Тариф «Активний вік» для пенсіонерів СберМобайл: опис

Anonim

Новий тариф «Активний вік» для пенсіонерів СберМобайл наповнений хвилинами по всій країні, інтернетом та СМС. Запущено тариф у 2019 році в рамках унікальної однойменної програми від Ощадбанку. Він дарує абонентам вигідні умови для спілкування з друзями та близькими по всій території Росії. Тут же є невеликий інтернет-пакет – на той випадок, якщо пенсіонеру потрібен мобільний інтернет. Отримайте детальну інформацію про новий тарифний план від віртуального оператора СберМобайл.

Опис тарифу

Тариф СберМобайл для пенсіонерів – дешевий соціальний тарифний план, створений для певної аудиторії абонентів, які користуються послугами Ощадбанку та бажаючих заощадити. Він є пакетним, тому без абонентської плати в ньому не обійшлося. Але це і на краще – пакетне надання послуг зв'язку знижує їхню вартість і робить спілкування доступнішим. Нова пропозиція підійде тим, хто багато спілкується зі своїми друзями та родичами з усіх куточків Росії – новий тарифний план позбавлений географічної прив'язки.

Пільговий тариф «Активний вік» є найвигіднішим у лінійці ОщадМобайлу. Він запущений для абонентів, які проживають у Москві, Московській області, Санкт-Петербурзі та Ленінградській області. Є ймовірність, що згодом його запустять і в інших російських регіонах, де проживають сотні тисяч пенсіонерів. Розглянемо наповнення тарифного плану:

  • Дзвінки по Росії – 300 хвилин;
  • SMS по Росії – 50 шт.;
  • Мобільний інтернет – 1 Гб.

Абонентська плата становить 149 руб/міс – найкращий вибір для пенсіонерів.

Новий тариф надається з інтернетом, ним можна користуватися як на смартфонах, так і на простих телефонах з браузером Opera Mini для економії трафіку. Але сам пакет малий – особливо смартфонів. Тому СберМобайл передбачив додаткові пакети, що оплачуються поверх абонентської плати за тарифом. Без інтернету тарифний план не надається.

Вартість послуг понад пакети та в інших напрямках:

  • Дзвінки абонентам СберМобайл домашнього та інших регіонів – безкоштовно;
  • На номери домашнього регіону – 1, 5 руб/хв;
  • Междгород по Росії – 5 руб/хв;
  • SMS по домашньому регіону – 1 руб/шт;
  • SMS до інших регіонів – 2, 5 руб/шт;
  • SMS до інших країн – 5, 5 руб/шт.

Інтернет при вичерпанні пакета блокується повністю. При несплаті абонплати дзвінки по регіону підключення коштують 1, 95 руб/хв.

Як підключити

Підключення виконується в офісах Ощадбанку або на сайті «Активний вік». При оформленні онлайн вкажіть П.І.Б., адресу проживання, бажані дату та час доставки. Вартість SIM-карти складе 300 руб - всі гроші потрапляють на рахунок. Доставка здійснюється безкоштовно за допомогою кур'єра. Також можливий перехід зі своїм номером, про що потрібно повідомити кур'єру під час доставки SIM-картки – він оформить перенесення номера. При підключенні потрібно пред'явити пенсійне посвідчення.

Студентам новий тариф не підходить відразу з двох причин. Перша – пропозиція розрахована виключно на пенсіонерів. Друга – інтернет-трафіку для студентів, чиє життя пов'язане з навчанням та спілкуванням із однокурсниками, замало. Рекомендуємо скористатися традиційним тарифом від СберМобайл, розрахованим на широку аудиторію абонентів.

Як відключити

Вимкнення здійснюється за допомогою фірмового додатка «СберМобайл» шляхом переходу на стандартний тариф-конструктор. Його параметри:

  • Дзвінки по Росії - від 150 до 1500 хвилин;
  • Мобільний інтернет – від 3 до 30 Гб;
  • Безлімітні месенджери – безкоштовно;
  • SMS по Росії – 50 шт.;
  • Трафік для соціальних мереж - 69 руб;
  • Трафік для музичних сервісів – 99 руб;
  • Трафік для відеохостингів - 199 руб.

Абонентська плата - від 200 до 1150 руб / міс. Також на тарифі передбачено безкоштовне підключення безлімітів, залежно від розміру абонплати. Розмір бонусів, що повертаються, «Спасибі» становить до 30% (залежить від плати за тарифом).

Додаткові опції

Економні тарифні плани мають великий попит, оскільки люди втомилися від постійного підвищення цін на зв'язок. Але того ж трафіку на новому тарифі може виявитися замало для нормального користування смартфоном.Для цього СберМобайл приготував додаткові інтернет-пакети – 1 Гб за 99 руб і 3 Гб за 199 руб. Замовлення доппакетів здійснюється через мобільний додаток.