Опція "Зателефонуй мені" від Білайн: опис

Anonim

Починаючи з 2 липня 2019 року послуга «Зателефонуй мені» Білайн стане повністю безкоштовною. Завдяки цій опції можна повідомити клієнта будь-якого вітчизняного оператора про те, що ви очікуєте на його дзвінок. Надіслати повідомлення можна також мешканцям країн СНД та Грузії. Така опція дозволяє максимально швидко зв'язатися з потрібною людиною навіть за відсутності грошей на мобільному рахунку.

Опис опції

Безкоштовна опція «Зателефонуй мені» дозволяє повідомити близьким людям, що з ними потрібно переговорити, навіть якщо баланс мінусовий. Якщо на рахунку повністю закінчилися гроші, не обов'язково чекати, що потрібна людина зателефонує вам, можна надіслати йому запит із проханням зателефонувати.

З цією послугою можна оперативно повідомити абонентів російських операторів, а також клієнтів операторів країн СНД та Грузії, що дуже важливий їхній дзвінок. Примітно, що цю опцію не потрібно окремо підключати або налаштовувати, вона доступна всім клієнтам Білайн.

Людина, якій потрібно передзвонити, отримує повідомлення такого формату – «Цей абонент просить Вас передзвонити йому». Той, хто надіслав запит, також отримує інформаційне повідомлення про те, що повідомлення було доставлене.

Як підключити та керувати

Команда для підключення послуги 144 номер викликаної людини і . Якщо потрібно відправити комусь запит з проханням передзвонити, то вводять команду виду – 144 номер абонента у міжнародному форматі та клавішу . Людині прийде СМС проханням передзвонити.

Послуга надається як у межах домашнього регіону, так і при знаходженні клієнта оператора в роумінгу. Опція діє усім тарифах. Варто враховувати, що протягом доби можна надсилати не більше ніж 10 запитів. Звіт іде за московським часом.

Як відключити

Щоб встановити заборону на прийом запитів такого роду, натискають 1440. Встановити таку заборону можуть тільки клієнти Білайн, які проживають в Росії. Щоб знову підключити послугу підключення запитів, вводять 1441.

Альтернатива опції «Зателефонуй мені»

Альтернативною опцією є виклик рахунок співрозмовника. Якщо на рахунку немає грошей, допускається все одно зателефонувати за потрібним номером і переговорити з людиною.

Щоб здійснити дзвінок за рахунок співрозмовника? не потрібно щось підключати або оплачувати. Ця опція доступна всім абонентам, які знаходяться на передоплатній системі розрахунків. Зробити виклик за рахунок співрозмовника нескладно, для цього необхідно дотримуватися такої інструкції:

  • Набирають комбінацію 05050, після чого вводять потрібний номер;
  • Чекають з'єднання з абонентом, якщо він згоден прийняти дзвінок, то можна розпочинати розмову. Якщо з'єднання немає, то робот повідомляє про причину цієї проблеми.

Протягом доби дозволяється зателефонувати за рахунок іншого абонента не більше 15 разів. Ця опція доступна фізичним особам, абонентам Білайн, лише при знаходженні домашнього регіону. У роумінгу ця опція недоступна. Якщо абонент знаходиться в роумінговій зоні, то йому можна скористатися функцією «Зателефонуй мені».

Як приймається дзвінок рахунок іншого абонента? Це відбувається за такою схемою:

  • При надходженні дзвінка людина бачить на екрані ім'я людини, що зателефонувала, або її номер, якщо її немає в телефонній книзі. Тут же він чує пропозицію прийняти виклик за свій рахунок;
  • Щоб прийняти вхідний дзвінок, потрібно відразу після вітання або під час нього натиснути цифру 1;
  • Якщо немає бажання оплачувати чужий дзвінок, то необхідно натиснути кнопку відміни, цього буде достатньо; та Теле2
  • За бажанням є можливість заборонити дзвінки такого типу. Для цього вводять комбінацію 1550;
  • Якщо хочеться знову підключити таку послугу, достатньо набрати комбінацію 1551.

Послуга від мобільного оператора Білайн «Зателефонуй мені» з другого липня 2019 року стає безкоштовною. Надіслати запит можна не лише клієнтам будь-яких російських операторів – з МТС на білайн, з Мегафону, але також мешканцям країн СНД та Грузії. За бажання цю функцію можна вимкнути, а потім знову підключити. Для цього набирають певну комбінацію символів.