Тариф "Більше слів" Мегафон: опис

Anonim

Тариф «Більше слів» Мегафон відноситься до непублічних пропозицій оператора мобільного зв'язку. До цього тарифного пакету неможливо підключитися самостійно, оскільки його немає у переліку доступних для підключення послуг. Цей тариф привабливий безлімітними дзвінками всередині мережі, а також великою кількістю хвилин на дзвінки абонентам інших операторів.

Опис тарифу

Умови тарифу «Більше слів» досить зрозумілі та привабливі. Вартість користування непублічним тарифом становить 6, 67 рубля на добу, а з другого місяця користувач оплачує абонентську плату у розмірі 200 рублів на місяць.За цю ціну абонент отримує такий набір послуг:

  • Безлімітні дзвінки всередині мережі;
  • 300 хвилин на будь-які номери російських операторів. Дзвінки на номери інших операторів Росії понад ліміт 2 рублі за хвилину;
  • 100 СМС-повідомлень на російські номери. Понад ліміт абонент оплачує 2 рублі за повідомлення по Росії і 6 рублів за СМС, відправлене в інші країни.

У тарифний план не входить інтернет-трафік, але при необхідності він надається пакетами по 100 МБ. Підключення відбувається автоматично, при виході абонента в інтернет пакет діє добу. Усього за добу можна використати не більше 10 пакетів. Після вичерпання ліміту доступ до мережі припиняється, до нового звітного періоду.

Якщо абоненту потрібен тариф з інтернетом, але невеликою кількістю хвилин, то вигідно буде підключитися до тарифу МТС «Х». Він створений для найактивніших абонентів, які не мислять свого існування без спілкування в Мережі, стрічок соціальних мереж та онлайн-ігор.

Як підключити

Перейти на тариф самостійно неможливо, для цього потрібно отримати запрошення оператора. Інформації щодо того, хто саме отримує таку вигідну пропозицію, небагато. Але можна дійти невтішного висновку, що закритий тарифний план пропонується у таких случаях:

  • Якщо абонент незадоволений якістю послуг і пред'являє претензії керівництву Мегафон;
  • Якщо клієнт Мегафон хоче перейти до іншого оператора зв'язку, мотивуючи це вигіднішими умовами надання комунікаційних послуг. І тут досить часто протягом двох діб абонент отримує пропозицію перейти більш вигідний тариф. Але варто враховувати, що закритий тарифний план в основному пропонують тим абонентам, які витрачали на зв'язок багато грошей та їхній догляд до іншого оператора зовсім невигідний;
  • Якщо абонент рідко користується послугами зв'язку і відповідно майже нічого не витрачає.

Клієнту Мегафона надходить повідомлення, в якому пропонується перехід на закритий тарифний план або у графі “Спеціальні пропозиції” з'являється потрібний пункт. У цій графі особистого кабінету абонент може побачити акційні пропозиції та знижки на послуги зв'язку. До непублічного тарифу абонент може бути підключений і у фірмовому салоні зв'язку.

Як відключити

Щоб відключитися від тарифного пакету «Більше слів», необхідно просто перейти на інший тариф, який видається привабливішим. Для цього на сайті оператора або в особистому кабінеті обирають лінійку, актуальну на 2019 рік, і далі йдуть інструкції. Після підключення абонент отримує повідомлення про перехід на інший тариф.

Слід пам'ятати, що після відключення непублічний тариф більше не буде доступний до підключення. Щоб знову отримати доступ до нього, потрібно чекати нової індивідуальної пропозиції від Мегафон.

Додаткові опції

За відгуками абонентів, закритий тариф залучає і низку додаткових опцій. Підключившись до тарифу, користувач може скористатися такими послугами:

  • АнтиАОН. Дозволяє приховувати номер як постійно, так і під час окремих дзвінків. Підключення безкоштовне, разовий запит коштує 7 рублів, абонплата складає 5 рублів на добу;
  • А ВІН. Автоматично визначаються всі вхідні номери. Ця послуга не вимагає підключення та надається безкоштовно;
  • Чекання та утримання виклику. Дозволяє приймати вхідні дзвінки навіть якщо абонент вже розмовляє по телефону та перемикатиметься між двома розмовами. Перші 10 утримань коштуватимуть по 5 рублів, з 11 дзвінка послуга надається безкоштовно;
  • СМС-чек. З цією послугою абонент завжди знатиме, скільки грошей зараховано на мобільний рахунок та коли саме. Після поповнення рахунку на телефон відразу надходить повідомлення;
  • Я в мережі. Після того як телефон з'являється в мережі, всім, хто телефонував, надходять повідомлення. Це дозволяє оперативно зв'язатися із потрібним абонентом. Ця опція доступна всім абонентам, крім тих, хто відключив її самостійно;
  • Відпустка без турбот. Завдяки цій опції можна вигідно користуватись послугами зв'язку, перебуваючи на території Криму та міста Севастополь. Абонплата складає 99 рублів на добу. За цю ціну абонент отримує 100 Мб інтернету, 60 хвилин дзвінків, після закінчення трафіку вартість послуг базова.

Окрім цього, доступна функція “Перенесення залишків”. На новий звітний період переносяться невитрачені хвилини, повідомлення та інтернет-трафік. Примітно, що спочатку використовується пакет, що входить до тарифу, а потім залишки з минулого місяця. Повторно на наступний період залишки не переносяться.