуговування за тарифним планом «Інтернет для вещей». Щоб стати учасником, достатньо придбати одну з моделей годинників у фірмових офісах-салонах оператора. Також передбачені знижки на покупку смартфонів, у тому числі брендованих.

Опис акції

Акція з дитячим смарт-годинником та безкоштовним тарифом стартувала 4 липня 2019 року. Вона проводиться у своїй роздрібній мережі оператора Теле2.Кожен абонент, який придбав годинник для дітей, отримує у своє розпорядження SIM-карту з тарифом «Інтернет для речей». Він включає весь необхідний набір послуг для дитини та роботи гаджетів. Сумарна економія становить 1200 рублів.

В даний час у продажу представлений годинник «Кнопка життя K911» в рожевому, чорному та синьому кольорі. Корпуси гаджетів виготовлені із пластику, на борту передбачений монохромний OLED-дисплей з діагоналлю 0,64 дюйми. Особливості та характеристики:

  • Розміри корпусу – 533111, 2 мм. Невеликі габарити для дитячої ручки;
  • Синхронізація – з пристроями на Android та iOS;
  • Вбудований крокомір – підраховує кількість пройдених дитиною кроків;
  • Будильник – розбудить дитину до школи;
  • Вбудований календар – показує дату, час та дні тижня;
  • Функція захисту від втрати – відстежує місцезнаходження втраченого годинника;
  • Функція «Тихий дзвінок» – прослуховування обстановки навколо дитини;
  • Відстеження розташування дитини – GPS/A-GPS/LBS з контролем входу та виходу з призначених геозон;
  • Подача сигналу SOS – надсилання тривожних повідомлень на заздалегідь задані номери;
  • Швидкий додзвон батькам натисканням однієї кнопки;
  • Обмеження вхідних викликів та повідомлень від незнайомців;
  • Захист годинника від бризок води та крапель – знадобиться в дощ або під час активних ігор;
  • Тип SIM-карти – microSIM;
  • Живлення – акумуляторна батарея ємністю 320 мАч.

Вартість годинника становить 1990 руб, сюди ж входить рік безкоштовного обслуговування за тарифним планом «Інтернет для речей».

Что стосується тарифного плану, він включає повноцінний набір послуг для розумного годинника.До списку увійшли 300 Мб інтернет-трафіку, 30 хвилин та 100 SMS по Росії. Трафіка для відстеження розташування дитини більш ніж достатньо, тим більше, що тарифікація ведеться покилобайтно - це забезпечує економну витрату. Пакети послуг оновлюються щомісяця. При вичерпанні пакета трафіку швидкість падає до 64 кбіт/сек, що ніяк не впливає на працездатність визначення координат у розумному годиннику.

Після закінчення терміну дії акції абонентська плата становитиме 100 руб/міс. Її можна знизити, підключивши послугу «Річний контракт» – у цьому випадку абонплата становитиме 790 руб/міс (12 місяців за ціною восьми). Підключення виконується на сайті Теле2 з попереднім поповненням балансу на вказану суму.

Як стати учасником

Щоб взяти участь в акції, відвідайте один із фірмових офісів продажу та обслуговування оператора Теле2. Купуйте розумний годинник для дитини – у комплекті з ними постачається SIM-карта з тарифом «Інтернет для речей».Для оформлення SIM-картки буде потрібний паспорт. Встановіть SIM-картку в придбаний гаджет, налаштуйте його через мобільний додаток і відстежуйте місцезнаходження своєї дитини. Розумний годинник може працювати і як простий телефон - він вміє дзвонити і приймати вхідні дзвінки.

Через рік з моменту підключення участь в акції автоматично припиниться. Поповніть баланс на годиннику, підключіть (за бажанням) «Річний контракт» і користуйтеся пристроєм у попередньому режимі. SIM-карта з тарифом працює на всій території Росії без зміни тарифікації.

Інші акції оператора

Ще одна акція від Теле2 націлена на покупців смартфонів від Huawei і Samsung. Купуйте одну з популярних моделей та отримайте знижку 50% на будь-який інший смартфон. Акція стане в нагоді тим, хто хоче оновити свій смартфон і отримати другий на більш вигідних умовах. Акційні моделі смартфонів Samsung та Huawei знаходяться у середньому ціновому діапазоні.Подарункові трубки можуть бути будь-якими. Також до них входять недорогі брендовані 4G-смартфони Теле2.