Тарифи Мегафон «Wi-Fi для сім'ї»

Anonim

Нові тарифи Мегафон Wi-Fi призначені для підключення до високошвидкісного бездротового інтернету. Швидкість доступу до мережі у межах даних тарифних планів сягає 150 Мбіт/сек. Все це дозволяє відмовитись від класичного проводового підключення. Тепер інтернет працюватиме скрізь – чудове рішення для дачі чи приватного будинку. Для цього оператор супроводжує нові тарифні плани швидкісним Wi-Fi роутером.

Загальний опис лінійки

Бездротовий безлімітний інтернет від Мегафону представлений двома тарифами:

  • «Wi-Fi для себе» – зі швидкістю доступу до 7 Мбіт/сек;
  • «Wi-Fi для сім'ї» – зі швидкістю доступу до 150 Мбіт/сек.

У комплекті з ними поставляються роутери – вони беруться в оренду або купуються за повну вартість. Устаткування забезпечує стабільне з'єднання з мережею в рамках картки покриття «Створи Wi-Fi». Тут вказано три типи місць:

  • З покриттям від 7 Мбіт/сек;
  • З покриттям від 50 Мбіт/сек;
  • Без покриття мережі.

Ми бачимо тут гарантовану мінімальну швидкість, чого немає на стандартних тарифних планах для модемів Мегафона. від стандартної, створеної для інших послуг.

Особливості та переваги Wi-Fi-маршрутизатора, що поставляється разом з тарифними планами:

  • Організує точку доступу зі швидкістю до 150 Мбіт/сек;
  • Забезпечує стабільний коннект з мобільним інтернетом;
  • Наділений портами для проводового підключення комп'ютерів.

На відміну від мобільного роутера, він створює бездротову локальну мережу великого радіусу дії за рахунок двох зовнішніх антен. Маршрутизатор працює тільки в мережах 4G – в зоні 3G з'єднання з інтернетом не встановлюється.

Тариф Мегафон «Wi-Fi для себе»

Перед нами молодший тарифний план із нової лінійки. Він розрахований на одного користувача, що пов'язано з обмеженням швидкості.

Опис тарифу

Тариф надається з абонентською платою 750 руб/міс. Оренда роутера обійдеться в додаткові 100 руб/міс, покупка - 5790 руб. Дзвінки на місцеві номери, якщо дзвонити з телефону, коштують 5 руб/хв.Виклики міжгородом - 15 руб/хв. Надсилання SMS на місцеві номери коштує 1, 95 руб/шт, на загальноросійські номери - 2, 8 руб/шт. Максимальна швидкість мобільного інтернету становить 7 Мбіт/сек – саме на одного користувача. Обмеження на трафік немає, але в оферті прописаний ліміт 3 Тб, після досягнення якого швидкість може бути обмежена.

Як перейти на тариф

Перехід на тарифний план здійснюється лише через особистий кабінет. Вартість першої зміни ТП протягом місяця - 0 рублів, вторинної зміни - 150 руб. Для покупки SIM-карти з роутером заповніть заявку на сайті Мегафона та виберіть салон для самовивезення. Стартовий баланс - 300 руб. Купуючи роутер внесіть його повну вартість. Оренда оплачується з балансу.

Тариф Мегафон «Wi-Fi для сім'ї»

Якщо потрібен Wi-Fi для дому, з великою кількістю пристроїв, що підключаються, скористайтесь тарифним планом «Wi-Fi для сім'ї».Вам не знадобиться USB-адаптер (модем) з роутером - він не забезпечить потрібної швидкості. Замість нього в рамках тарифу поставляється швидкісний маршрутизатор із підтримкою 4G – у зонах гарантованої швидкості він видаватиме щонайменше 50 Мбіт/сек. Максимальна швидкість становитиме до 150 Мбіт/сек. Цього вистачить:

  • Для швидкого завантаження файлів;
  • Для перегляду ТБ на будь-яких пристроях;
  • Для роботи з торентами – обмежень на їх використання немає.

Користуйтесь інтернетом стільки, скільки потрібно.

Опис тарифу

Абонентська плата становить 1300 руб/міс без обмежень по трафіку (в оферті прописаний ліміт на 3 Тб, після чого швидкість може бути обмежена). Також передбачені знижки – 25% наступного місяця при витраті трафіку менше 25 Гб та 10% наступного місяця, якщо було витрачено менше 100 Гб.Оренда роутера коштує 100 руб/міс, покупка - 5790 руб.

Як перейти на тариф

Перехід здійснюється через особистий кабінет – USSD-команд не передбачено. Якщо це перший перехід на місяць, його вартість становитиме 0 рублів. Якщо з останнього переходу минуло менше 30 днів, вартість зміни тарифу становитиме 150 крб. Купити нову SIM-карту з роутером можна на сайті Мегафона, заповнивши заявку та вибравши салон для самовивезення обладнання.

Додаткові опції

На обох тарифах підключена опція «Розовий АнтіАОН». Вона надається без абонентської плати, але за одноразове приховування абонентського номера необхідно віддати 7 руб. Також можливе підключення опції «Хто дзвонив +» з абонентською платою 1, 6 руб/добу – вона сповістить про пропущені дзвінки, коли телефон або роутер перебували поза зоною дії мережі. Але використання всіх цих опцій не має особливого значення – тарифи призначені для інтернету, а не для дзвінків.

Чи можна на тарифах роздавати Wi-Fi

На роутерах Мегафон Вай-Фай працює без обмежень щодо трафіку. Роздавайте інтернет стільки, скільки потрібно. Максимальна кількість пристроїв, що підключаються – 32 шт. Роздача Wi-Fi працює і на найменшому тарифі, але швидкість на ньому обмежена до 7 мбіт/сек. Хоча для серфінгу, прослуховування музики та соціальних мереж цього достатньо. Все, що потрібно зробити після отримання роутера, - вставити SIM-карту і налаштувати його відповідно до інструкції.

Як відключити тарифи з Wi-Fi

Вимкнення здійснюється через особистий кабінет. Пам'ятайте, що інші тарифні плани Мегафону не включають справжній безліміт без обмеження швидкості, трафіку та навантаження. Також передбачено можливість повністю відмовитися від послуг зв'язку, написавши заяву на розірвання договору у найближчому офісі. Орендований роутер необхідно здати в тому ж салоні.