5 способів перевірити платні передплати на Теле2 та вимкнути їх

Anonim

Щоб перевірити підписки на Теле2 і вимкнути їх, не потрібно звертатися до оператора особисто. Це можна зробити самостійно, скориставшись одним із п'яти зручних способів. Розглянемо їх та особливості платних передплат.

1. Через особистий кабінет

Платні передплати Теле2 є доступом до сторонніх сервісів і платформ від партнерів компанії. Вони нерідко є абсолютно марними, не включають жодної важливої ​​інформації і, крім цього, можуть ставати джерелом спам-розсилок, що складаються з нав'язливих СМС-повідомлень і дзвінків.Часто вони приходять і відбуваються в украй недоречний час. Наприклад, пізно ввечері або рано вранці. Багато абонентів скаржилися на те, що з невідомих коротких номерів повідомлення можуть надходити прямо вночі.

Щоб дізнатися, які платні підписки активовані та прив'язані до сім-картки через ЛК, необхідно:

  • авторизуватися на сайті під своїм логіном та паролем;
  • перейти до розділу «Тарифи та послуги», щоб ознайомитися зі списком.

На сайті оператора завжди вказується, яка компанія надає передплату, скільки вона коштує і як здійснюється платіж. Більшістю таких послуг володіють партнери оператора, тобто сторонні організації, зацікавлені в отриманні вигоди від абонента. Випадково оформити підписку на непотрібну послугу може навіть досвідчений користувач смартфона.Тому, якщо є сумніви, чи була активована послуга, краще перевірити все самостійно, ознайомившись із відповідним списком на сайті.

2. Через додаток

Подивитися підписки, активовані на сім-карті, можна з телефону через мобільний додаток від Теле2. Для цього потрібно:

  • авторизуватися в додатку, використовуючи ті ж логін і пароль, що і для доступу до особистого кабінету;
  • на головній сторінці ПЗ натиснути на категорію «Платні послуги» та перейти до доступного списку;

вибрати передплати та відключити їх, натиснувши на хрестик або тумблер поруч із ними.

3. За допомогою USSD

  • Самостійно дізнатися про наявність непотрібних платних підписок можна за спеціальною командою - 189. У списку буде зазначено вартість передплати.
  • Інформація про всі активовані платні послуги Теле2 надається за запитом 153.

Інформація прийде через СМС. У тому ж повідомленні будуть вказані способи відключення та, можливо, відповідні комбінації, що дозволяють деактивувати непотрібні послуги на смартфоні буквально за хвилину.

4. Дзвінок оператору

Зв'язатися з оператором можна за безкоштовним внутрішнім номером 611. Будь-який абонент може проконсультуватися зі службою підтримки та поставити запитання. Таким же чином можна дізнатися про всі платні опції, які прив'язані до діючої сім-карти. Фахівець компанії відповість на всі питання та деактивує непотрібні передплати.

5. Відвідування офісу обслуговування

Якщо немає іншого варіанту або потрібна консультація не тільки з приводу наявності самих платних підписок, а й про повернення коштів, списаних з рахунку через активацію конкретних опцій, найкраще звернутися до офісу обслуговування особисто.Для цього знадобиться взяти з собою телефон та посвідчення особи, що підтверджує право керування сімкою.

Довідатися цю інформацію можна будь-яким зі згаданих способів. Оскільки нерідко абонент випадково підключає передплату, така можливість дозволяє своєчасно деактивувати послуги та не втратити кошти.